Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επαναλαμβάνω την ερώτηση μου: τα μέλη μιας φοιτητικής παράταξης που διεκδικεί ψήφο στις φοιτητικές, πρέπει να ανήκουν σε φοιτητικό σύλλογο ? γιατί αν τους αρνηθεί η συμμετοχή στο σύλλογο με βάση τα καταστατικά που έδωσα, δεν μπορούν μπορούν να έχουν και παράταξη. οπότε δεν ήταν εντελώς αβάσιμο εκείνο που ανέφερα πριν πολλές σελίδες πως κανονισμός αποκλείει παράταξη ιδεολογίας χ στο χώρο του πανεπιστημίου που αντιβαίνει τις θεωρίες περί ελεύθερης διακίνησης ιδεών

Και σου ειπα οτι μεν εχεις δικιο ,αλλα ειναι ακραιο να εχουμε φασιστες στο πανεπιστημιο ,μετα μπορει να γινει και ενα κομμα παιδεραστων .Αφου επετρεψες τον ενα πρεπει να επιτρεψεις και τον αλλο .

Μλκ, εσύ έχεις υπομονή όχι μαλακίες =ρ

Εγω παντως εχω υπομονη γαιδαρου ,μνημη ελεφαντα και αν συνεχισω να σας μιλαω και να τρωω ταυτοχρονα ,θα παρω και τα κιλα συντομα.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο κειμενο που ανεφερες ειναι με κυριολεκτικη σημασια .Εννοει τους οπαδους του Χιτλερ

αν και έχω ήδη κάνει το ερώτημα, τότε γιατί όχι "εθνικιστής". κάνεις λάθος γιατί από τα συμφραζόμενα " ...παρακρατικές, φασιστικές, αντιδημοκρατικές..." δίνεται διπλοματικά να εννοειθεί πως αναφέραται στο φασισμό σαν πρακτική φίμωσης και όχι ιδεολογίας.

επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ναζιστή και εθνικιστή μιας και αναφέρθηκες στον χίλτερ. ο μεταξάς ήταν εθνικιστής και ο χίλτερ ναζιστής

Δημοσ.

Όχι, απλά παραξενεύτηκα/αναρωτήθηκα επειδή απάντησες στον πληθυντικό. :P

Και στο κάτω κάτω και εγώ γουστάρω να βλέπω π.χ. αστυνόμευση στα στενά του κέντρου τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Ιδίως με όσα έχουν δει τα μάτια μου τελευταία γύρω από μοναστηράκι και σία.

Αυτό δεν με κάνει "συγκεκριμένων απόψεων" όμως. ;)

Δεν εννοουσα πολιτικων .Εννοουσα περι αστυνομευσης .Γιατι παει εκει συνεχως;

Δημοσ.

Και σου ειπα οτι μεν εχεις δικιο ,αλλα ειναι ακραιο να εχουμε φασιστες στο πανεπιστημιο ,μετα μπορει να γινει και ενα κομμα παιδεραστων .

δεν είναι το ίδιο

Νομιζω ειναι ξεκαθαρο τι ειναι ο φασιστας..

δεν προσέχεις, έχω είδη παραθέσει αυτό fascist

Δημοσ.

αν και έχω ήδη κάνει το ερώτημα, τότε γιατί όχι "εθνικιστής". κάνεις λάθος γιατί από τα συμφραζόμενα " ...παρακρατικές, φασιστικές, αντιδημοκρατικές..." δίνεται διπλοματικά να εννοειθεί πως αναφέραται στο φασισμό σαν πρακτική φίμωσης και όχι ιδεολογίας.

επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ναζιστή και εθνικιστή μιας και αναφέρθηκες στον χίλτερ. ο μεταξάς ήταν εθνικιστής και ο χίλτερ ναζιστής

Ο Χιτλερ ηταν φασιστας .Ο Μεταξας δεν ειπε ποτε τιποτα περι καθαροτητας φυλης .Δες τον ορισμο που σου εδωσα πανω .Πως ηθελες να τους ορισουν;Χιτλερικους;

Δημοσ.

Τι θες να πεις .Ειπες καποιους φασιστες η μου φανηκε;Τι θες δηλαδη να υπαρχουν ομαδες με αγκυλωτο σταυρο στο πανεπιστημιο και να κυκλοφορουν ετσι;...

για να επανέλθω στην ουσία, επειδή με όλο τον σεβασμό με τους ορισμός τα έκανες σαλάτα, κατά αντιστοιχία των λεγομένων σου δεν έχουμε ομάδες στο πανεπιστήμιο που κυκλοφορούν με το σφυροδρέπανο ?!

γιατί μια βόλτα στην Γερμανία και θα ακούσεις πως και τα δύο σύμβολα τους κατέστρεψαν

Δημοσ.

51 σελίδες και κανείς δεν αναφέρθηκε στο ότι το αρχικό άρθρο αναφέρει ανακριβείς πληροφορίες οι οποίες 'βγάζουν μάτι'.

Χαρακτηριστικά το 1997 δεν ήταν η ΝΔ Κυβέρνηση αλλά το ΠΑΣΟΚ, που είχε κερδίσει τις εκλογές το 1996. Η ΝΔ είχε Κυβέρνηση από το 1990 - 1993 και 2004 - 2009.

Στο τέλος μερικοί θα μας πουν ότι και ο Παπαδόπουλος Κυβερνούσε μέχρι το 2009 και είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδος. Ή ότι φταίει ο Κωνσταντίνος!

Δημοσ.

για να επανέλθω στην ουσία, επειδή με όλο τον σεβασμό με τους ορισμός τα έκανες σαλάτα, κατά αντιστοιχία των λεγομένων σου δεν έχουμε ομάδες στο πανεπιστήμιο που κυκλοφορούν με το σφυροδρέπανο ?!

Tι σχεση εχει το σφοροδρεπανο με τον αγκυλωτο σταυρο ειναι το ιδιο;Επειδη επιτρεπονται οι κουμουνιστες ,πρεπει να επιτρεπονται και οι φασιστες;Οι κουμουνιστες ειναι ιδεολογια που δεν στρεφεται εναντιον στρωματων του πληθυσμου με συγκεκριμενα χαρακτηριστικσ .Αυτη ειναι η διαφορα .Επομενων η ελευθερια σου περιοριζεται οταν περιοριζεις την ελευθερια του αλλου .Και ο φασισμος εξ ορισμου περιοριζει ελευθεριες αλλων .Το να ερθει ενας φασιστας με την εννοια του ναζιστη παντα και να μου πει περιοριζεις τις ελευθεριες μου ,ειναι λιγο οξυμωρο.

Γιατι καταληξαμε να γυρναμε γυρω απο αυτο το θεμα;

Δημοσ.

Ο Χιτλερ ηταν φασιστας .Ο Μεταξας δεν ειπε ποτε τιποτα περι καθαροτητας φυλης .Δες τον ορισμο που σου εδωσα πανω .Πως ηθελες να τους ορισουν;Χιτλερικους;

εμενα δε με ενοχλει που υπαρχουν φασιστες ,με ενοχλει οταν κανουν παρανομες δρασεις.

οπως και οι παιδεραστες.αν καποιος ειναι παιδεραστης δεν ενοχλει κανεναν,αν ομως ενοχλει παιδακια τοτε παει μεσα.

Δημοσ.

εμενα δε με ενοχλει που υπαρχουν φασιστες ,με ενοχλει οταν κανουν παρανομες δρασεις.

οπως και οι παιδεραστες.αν καποιος ειναι παιδεραστης δεν ενοχλει κανεναν,αν ομως ενοχλει παιδακια τοτε παει μεσα.

Τι να σου πω τωρα πηγαινε στην Ολλανδια που επιτρεπεται κομμα παιδεραστων ,κομμα φασιστων ,κομμα δεν ξερω και εγω τι .Εδω θα μας παρουν με τις πετρες αν βγουμε να πουμε για κομμα παιδεραστων .Δεν θα προλαβουμε να βγαλουμε την ωρα.

παιδιά προσπάθησα αλλά i gave up

Τι προσπαθησες ;Να μας σπασεις τα νευρα;Γιατι να υπαρχουν φασιστες στα πανεπιστημια ;Σεβ τι εξυπηρετει η συγκεκριμενη ιδεολογια;Που προσπαθησες κιολα .Εκανες και κατι τρομαρα σου .Τι ειπες μονο εσυ καταλαβες.

Δημοσ.

Τι να σου πω τωρα πηγαινε στην Ολλανδια που επιτρεπεται κομμα παιδεραστων ,κομμα φασιστων ,κομμα δεν ξερω και εγω τι .Εδω θα μας παρουν με τις πετρες αν βγουμε να πουμε για κομμα παιδεραστων .Δεν θα προλαβουμε να βγαλουμε την ωρα.

Τι προσπαθησες ;Να μας σπασεις τα νευρα;Γιατι να υπαρχουν φασιστες στα πανεπιστημια ;Σεβ τι εξυπηρετει η συγκεκριμενη ιδεολογια;Που προσπαθησες κιολα .Εκανες και κατι τρομαρα σου .Τι ειπες μονο εσυ καταλαβες.

ο αλλος μπορει να κανει και κομμα γιδοβοσκων.

1ον ειναι δικο σου θεμα αν θα τον ψηφισεις

2ον η σκεψη δεν ποινικοποιειται,αλλα οι πραξεις ναι.

Δημοσ.
..κομμα παιδεραστων ,κομμα φασιστων...

για όνομα του θεού που σκ@τά βλέπεις την ομοιότητα ? πως εκλογικεύεις τα πάντα έτσι ? θα με κάνεις να αρχίζω να ποστάρω γάτες πάλι, σκάζεις γάιδαρο

παιδιά i tried, i gave up

Δημοσ.

ο αλλος μπορει να κανει και κομμα γιδοβοσκων.

1ον ειναι δικο σου θεμα αν θα τον ψηφισεις

2ον η σκεψη δεν ποινικοποιειται,αλλα οι πραξεις ναι.

Υπο αυτη την εννοια ,παιζει να εχεις δικιο .Δεν ξερω.

Δημοσ.

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...