Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δηλαδή το επιχείρημά σου για τη χρησιμότητα του ασύλου είναι η προσπάθεια της πολιτείας να το καταργήσει; Κοίτα, επειδή δεν έχω ξεκάθαρες απόψεις για αυτή τη συζήτηση, δε θα μπω στη διαδικασία "το επιχείρημά μου" και "το επιχείρημά σου". Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα, προσπαθώ να σχηματίσω άποψη. Το θέμα είναι ότι θεωρώ αρκετά πράγματα δεδομένα που πολλοί εδώ δεν τα θεωρείτε (όπως πχ ότι οι τύποι που τα σπάνε στα πανεπιστήμια είναι οι ίδιοι που τα σπάνε στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και όχι κάποιοι που βγήκαν από τα σπίτια τους, καθώς και ότι προστατεύονται επίτηδες από κάποιους), οπότε η συζήτηση αυτή δε με βοηθάει. Το καταλαβαίνω ότι αυτά που λέω δεν είναι αρκετά για να πείσουν κάποιον που έχει διαφορετική αντιμετώπιση για το θέμα. Αντίστοιχα, όμως, δε με πείθει και η αντιμετώπιση "γιούπι, καταργήθηκε το άσυλο και θα σταματήσουν τα παλιόπαιδα". Βλέπω ένα μοτίβο στην αντιμετώπιση της εξουσίας όποτε θέλει να καταργήσει, ξεπουλήσει κάτι (ανέφερα και πριν: ΟΤΕ, δημόσια πανεπιστήμια κτλ) και εδώ βλέπω να επιβεβαιώνεται.
kfyros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Kαποιος δεν εχει μπει σε πανεπιστημιο ουτε απεξω.Αν ειχες μπει θα ηξερες οτι υπαρχουν φυλακες και οτι προφανως δεν μαστουρωνει κοσμος στους διαδρομους .Παντως αυτη η προσεγγιση απο τσοντα του 50 με τον Γκουσγκουνη .Πολυ μου αρεσε.Ειχε γελιο. Εσύ δεν ξέρω αν έχεις περάσει απέξω, εγώ έχω μπει και μέσα . Είδα και τα κτίρια του δικού μου πανεπιστημίου πως τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους τα μαλακιστήρια του κερατά (Π. Πειραιώς πρώην ΑΒΣΠ).. Για πέρνα βράδυ μέσα απ' την Πανεπιστημιούλη στου ζωγράφου και έλα και γράψε τις εμπειρίες σου μετά.. Ή πήγαινε απ' το το πολυτεχνείο τις ώρες που γίνεται διακίνηση... Καλή σου νύχτα και όνειρα γλυκά εξυπνάκια..
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Απόδειξη το ότι κανείς δεν σε διώκει αν πεις ότι ο πρωθυπουργός είναι άχρηστος, οι παπάδες υποκριτές, ότι μας ψεκάζουν ή ότι είμαστε απόγονοι των Ελ. αν πεις ομως οτι ειναι κλεφτης;
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Για πέρνα βράδυ μέσα απ' την Πανεπιστημιούλη στου ζωγράφου και έλα και γράψε τις εμπειρίες σου μετά.. Το γραψα παραπανω αλλα δεν πηρα απαντηση. Εχω περασει απειρες φορες βραδυ (οποιαδηποτε ωρα) απο πολυτεχνειουπολη ζωγραφου κ ποτε δεν ενιωσα απειλη. Πανεπιστημιουπολη δεν εχω παει βραδυ.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εσύ δεν ξέρω αν έχεις περάσει απέξω, εγώ έχω μπει και μέσα . Είδα και τα κτίρια του δικού μου πανεπιστημίου πως τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους τα μαλακιστήρια του κερατά (Π. Πειραιώς πρώην ΑΒΣΠ).. Για πέρνα βράδυ μέσα απ' την Πανεπιστημιούλη στου ζωγράφου και έλα και γράψε τις εμπειρίες σου μετά.. Ή πήγαινε απ' το το πολυτεχνείο τις ώρες που γίνεται διακίνηση... Καλή σου νύχτα και όνειρα γλυκά εξυπνάκια.. Τι ωρες γινεται ;Να ξερω να παω..μην περιμενω αδικα .Γιατι εξω δεν γινεται διακινηση;Αν το παρεις ετσι;
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το γραψα παραπανω αλλα δεν πηρα απαντηση. Εχω περασει απειρες φορες βραδυ (οποιαδηποτε ωρα) απο πολυτεχνειουπολη ζωγραφου κ ποτε δεν ενιωσα απειλη. Πανεπιστημιουπολη δεν εχω παει βραδυ. + Τι το τοσο τρομαχτικο γινεται?
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ή πήγαινε απ' το το πολυτεχνείο τις ώρες που γίνεται διακίνηση... Κυκλοφορεί τίποτα καλο ? δώσε περισσότερες πληροφορίες αν θες.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Κυκλοφορεί τίποτα καλο ? δώσε περισσότερες πληροφορίες αν θες. Εμ ,οτι να ναι.
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τι ωρες γινεται ;Να ξερω να παω..μην περιμενω αδικα .Γιατι εξω δεν γινεται διακινηση;Αν το παρεις ετσι; Το έχεις πει καμιά 30αριά φορές αυτό το επιχείρημα. Εντάξει, αφού είναι θεμιτό να γίνεται μέσα ό,τι γίνεται κι έξω να βάλουμε μπουρδέλα, να βάλουμε βαποράκια χελλ, να φτιάξουμε μια Ομόνοια και μια Λιοσίων μαζί μέσα στα πανεπιστήμια. Να μην έχει τίποτε να ζηλέψει το μέσα από το έξω.
kfyros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το γραψα παραπανω αλλα δεν πηρα απαντηση. Εχω περασει απειρες φορες βραδυ (οποιαδηποτε ωρα) απο πολυτεχνειουπολη ζωγραφου κ ποτε δεν ενιωσα απειλη. Πανεπιστημιουπολη δεν εχω παει βραδυ. τσσσσς, εξυπνάκια
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το έχεις πει καμιά 30αριά φορές αυτό το επιχείρημα. Εντάξει, αφού είναι θεμιτό να γίνεται μέσα ό,τι γίνεται κι έξω να βάλουμε μπουρδέλα, να βάλουμε βαποράκια χελλ, να φτιάξουμε μια Ομόνοια και μια Λιοσίων μαζί μέσα στα πανεπιστήμια. Να μην έχει τίποτε να ζηλέψει το μέσα από το έξω. Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι και να σταματησουν το ασυλο δεν σημαινει οτι αν γινεται εκει διακινηση ,θα σταματησει να γινεται .Το ασυλο δεν φταιει για οσα γινονται .Διακινηση γινεται στο μισο κεντρο και σε πολλες αλλες περιοχες που δεν υπαρχει ασυλο.Και εδω κολλαει η πανεπιστημιακη αστυνομια που μου λεγατε πριν,ποια ειναι η διαφορα με τους κανονικους αστυνομικους .Να υοαρχουν καποιοι που να εχουν το δικαιωμα να κανουν επιτηρηση να ειναι στον χωρο ολη μερα σαν φυλακες,να μπορουν να πιασουν καποιον αν κανει κατι κακο και να τον παραδωσουν στην κανονικη αστυνομια.Αλλα να ειναι της σχολης .Οχι αστυνομικοι.Οι αστυνομοι θα ειναι λες και μας την πεσανε ,ενω οι αλλοι θα γνωριστουν σιγα ,σιγα με τα παιδια θα τους γνωριζουν θα τους εμπιστευονται.Αν και μεταξυ μας αν γινεται αυτη την στιγμη διακινηση στο συγκεκριμενο μερος γιατι προφανως τους βολευει και να καταργηθει το ασυλο τι θα κανουν ;Θα εχουν εναν αστυνομο εκει ολη την μερα;Τους κανονικους αστυνομικους μεχρι να τους καλεσεις ο αλλος εχει φυγει 300 φορες ειτε εκανε βανδαλισμους ειτε διακινηση.
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 τσσσσς, εξυπνάκια τι εξυπνακια ρε φιλε? αλλο πανεπιστημιουπολη κ αλλο πολυτεχνιουπολη. Δεν μου απαντησες σε αυτο που ειπα παντως.
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εμ ,οτι να ναι. Ότι νάνε δεν παίρνουμε , αυτά είναι για τα πιτσιρίκια που τους πουλάνε αλβανό για καλαμάτα και τριμμένο μάρμαρο για κοκό.
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το καταλαβαίνω ότι αυτά που λέω δεν είναι αρκετά για να πείσουν κάποιον που έχει διαφορετική αντιμετώπιση για το θέμα. Αντίστοιχα, όμως, δε με πείθει και η αντιμετώπιση "γιούπι, καταργήθηκε το άσυλο και θα σταματήσουν τα παλιόπαιδα". Βλέπω ένα μοτίβο στην αντιμετώπιση της εξουσίας όποτε θέλει να καταργήσει, ξεπουλήσει κάτι (ανέφερα και πριν: ΟΤΕ, δημόσια πανεπιστήμια κτλ) και εδώ βλέπω να επιβεβαιώνεται. Δε νομίζω ότι λέει κανείς ότι ξαφνικά θα σταματήσουν τα παλιόπαιδα. Εγώ τουλάχιστον λέω ότι αν καταργηθεί το άσυλο, θα ισχύει στα πανεπιστήμια ό,τι και εξώ. Δηλαδή θα υπάρχει αρκετή ανομία, αλλά όχι απόλυτη, όπως σήμερα. Καταλαβαίνω αυτό που λες για την εξουσία, αλλά δε βλέπω γιατί πρέπει η θέση σου (ή η δική μου) να εξαρτάται από τη στάση της πολιτείας. Μυαλό έχουμε και σκεφτόμαστε αν κάτι είναι σωστό η λάθος, κατά την άποψή μας. Μπορεί να διαφωνώ, για παράδειγμα, με τον τρόπο που επιβάλλονται τα πρόστιμα της τροχαίας, αλλά θεωρώ σωστό να τρως πρόστιμο αν περνάς με κόκκινο. Ομοίως, δε μ' αρέσει να καίγεται το πολυτεχνείο για να ανοίξει συζήτηση για το άσυλο, αλλά θεωρώ ότι είναι περιττός και εκφυλισμένος ως θεσμός. Insomniak, δε νομίζω ότι η κατάργηση του ασύλου θα εμποδίσει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Μπορεί να περιορίσει τα μεταμεσονύκτια πάρτυ, ίσως, αλλά η θεατρική ή κινηματογραφική ομάδα της σχολής δεν βλέπω πώς θα επηρεαστεί. Στη δική μου σχολή οι πρόβες γίνονται σε χώρους εργαστηρίων που παραχωρούν με χαρά καθηγητές. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ίσα ίσα, σε ένα πανεπιστήμιο όπου δεν γίνονται καταστροφές και κλοπές, θα μπορεί να λειτουργήσει πιο οργανωμένα και η παράπλευρη δραστηριότητα, που φυσικά και πρέπει να υπάρχει. Υin, α διάβασε ρε.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δε νομίζω ότι λέει κανείς ότι ξαφνικά θα σταματήσουν τα παλιόπαιδα. Εγώ τουλάχιστον λέω ότι αν καταργηθεί το άσυλο, θα ισχύει στα πανεπιστήμια ό,τι και εξώ. Δηλαδή θα υπάρχει αρκετή ανομία, αλλά όχι απόλυτη, όπως σήμερα. Καταλαβαίνω αυτό που λες για την εξουσία, αλλά δε βλέπω γιατί πρέπει η θέση σου (ή η δική μου) να εξαρτάται από τη στάση της πολιτείας. Μυαλό έχουμε και σκεφτόμαστε αν κάτι είναι σωστό η λάθος, κατά την άποψή μας. Μπορεί να διαφωνώ, για παράδειγμα, με τον τρόπο που επιβάλλονται τα πρόστιμα της τροχαίας, αλλά θεωρώ σωστό να τρως πρόστιμο αν περνάς με κόκκινο. Ομοίως, δε μ' αρέσει να καίγεται το πολυτεχνείο για να ανοίξει συζήτηση για το άσυλο, αλλά θεωρώ ότι είναι περιττός και εκφυλισμένος ως θεσμός. Insomniak, δε νομίζω ότι η κατάργηση του ασύλου θα εμποδίσει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Μπορεί να περιορίσει τα μεταμεσονύκτια πάρτυ, ίσως, αλλά η θεατρική ή κινηματογραφική ομάδα της σχολής δεν βλέπω πώς θα επηρεαστεί. Στη δική μου σχολή οι πρόβες γίνονται σε χώρους εργαστηρίων που παραχωρούν με χαρά καθηγητές. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ίσα ίσα, σε ένα πανεπιστήμιο όπου δεν γίνονται καταστροφές και κλοπές, θα μπορεί να λειτουργήσει πιο οργανωμένα και η παράπλευρη δραστηριότητα, που φυσικά και πρέπει να υπάρχει. Υin, α διάβασε ρε. δεν υπαρχει ανομια ,ανομια υπαρχει οταν γινονται εγκληματα και δεν μπορεις να τους πιασεις .Το να μην μπορει η αστυνομια να μπει οποτε θελει στις σχολες δεν το λενε ανομια.. kata εσενα δηλαδη τι δεν θα ηταν ανομια .Να γινοταν η διαλεξη εκεινου του τυπου να ηταν και 3 αστυνομικοι μεσα στην σχολη και να κυνηγουσαν οποιον πηγε να μπει μεσα στην αιθουσα για να διαμαρτυρηθει;Και να παραδεχτω οτι εγω δεν ειχα δει καλα στο βιντεο ο τυπος που τον τραβουσε δεν ηταν ο Γοοτσον .Ο Γοοτσον ηταν στην γωνια αλλα παλι δεν ηταν ξυλοδαρμος .Απειλη σιγουρα ,αποπειρα δεν ξερω αν πραγματι ειχε σκοπο να τον δειρει η εκανε μαγκια.Γενικα αυτο θα μπορουσε να συμβει και εξω νομιζω να μπει ενας και να κανει βλακειες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα