Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή δεν είναι ευκολότερη (και σιγουρότερη λύση) να βάλει 10 μπράβους π.χ. να το διαλύσουν, από τη στιγμή κιόλας που ό,τι και να κάνει δεν πρόκειται να διωχθεί στους χώρους του πανεπιστημίου..

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή δεν είναι ευκολότερη (και σιγουρότερη λύση) να βάλει 10 μπράβους π.χ. να το διαλύσουν, από τη στιγμή κιόλας που ό,τι και να κάνει δεν πρόκειται να διωχθεί στους χώρους του πανεπιστημίου..

Πως θα το διαλυσουν;Τελος παντων ειναι δεδομενο νομιζω οτι πλυν ορισμενων περιεργων εξαιρεσεων που προβαλλουν επειχηρηματα τυπου γιατι να προστατευετε η ελευθερια τοιυ λογου ολων των αλλων και οχι καποιων συγκεκριμενων ομαδων και κατι αλλων που θεωρουν οτι οι σχολες πρεπει να ειναι μονο ερευνα ολοι καταλαβαινουν γιατι οι σχολες πρεπει να εχουν την δικη τους ελευθερια.

Δημοσ.

Όπως ακριβώς τα λες είναι.. Απλά δεν καταλαβαίνουμε πώς το άσυλο σήμερα συμβάλλει στην ελευθερία των σχολών. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όχι μόνο δεν συμβάλλει αλλά έχει και επιπτώσεις.

Δημοσ.

Όπως ακριβώς τα λες είναι.. Απλά δεν καταλαβαίνουμε πώς το άσυλο σήμερα συμβάλλει στην ελευθερία των σχολών. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όχι μόνο δεν συμβάλλει αλλά έχει και επιπτώσεις.

Το θεμα ειναι οτι οι δικες σας επιπτωσεις ειναι χαρας ευαγγελια για αλλους .Αν ειναι να κμου λες ως επιπτωση οτι δεν μπορουν να κανουν οι φασιστες κομμα .Ε,μην σωσει και κανουν .Τα επιχειρηματα σας ειναι δωσμενα απο μια μερια που για να τα καταλαβει καποιος ..πρεπει να ειναι εσεις .

Το να γυριζει και να μου λεει ατομο σοβαροτατα οτι δεν εχεις δικαιωμα να αποδοκιμασεις ως ακροατηριο αυτο που ακους πχ η να διαμαρτυρηθεις για κατι ειναι λογικο να το πιστευουν 4,5 συγκεκριμενοι .Βασικα η μιση Ελλαδα ειναι στους δρομους και αποδοκιμαζει και διαμαρτυρεται και εμεις καθομαστε και κανουμε την τριχα ,τριχια ..

Δημοσ.

[...]και κατι αλλων που θεωρουν οτι οι σχολες πρεπει να ειναι μονο ερευνα[...]

Και φυτώρια βεβαίως βεβαίως. Ακαδημίες. Στην κυριολεξία.

[...]Αν ειναι να κμου λες ως επιπτωση οτι δεν μπορουν να κανουν οι φασιστες κομμα[...]

Εσύ μετά από τόσες σελίδες, αυτό κράτησες στο θέμα των "επιπτώσεων;"

Δημοσ.

Εμείς.. Όπως λέμε το 90% του πληθυσμού.. Οκ.

Τωρα αν σου πω ποσο της 100 ειστς θα τσακωθουμε .Καποιες αποψεις ειναι καπως πιο ολοκληρωτικες απο τον μεσο ορο ,οχι μονο στην Ελλαδα ,γενικα.

Δημοσ.

Τα έχω ξαναπεί.. Είναι ατελέσφορο να προσπαθήσεις να συνεννοηθείς. Το έχουμε προσπαθήσει 15 άτομα.

Δημοσ.

Τα έχω ξαναπεί.. Είναι ατελέσφορο να προσπαθήσεις να συνεννοηθείς. Το έχουμε προσπαθήσει 15 άτομα.

Ε λοιπόν....

Challenge_accepted_RE_Red_pancake-s400x300-128675-580.jpg

Δημοσ.

Και φυτώρια βεβαίως βεβαίως. Ακαδημίες. Στην κυριολεξία.

Εχω ξκρατησει πολλα ,αυτο ηταν το πιο ευτραποελο .Οτι δεν μπορουν να κανουν οι φασιστες κομμα και συμφωνουσατε σχεδον ολοι σας ,επομενως καπου χαλαει η συζητηση .Γινεται του τρελου.Η παει σε μονοπατια που δεν με ενδιαφερει να ακουλουθησω.

Δημοσ.

Ε λοιπόν....

Challenge_accepted_RE_Red_pancake-s400x300-128675-580.jpg

Να συνενοηθεις μια χαρα μπορεις .Και σε καταλαβαινω πιο πολυ απο οσο νομιζεις .Δεν ειμαι υποχρεωμενη να σε αποδεχτω ομως.

Δημοσ.

Εχω ξκρατησει πολλα ,αυτο ηταν το πιο ευτραποελο .Οτι δεν μπορουν να κανουν οι φασιστες κομμα και συμφωνουσατε σχεδον ολοι σας ,επομενως καπου χαλαει η συζητηση .Γινεται του τρελου.Η παει σε μονοπατια που δεν με ενδιαφερει να ακουλουθησω.

Όμως εγώ, ή οποισδήποτε εγώ, αν σταθώ στις χειρότερες δυνατές επιπτώσεις του ασύλου με τη σημερινή του μορφή (ξύλο κ.λπ.) είμαι υπερβολικός, δεν πέφτει ξύλο, δεν τον δέρνουν αλλά τον βγάζουν έξω, δεν είναι δυνατόν να κλείσουν τη σχολή δέκα άτομα και τα ρέστα.

Δυο μέτρα, δυο σταθμά;

Δημοσ.

Θα θελα να ξερα ποιος πουστης ξεκινησε να διακινει ιδεες, και μας εχει κανει ανω κατω.

Σταδιαλαπια, δεν μπορουσε να διακινησει τιποτις αλλο, τοσα πραγματα υπαρχουν.

Δημοσ.

Όμως εγώ, ή οποισδήποτε εγώ, αν σταθώ στις χειρότερες δυνατές επιπτώσεις του ασύλου με τη σημερινή του μορφή (ξύλο κ.λπ.) είμαι υπερβολικός, δεν πέφτει ξύλο, δεν τον δέρνουν αλλά τον βγάζουν έξω, δεν είναι δυνατόν να κλείσουν τη σχολή δέκα άτομα και τα ρέστα.

Δυο μέτρα, δυο σταθμά;

Οριστε;

Θα θελα να ξερα ποιος πουστης ξεκινησε να διακινει ιδεες, και μας εχει κανει ανω κατω.

Σταδιαλαπια, δεν μπορουσε να διακινησει τιποτις αλλο, τοσα πραγματα υπαρχουν.

Καλα κανει και τις διακιινει για να καρφωνονται μερικοι να φαινεται τι διακινειται γενικα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...