Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπαμε με χαλαει το νικ .Με το ζορι ,δεν γινεται .Πωωω.Βρεθηκαμε να ψαχνουμε νυφη για τον Λουσι τωρα;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω αλλάξει γνώμη, δεν παίζει να είναι τρολ η σαγια γιατί το τρολάρισμα είναι κατά βάση παιχνίδι, και κάποια στιγμή το βαριέσαι. Η επιμονή δείχνει το θλιβερό γεγονός ότι αυτά που λέει τα πιστεύει κι όλας (όσα έχουν στοιχειώδη συνοχή δηλαδή). Και αυτό είναι η πραγματικά τρομακτική διαπίστωση για ένα άτομο μικρής (υποθέτω) ηλικίας, και τα καταλαβα αργά, αφού έχω ήδη χάσει κάποιο χρόνο να απαντάω σε αντιφατικές μ@λ@κίες. Και οι καινούριοι στο τοπικ μην επιχειρείτε να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα, γιατί είναι δεδομένο ότι δεν καταλήγει πουθενά.

Ως δημιουργός του τόπικ, το ανακηρύσσω επίσημα πλέον ξεμ@@νιασμένο. Ουγκ.

Δημοσ.

το τοπικ εχει φτασει σε επιπεδο beyond ξεφτυλας...

αλλα εχει πλακα

NOM NOM NOMtCp90.gif

Εδω και κατι σελιδες..

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω αλλάξει γνώμη, δεν παίζει να είναι τρολ η σαγια γιατί το τρολάρισμα είναι κατά βάση παιχνίδι, και κάποια στιγμή το βαριέσαι. Η επιμονή δείχνει το θλιβερό γεγονός ότι αυτά που λέει τα πιστεύει κι όλας (όσα έχουν στοιχειώδη συνοχή δηλαδή). Και αυτό είναι η πραγματικά τρομακτική διαπίστωση για ένα άτομο μικρής (υποθέτω) ηλικίας, και τα καταλαβα αργά, αφού έχω ήδη χάσει κάποιο χρόνο να απαντάω σε αντιφατικές μ@λ@κίες. Και οι καινούριοι στο τοπικ μην επιχειρείτε να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα, γιατί είναι δεδομένο ότι δεν καταλήγει πουθενά.

Εγω νομιζω οτι ξεκαθαρα αυτοι που τρολαρετε εδω ειστε εσεις .Και σαφως οι αποψεις πολλων ειναι τραγικες.

Δημοσ.

Πάντως, προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την saya, γιατί μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια, όταν και νόμιζα ότι με την ανταλλαγή επιχειρημάτων όλοι μπορεί να αλλάξουν γνώμη.

Ένα παράπονο έχω μόνο. Δεν ξεκινάει τις απαντήσεις της λέγοντας "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ". Βέβαια, ομολογώ ότι το γεγονός πως χρησιμοποιεί τη λέξη επιδοκιμάζω ως συνώνυμη της λέξης γιουχάρω με αγγίζει, οπότε την συγχωρώ. Το ομολογώ, έβαλα κι εγώ συν για να δω φωτογραφία!

Δημοσ.

ai na soy pv kai kατι ακομη πιο τραγικο .Οτι δεν μαθαινετε απο τα λαθη σας .Βλεπετε οτι δεν με ενοχλει ουτε η κοροιδια ,ουτε οτιδηποτε αλλο δεν πα να με δουλευεις οσο θελεις .Δεν με χαλαει τι το συνεχιζετε;Τα νευρα σας σπατε .

Δημοσ.

Αναισθησία VS Κοινή λογική

σημειώσατε 1

Σε τετοια χαζα ,γιατι υπαρχει κοσμος που τσιμπαει;Την χαλασατε παντως την συζητησουλα.Δεν σας συνεφερε μαλλλον.Δεν μπορω τωρα ψαχνω νυφη για τον Λουσι.Πολυ θαρρος πηρες εσυ.

Δημοσ.

Δεν καταλαβα ;Η συζητηση επρεπε να παει σε συγκεκριμενο σημειο;Οταν χαλασε η μανεστρα την αποκυρρητουμε;Τι ωραια θελκω και εγω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...