saya Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ειπαμε με χαλαει το νικ .Με το ζορι ,δεν γινεται .Πωωω.Βρεθηκαμε να ψαχνουμε νυφη για τον Λουσι τωρα;
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως έχω αλλάξει γνώμη, δεν παίζει να είναι τρολ η σαγια γιατί το τρολάρισμα είναι κατά βάση παιχνίδι, και κάποια στιγμή το βαριέσαι. Η επιμονή δείχνει το θλιβερό γεγονός ότι αυτά που λέει τα πιστεύει κι όλας (όσα έχουν στοιχειώδη συνοχή δηλαδή). Και αυτό είναι η πραγματικά τρομακτική διαπίστωση για ένα άτομο μικρής (υποθέτω) ηλικίας, και τα καταλαβα αργά, αφού έχω ήδη χάσει κάποιο χρόνο να απαντάω σε αντιφατικές μ@λ@κίες. Και οι καινούριοι στο τοπικ μην επιχειρείτε να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα, γιατί είναι δεδομένο ότι δεν καταλήγει πουθενά. Ως δημιουργός του τόπικ, το ανακηρύσσω επίσημα πλέον ξεμ@@νιασμένο. Ουγκ.
saya Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 το τοπικ εχει φτασει σε επιπεδο beyond ξεφτυλας... αλλα εχει πλακα NOM NOM NOM Εδω και κατι σελιδες..
NT1G Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ελεύθερη μετάφραση: Μου αρέσει που καταλήγει αυτό το θέμα.
saya Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως έχω αλλάξει γνώμη, δεν παίζει να είναι τρολ η σαγια γιατί το τρολάρισμα είναι κατά βάση παιχνίδι, και κάποια στιγμή το βαριέσαι. Η επιμονή δείχνει το θλιβερό γεγονός ότι αυτά που λέει τα πιστεύει κι όλας (όσα έχουν στοιχειώδη συνοχή δηλαδή). Και αυτό είναι η πραγματικά τρομακτική διαπίστωση για ένα άτομο μικρής (υποθέτω) ηλικίας, και τα καταλαβα αργά, αφού έχω ήδη χάσει κάποιο χρόνο να απαντάω σε αντιφατικές μ@λ@κίες. Και οι καινούριοι στο τοπικ μην επιχειρείτε να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα, γιατί είναι δεδομένο ότι δεν καταλήγει πουθενά. Ως δημιουργός του τόπικ, το ανακηρύσσω επίσημα πλέον ξεμ@@νιασμένο. Ουγκ. Εγω νομιζω οτι ξεκαθαρα αυτοι που τρολαρετε εδω ειστε εσεις .Και σαφως οι αποψεις πολλων ειναι τραγικες.
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 beyond = πέρα ουτε εσυ εχεις παιξει dota/unreal... noob
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ποιος μίλησε για το λουσι? Τόσα παληκάρια λέφτερα έχει το ινσο.
FilipposMD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πάντως, προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την saya, γιατί μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια, όταν και νόμιζα ότι με την ανταλλαγή επιχειρημάτων όλοι μπορεί να αλλάξουν γνώμη. Ένα παράπονο έχω μόνο. Δεν ξεκινάει τις απαντήσεις της λέγοντας "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ". Βέβαια, ομολογώ ότι το γεγονός πως χρησιμοποιεί τη λέξη επιδοκιμάζω ως συνώνυμη της λέξης γιουχάρω με αγγίζει, οπότε την συγχωρώ. Το ομολογώ, έβαλα κι εγώ συν για να δω φωτογραφία!
saya Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ai na soy pv kai kατι ακομη πιο τραγικο .Οτι δεν μαθαινετε απο τα λαθη σας .Βλεπετε οτι δεν με ενοχλει ουτε η κοροιδια ,ουτε οτιδηποτε αλλο δεν πα να με δουλευεις οσο θελεις .Δεν με χαλαει τι το συνεχιζετε;Τα νευρα σας σπατε .
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αναισθησία VS Κοινή λογική σημειώσατε 1
NT1G Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ρε Saya έστω ένα teaser, ένα μάτι, μια μύτη κάτι για να ηρεμίσεις τα πλήθη.
saya Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αναισθησία VS Κοινή λογική σημειώσατε 1 Σε τετοια χαζα ,γιατι υπαρχει κοσμος που τσιμπαει;Την χαλασατε παντως την συζητησουλα.Δεν σας συνεφερε μαλλλον.Δεν μπορω τωρα ψαχνω νυφη για τον Λουσι.Πολυ θαρρος πηρες εσυ.
saya Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως έχω αλλάξει γνώμη, δεν παίζει να είναι τρολ η σαγια γιατί το τρολάρισμα είναι κατά βάση παιχνίδι, και κάποια στιγμή το βαριέσαι. Η επιμονή δείχνει το θλιβερό γεγονός ότι αυτά που λέει τα πιστεύει κι όλας (όσα έχουν στοιχειώδη συνοχή δηλαδή). Και αυτό είναι η πραγματικά τρομακτική διαπίστωση για ένα άτομο μικρής (υποθέτω) ηλικίας, και τα καταλαβα αργά, αφού έχω ήδη χάσει κάποιο χρόνο να απαντάω σε αντιφατικές μ@λ@κίες. Και οι καινούριοι στο τοπικ μην επιχειρείτε να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα, γιατί είναι δεδομένο ότι δεν καταλήγει πουθενά. Ως δημιουργός του τόπικ, το ανακηρύσσω επίσημα πλέον ξεμ@@νιασμένο. Ουγκ. Δεν καταλαβα ;Η συζητηση επρεπε να παει σε συγκεκριμενο σημειο;Οταν χαλασε η μανεστρα την αποκυρρητουμε;Τι ωραια θελκω και εγω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα