Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για όνομα του θεού που σκ@τά βλέπεις την ομοιότητα ? πως εκλογικεύεις τα πάντα έτσι ? θα με κάνεις να αρχίζω να ποστάρω γάτες πάλι, σκάζεις γάιδαρο

παιδιά i tried, i gave up

Δεν εκλογικευω;Εσυ μιλησες για φασιστες .Και σε ρωταω με οποιαδηποτε εννοια .Σε τι θα χρησιμευε μια ομαδα φασιστων στα πανεπιστημια;Ασε που δεν το απεκλεισα κιολα.Γιατι ειναι στερηση ελευθεριας να απαγορευονται οι φασιστες;Ξερεις κανεναν που θα ελεγε .Γεια σας ειμαι φασιστας;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν καποιος σας στριμωχνει να απανταται ,το να βαζεται βιντεακια και να κανετε την παπια σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο..

εκλογικεύεις όπως σε βολεύει, παραφράζεις, έχεις άγνοια για πολλά που πράγματα που λες, επαναλαμβάνεις ότι σε βολέψει αγνοώντας την ροή της συζήτησης ...

ειλικρινά έχεις κάνει τα νεύρα μου έτσι

Δημοσ.

Σάγια, 52 σελίδες τώρα σου λένε ότι λες παπάτζες. Δεν αναρωτιέσαι λεπτό αν παίζει να ισχύει. Στα μισά σου post βάζεις β σε μέρος που έπρεπε να 'χει άλλο γράμμα. Μιλάς για ελεύθερη διακίνηση ιδεών εκτός αν οι ιδέες είναι φασιστικές. Θα καταντήσουμε να ψηφίζουμε παιδεραστές, λες. Γενικά, βιάζεις το thread και όπως η θλιβερή πλειοψηφία των ανθρώπων που ξέρω, δε φταις εσύ γι' αυτό, εσύ είσαι αυτό που είσαι. Κατάλαβες; Τι λέει η φιλοσοφία γι' αυτό;

Ε και οι άλλοι βάζουν κι από τρία βιντεάκια τη μέρα. Υπάρχει πρόβλημα;

Ακόμα περιμένω την pic.

Μετά.

Δημοσ.

Λουσι οι συγκεκριμενοι 4,5 δεν με ενδιαφερει τι λενε .Βασικα θα με δυσαρεστουσε να λεγαν οτι δεν λεω παπατζες..Αν ειναι να βαλω και εγω βιντεακια να συννενοηθουμε καλυτερα,Κανεις δεν φταιει για αυτο που ειναι αρκει να μην κανει κακο στους αλλους .Τοτε φταιει .Σου ειπα Λουσι ,με νικ λουσι φωτο δεν παιρνεις .Δεν μπορω ,ξενερωνω.

Δημοσ.

Παιδιά, με είδατε, προσπάθησα να θυσιαστώ για το forum αλλά δε της αρέσει το nickname.

Λουσι εσυ δλδ θεωρεις οτι ειναι στερηση ελευθεριας του λογου να μην υπαρχουν φασιστικα κομματα στα πανεπιστημια;Ερωτηση κρισεως.

Δημοσ.

Παιδιά, με είδατε, προσπάθησα να θυσιαστώ για το forum αλλά δε της αρέσει το nickname.

Ρε, μην το βάζεις κάτω. Τake one for the team. (Όχι και τρία βιντεάκια)

Δημοσ.

Ώρες ώρες κάποια άτομα μου θυμίζουν το ανέκδοτο με την ξανθιά στην εθνική που ακούει στο ράδιο οτι ένας τρελλός οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα.

"Τι ένας καλέ; Αυτοί είναι εκατοντάδες!"

:rolleyes:

Δημοσ.

Ώρες ώρες κάποια άτομα μου θυμίζουν το ανέκδοτο με την ξανθιά στην εθνική που ακούει στο ράδιο οτι ένας τρελλός οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα.

τρου,

αλλα καποιος καπου καποτε ειχε πει...if only one person knows the truth, its still the truth

Δημοσ.

100αδες για μετρα ;οι ιδιοι 5,6 ειστε ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...