Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λουσι εσυ δλδ θεωρεις οτι ειναι στερηση ελευθεριας του λογου να μην υπαρχουν φασιστικα κομματα στα πανεπιστημια;Ερωτηση κρισεως.

Άκουσε να δεις ΚΟΚΩΝΑ μου τι πιστεύω εγώ.

Αν εγώ θέλω να λέγομαι δημοκράτης και υπερασπιστής της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, τότε θα επιτρέπω στον καθένα να λέει ό,τι γουστάρει. Στον καθένα, στο τελευταίο σκουπίδι.

Αυτό θα το θέλω επειδή θα θεωρώ (όπως και θεωρώ) πως δεν είναι κανείς σε θέση να ορίσει τα δικαιώματα του άλλου στην έκφραση όσο αυτή δεν είναι ατεκμηρίωτη, hate speech προπαγάνδα, εξύβριση κτλ. Θα βγει ο φασίστας και θα πει "να πεθάνουν οι Αλβανοί" ξερωγώ. Θα βγω κι εγώ μετά και θα πω "να πεθάνουν οι φασίστες" και είμαστε μια ωραία παρέα και όποιος πείστηκε από κάτω πείστηκε και άμα βγάλαμε και καμιά γκόμενα, κομπλέ.

Η προσωπική μου οπτική τώρα, είναι μάλλον φασιστική. Μισάνθρωπη even. Αλλά επειδή αν πω "να πεθάνουν οι ηλίθιοι" (που είναι το πιστεύω μου) θα πεταχτούν από κάτω αμέσως 10-15 ηλίθιοι και θα φωνάξουν "μπράβο, συμφωνούμε!" υπερασπίζομαι τη δημοκρατία, κι ας μου βρωμάει. Αλλά ξέρω τι είμαι και τι εκφράζω.

Εσύ από την άλλη μιλάς για ελεύθερη διακίνηση των ιδεών που γουστάρεις και μόνο. Υπάγεσαι στο πιστεύω μου "θάνατος στους ηλίθιους" αλλά επειδή δρω δημοκρατικά, σε αφήνω να λες ότι θες, να τελειώσεις και ύστερα βγαίνω και λέω "θάνατος στους φασίστες όπως η saya που λέει θάνατο σε όσους είναι φασίτες". Και είμαστε, όπως ξανάλεγα, μια ωραία παρέα.

Δημοσ.

Ντάξει, φέρε τη μύγα πίσω τώρα ^_^

Οταν μαθεις να μετρας θα στην φερω.

Άκουσε να δεις ΚΟΚΩΝΑ μου τι πιστεύω εγώ.

Αν εγώ θέλω να λέγομαι δημοκράτης και υπερασπιστής της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, τότε θα επιτρέπω στον καθένα να λέει ό,τι γουστάρει. Στον καθένα, στο τελευταίο σκουπίδι.

Αυτό θα το θέλω επειδή θα θεωρώ (όπως και θεωρώ) πως δεν είναι κανείς σε θέση να ορίσει τα δικαιώματα του άλλου στην έκφραση όσο αυτή δεν είναι ατεκμηρίωτη, hate speech προπαγάνδα, εξύβριση κτλ. Θα βγει ο φασίστας και θα πει "να πεθάνουν οι Αλβανοί" ξερωγώ. Θα βγω κι εγώ μετά και θα πω "να πεθάνουν οι φασίστες" και είμαστε μια ωραία παρέα και όποιος πείστηκε από κάτω πείστηκε και άμα βγάλαμε και καμιά γκόμενα, κομπλέ.

Η προσωπική μου οπτική τώρα, είναι μάλλον φασιστική. Μισάνθρωπη even. Αλλά επειδή αν πω "να πεθάνουν οι ηλίθιοι" (που είναι το πιστεύω μου) θα πεταχτούν από κάτω αμέσως 10-15 ηλίθιοι και θα φωνάξουν "μπράβο, συμφωνούμε!" υπερασπίζομαι τη δημοκρατία, κι ας μου βρωμάει. Αλλά ξέρω τι είμαι και τι εκφράζω.

Εσύ από την άλλη μιλάς για ελεύθερη διακίνηση των ιδεών που γουστάρεις και μόνο. Υπάγεσαι στο πιστεύω μου "θάνατος στους ηλίθιους" αλλά επειδή δρω δημοκρατικά, σε αφήνω να λες ότι θες, να τελειώσεις και ύστερα βγαίνω και λέω "θάνατος στους φασίστες όπως η saya που λέει θάνατο σε όσους είναι φασίτες". Και είμαστε, όπως ξανάλεγα, μια ωραία παρέα.

Εγω ισα ισα ειπα οτι με μια λογικη ,επρεπε να επιτρεπεται και οι φασιστες να εχουν δικο τους κομμα .Εσυ ομως θα επετρεπες φασιστικες αποψεις εδω μεσα;

Δημοσ.

Τι φασιστικές απόψεις ας πούμε, "κάντε τους Εβραίους σαπούνια";

Ναι ,ελευθερια του λογου δεν ειναι και αυτες;Πριν δεν ελεγες οτι πρεπει να μιλαει ο καθενας οτι και να ειναι ;Δικη σου λεξη οχι δικη μου.

Δημοσ.

Τι φασιστικές απόψεις ας πούμε, "κάντε τους Εβραίους σαπούνια";

Μην το πας τοσο μακρυα. Του στυλ 'οι Χ αλλοδαποι' ειναι "βρωμιαρηδες" και θα πρεπει να τους φουνταρουμε στη θαλασσα και να τους κοπαναμε (εμεις η οι μπατσοι)

Δημοσ.

Ναι ,ελευθερια του λογου δεν ειναι και αυτες;Πριν δεν ελεγες οτι πρεπει να μιλαει ο καθενας οτι και να ειναι ;Δικη σου λεξη οχι δικη μου.

Έτσι. Πάρε να 'χεις τώρα. (Λουσι)

Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ ότι κι ο redpanda λέει παπάτζες ή κάτι τόσο έξυπνο που δεν το καταλαβαίνω, παρερμηνεύοντας το περιεχόμενο του φασισμού.

Δημοσ.

Βεβαίως. Εδώ εσύ τόσες παπάτζες λες, αλλά προσπαθείς να τις τεκμηριώσεις, γι' αυτό αφήνω το θρεντ να υποφέρει.

Μην το πας τοσο μακρυα. Του στυλ 'οι Χ αλλοδαποι' ειναι "βρωμιαρηδες" και θα πρεπει να τους φουνταρουμε στη θαλασσα και να τους κοπαναμε (εμεις η οι μπατσοι)

Αν εξηγεί το σκεπτικό και δεν παροτρύνει σε πράξεις βίας, ναι, δυστυχώς.

Δημοσ.

Ο διαλογος δεν ειναι τρολινγκ .

Βεβαίως. Εδώ εσύ τόσες παπάτζες λες, αλλά προσπαθείς να τις τεκμηριώσεις, γι' αυτό αφήνω το θρεντ να υποφέρει.

Οκ ,εχουμε πεσει στον πιο φιλολευθερο των φιλευθερων.Οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν ειναι ,ετσι .Μας συγχωρεις.Η ελευθερια εχει ορια.Για το ποιος απο τους δυο μας λεει παπατζες ασε να εχω αλλη αποψη .Θες και φωτο ,τρομαρα σου .

Δημοσ.

Μα εξ'ορισμου στην προταση μου υπαρχουν 2 προτροπες σε χρηση βιας

Δημοσ.

Θες και φωτο ,τρομαρα σου .

64936820804.jpg

Μα εξ'ορισμου στην προταση μου υπαρχουν 2 προτροπες σε χρηση βιας

Μμμμ όχι. Λεπτό ζήτημα μεν, αλλά το "εγώ λέω να τους ρίξουμε στη θάλασσα να τελειώνουμε" είναι εξίσου επικίνδυνο με το "να πάνε όλοι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ να ψοφήσουν". Δεν εκφράζει πρόθεση, είναι ευχολόγιο. Βέβαια όταν αρχίσει να επαναλαμβάνεται, ακόμα και "υποθετικά" διατυπωμένο, ε, τρώει μπαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...