Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχω αποψη για την δεη .Αν και την εχουμε κανει την συζητηση.. μην πω .Και υστερα σας φταιω εγω που εκανα μια χαρα διαλογο .Εσυ φταις Λουσι.

Δημοσ.

Μμμμ όχι. Λεπτό ζήτημα μεν, αλλά το "εγώ λέω να τους ρίξουμε στη θάλασσα να τελειώνουμε" είναι εξίσου επικίνδυνο με το "να πάνε όλοι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ να ψοφήσουν". Δεν εκφράζει πρόθεση, είναι ευχολόγιο. Βέβαια όταν αρχίσει να επαναλαμβάνεται, ακόμα και "υποθετικά" διατυπωμένο, ε, τρώει μπαν.

Ναι με το που σου το ειπα σκεφτηκα κατι τετοια σε φαση 'ψοφο στους βουλευτες' ως αντιπαραδειγμα.

Δημοσ.

saya 540 posts και ακομα να μας πεις τι θεωρεις ελευθερη διακηνηση ιδεων.

Ξαναλεω, το πανεπιστημιο ειναι χωρος για μαθηση, οχι για τραμπουκους, κομματοσκυλα και ολα αυτα τα αναπηρα που εχετε στην ελλαδα. Πες μου εσυ με το ασυλο σε τι εχει βοηθησει στον χωρο της μαθησης και της ερευνας στην χωρα? Θες να βαλουμε κατω με την αγγλια πχ? Εδω εχουν societies/unions/groups με οτι θελει ο καθενας. Ατομα με κοινα ενδιαφεροντα μαζευονται. Ειτε αυτα ειναι ο χορος, ειτε το street fighter. Κανεις δεν κανει ελεγχο στο τι γινεται, αρκει να μην ενοχλουν την λειτουργεια της καθε σχολης.

Επισης εισαι απλα τραγικη οταν με το video του watson πηγες να βγαλεις και σωστο τον τραμπουκο και τους ομοιους του που γιουχαρανε. Εντελως χριστοδουλικη απαντηση ομως...

Εγω ξερω οτι αν με ενοχλει κατι, ή το αγνοω και το αφηνω στην μοιρα του, ή κανω εμενα καλυτερο για να το αλλαξω. Η καθε σχολη ειναι ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ οχι που πας για να μπεις στο σαπιο πολιτικο μπουρδελο της ελλαδας. Τωρα αν μου πεις οτι εχουν οι καρεκλοκενταυροι οι καθηγητες τα τσιρακια τους απο τις πολιτικες παραταξεις, και να μου λες οτι το ασυλο βοηθαει στο να μην τα εχεις αυτα... Τι να πω.

Δημοσ.

Ξαναλεω, το πανεπιστημιο ειναι χωρος για μαθηση, οχι για τραμπουκους, κομματοσκυλα και ολα αυτα τα αναπηρα που εχετε στην ελλαδα. Πες μου εσυ με το ασυλο σε τι εχει βοηθησει στον χωρο της μαθησης και της ερευνας στην χωρα? Θες να βαλουμε κατω με την αγγλια πχ? Εδω εχουν societies/unions/groups με οτι θελει ο καθενας. Ατομα με κοινα ενδιαφεροντα μαζευονται. Ειτε αυτα ειναι ο χορος, ειτε το street fighter. Κανεις δεν κανει ελεγχο στο τι γινεται, αρκει να μην ενοχλουν την λειτουργεια της καθε σχολης.

Επισης εισαι απλα τραγικη οταν με το video του watson πηγες να βγαλεις και σωστο τον τραμπουκο και τους ομοιους του που γιουχαρανε. Εντελως χριστοδουλικη απαντηση ομως...

Εγω ξερω οτι αν με ενοχλει κατι, ή το αγνοω και το αφηνω στην μοιρα του, ή κανω εμενα καλυτερο για να το αλλαξω. Η καθε σχολη ειναι ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ οχι που πας για να μπεις στο σαπιο πολιτικο μπουρδελο της ελλαδας. Τωρα αν μου πεις οτι εχουν οι καρεκλοκενταυροι οι καθηγητες τα τσιρακια τους απο τις πολιτικες παραταξεις, και να μου λες οτι το ασυλο βοηθαει στο να μην τα εχεις αυτα... Τι να πω.

Όχι. Μην την κουρδίζεις. ΟΧΙ. MAKE IT STOP.

Δημοσ.

Τούφα να πας να αγανακτίσεις στο Σύνταγμα, όχι εδώ.

Αφού δεν καταλάβαινε το ΕΞΩ ο γουάτσον, τον πήραν απ' το χέρι. Τα είπαμε 25 ποστ πίσω αυτά.

Δημοσ.

Τουφα αυτα τα εχω γραψει μαζι με πολλα στις τελευταιες 52 σελιδες .Αν θες κανε μια περιληψη και απαντησε στον εαυτο σου .Εγω δεν μπορω τωρα ,πειραζω τον Λουσι..

Δημοσ.

Saya, ειναι απο τα λιγα threads με τοση μπουρδα που τα εχω διαβασει ολοκληρα. Λατρευω το debate αλλα εσυ δεν κανεις debate, καθε φορα που βρισκεις τοιχο, αλλαζεις θεμα.

Μηπως να εδεινες σε εμενα φωτο? Αντε και ερχομαι στην ελλαδα σε λιγες μερες...

Δημοσ.

Το ασυλο εχει σχεση με την διακινηση ιδεων .Οχι με την ερευνα .

Αυτο που πηγα να βγαλω τραγικο και ειναι ,ειναι οτι υπαρχουν 4,5 ατομα εστω εν 2011 που πηγαν να κανουν την τριχα ,τριχια .Επειδη ενα ανεγκεφαλο εκανε μαγκια μπροστα απο εναν καθηγητη .Και εστω εμπαινε η αστυνομια μεσα.Θα τον επιανε;Θα ειχε φυγει 300 φορες.

Στην Αγγλια η στην Αμερικη καθε φορα που καποιο βλαμενο κανει μαγκια φωναζετε την αστυνομια και το χωνουν στα μπουντρουμια;

Δημοσ.

ΤΙ ΙΔΕΩΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ??? Τι ιδεες αναπτύχθηκαν σε αυτο το μπουρδελοασυλο που δεν θα μπορουσαν να τις συζητησουν αν δεν υπηρχε ασυλο?? Πες μου 3.

Επισης, για ενα σωρο αρρωστιες δεν μπορουμε να βρουμε θεραπεια. Ας σταματησουμε την ερευνα ε? Ο watson οτι και να πρεσβευει (που αμφιβαλλω οτι ξερεις) πηγε να κανει μια διαλλεξη μετα απο καλεσμα της σχολης. Το ασυλο σου ομως που ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΙΑΚΗΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ εδωσε το ελευθερο σε κατι τραμπουκους να μην το κανει. Where is your asylum now?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...