Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΙ ΙΔΕΩΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ??? Τι ιδεες αναπτύχθηκαν σε αυτο το μπουρδελοασυλο που δεν θα μπορουσαν να τις συζητησουν αν δεν υπηρχε ασυλο?? Πες μου 3.

Επισης, για ενα σωρο αρρωστιες δεν μπορουμε να βρουμε θεραπεια. Ας σταματησουμε την ερευνα ε? Ο watson οτι και να πρεσβευει (που αμφιβαλλω οτι ξερεις) πηγε να κανει μια διαλλεξη μετα απο καλεσμα της σχολης. Το ασυλο σου ομως που ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΙΑΚΗΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ εδωσε το ελευθερο σε κατι τραμπουκους να μην το κανει. Where is your asylum now?

Το εχει δει το βιντεο;Μεσα σε δευτερολεπτα τους βγαλανε εξω και η διαλεξη εγινε .Και στην Γερμανια νομιζω ειχαν Ελληνες φοιτητες γιφωναξει στον προθυπουργο και εκει δεν ισχυει ασυλο .Τους βγαλανε εξω φυσιολογικα οπως και εδω και συγνωμη που στο χαλαω οχι αμεσως .Και δεν τους πηρε η αστυνομια .Οι αποψεις καποιων ειναι ολοκληρωτθικες το λιγοτερο.Και κανε διαλογο σε παρακαλω μην εκνευριζεσαι .Μην σε χασουμε στα καλα καθουμενα.

Αυτο το περιστατικο θα μπορουσε να ειχε γινει και εξω .Απλα αν τον προλαβαινανε και ειχε αστυνομια στον χωρο στο εξωτερικο ισως να τον πιανανε εντος ασυλου .Το θεμα ειναι οτι μαλλον μαγκια κανει παρα παει να βαρεσει .Αρα και να τον πιανανε τζαμπα κοπος.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΤΙ ΙΔΕΩΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ??? Τι ιδεες αναπτύχθηκαν σε αυτο το μπουρδελοασυλο που δεν θα μπορουσαν να τις συζητησουν αν δεν υπηρχε ασυλο?? Πες μου 3.

Επισης, για ενα σωρο αρρωστιες δεν μπορουμε να βρουμε θεραπεια. Ας σταματησουμε την ερευνα ε? Ο watson οτι και να πρεσβευει (που αμφιβαλλω οτι ξερεις) πηγε να κανει μια διαλλεξη μετα απο καλεσμα της σχολης. Το ασυλο σου ομως που ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΙΑΚΗΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ εδωσε το ελευθερο σε κατι τραμπουκους να μην το κανει. Where is your asylum now?

φανταζομαι και τα σημερινα επεισοδια γινανε επειδη κουκουλοφοροι πεταγανε πετρες μεσα απο το ασυλο καποιας σχολης... :rolleyes:

Δημοσ.

Toufa προβλέπω ότι δε θα αντέξεις ούτε 2 σελίδες. Ήδη έχουν πέσει νοκ άουτ διάφοροι.

Έχεις μετρήσει casualties;

Δημοσ.

Έχεις μετρήσει casualties;

Γιατι ολοι μιλατε μισα ελληνικα ,μισα αγγλικα;ολη η αγγλια εδω μαζευτηκε;

Δημοσ.

Γιατι ολοι μιλατε μισα ελληνικα ,μισα αγγλικα;ολη η αγγλια εδω μαζευτηκε;

Γιατί, σε βάλαμε τροχονόμο στο βρακί μας; Αυτό είναι φασιστικό.

Δημοσ.

Saya μην τους ακούς, έχουν τελειώσει ξένο πανεπιστήμιο που δεν είχε άσυλο και σε ζηλεύουν. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...