Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περιμένεις απάντηση τώρα σε αυτό;

Τα κλισέ είναι βολικά, δεν είναι αποτέλεσμα καμίας παραγωγικής σκέψης, και γι'αυτό το λόγο είναι συνήθως ευρέως αποδεκτά.

Αλλά μάλλον το άσυλο θα φταίει και γι'αυτό.

δεν ειναι κλισε. το εχουμε συνηθεια σαν εθνος να καταχραζομαστε δικαιωματα, νομοθετικα παραθυρακια, εξουσιες και πολλα αλλα. δεν εχει νοημα να βγει ο καθενας να και να πει α εγω δεν το κανω αυτο κι εκεινο, μιλαμε για την πλειοψηφια του κοσμου. και προφανως ισχυει κατι τετοιο γτ αν δεν ισχυε δεν θα ηταν η ελλαδα σημερα στην κατασταση που ειναι.

Δημοσ.

πιστεύω οτι όλα ξεκινάνε απο το σπίτι

Σωστός. Αν και το να σταματάνε όλα από το σπίτι είναι μακακία too.

αλλα δεν μπορώ να καταλάβω απο την άλλη , πως γίνεται παιδιά (το έχω συναντήσει στην σχολή μου) τα οποία είναι ήρεμα , καλά παιδιά , απο οικογένειες απλές καθημερινές , με τα οποία μιλάς άνετα και ευχάριστα και τελοσπάντως , λες και μια βλακεία , να αποβλακώνονται και σε ενα 4μηνο να τα βλέπεις γραμμένα και να ασχολούνται με τις παρατάξεις που εκπροσωπούν τις αριστερίζουσες βουλευτικές ιδέες , και να καταντάνε να κόβουν μαθήματα για να μιλήσουν για το δίκαιο του φοιτητή , να κάνουν καταλήψεις , να τρέχουν σε πορείες , και να τους βλέπεις βράδυ 17νοεμβρίου με την κουκούλα να πετάνε πέτρες..

Αριστερός δεν είμαι και είναι από τα λίγα πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να γίνω αλλά μου κάθετε καλύτερα μια τέτοια συμπεριφορά από το "μπαίνω σε παράταξη, γλύφω, μαθαίνω τα θέματα πριν γράψω, παίρνω άριστα, περνάω τα μαθήματα με χίλια, γίνομαι βοηθός καθηγητή, στο τέλος μπορεί να γίνω και καθηγητής εγώ ο ίδιος".

Εκτός αυτού θα ήθελα να μάθω αν τους είδες με τα ίδια σου τα μάτια ή εδώ μπαίνει το "όλα ξεκινάνε από το σπίτι".

Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μάθω αν οι απόψεις που μεταφέρεις είναι δικές σου 100%. Αν όντος δηλαδή την έχεις ψάξει και έχεις βγάλει τα συμπεράσματα που αναφέρεις.

γίνεται ενας χαρακτήρας να είναι τόσο άπλαστος , αδιαμόρφωτος και μη ολοκληρωμένος ?????

δεν μπορώ να το εξηγήσω ρε παιδιά ...

Ο άλλος που σου έγραψα πριν πίστεψε με είναι ακόμη πιο επικίνδυνος.

Με λίγα λόγια αν μου έλεγες να διαλέξω μεταξύ των δύο θα έλεγα "σπάστα αγόρι μου" λιγότερη ζημιά θα μου κάνεις.

Όσον αφορά το άσυλο η γνώμη μου είναι ότι ήταν απλά μια τούρτα από εκείνες που πετάγεται μια γκόμενα και σου λέει χρόνια πολλά. Ούτε η τούρτα τρώγεται, ούτε η γκόμενα γαμιέται.

Δημοσ.

πιστεύω οτι όλα ξεκινάνε απο το σπίτι

αλλα δεν μπορώ να καταλάβω απο την άλλη , πως γίνεται παιδιά (το έχω συναντήσει στην σχολή μου) τα οποία είναι ήρεμα , καλά παιδιά , απο οικογένειες απλές καθημερινές , με τα οποία μιλάς άνετα και ευχάριστα και τελοσπάντως , λες και μια βλακεία , να αποβλακώνονται και σε ενα 4μηνο να τα βλέπεις γραμμένα και να ασχολούνται με τις παρατάξεις που εκπροσωπούν τις αριστερίζουσες βουλευτικές ιδέες , και να καταντάνε να κόβουν μαθήματα για να μιλήσουν για το δίκαιο του φοιτητή , να κάνουν καταλήψεις , να τρέχουν σε πορείες , και να τους βλέπεις βράδυ 17νοεμβρίου με την κουκούλα να πετάνε πέτρες..

γίνεται ενας χαρακτήρας να είναι τόσο άπλαστος , αδιαμόρφωτος και μη ολοκληρωμένος ?????

δεν μπορώ να το εξηγήσω ρε παιδιά ...

Ειναι πολυ απλο

Παιδια που λες,που ποτε δεν ειχαν στερησεις, ποτε δεν ειχαν εντονες συγκινησεις, παριστανουν τους επαναστατες(της πλακας βεβαια γιατι το μονο που κανουν ειναι να πινουν μπυρες να διαβαζουν αναρχικες εφημεριδες και να πινουν μπαφους)

Επειδη θεωρειται "κουλ" και καλα ανεξαρτησια και "απεχω απο την μαζα" που παει για καφε παραλια ακουει τρεντιες κτλ...

Απο τις χειροτερες φαρες,και αυτοι και οι γλοιωδεις των 2 μεγαλων κομματων που κολλανε αφισες και γλυφουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ

Δημοσ.

Το πανεπιστημιακο ασυλο ειναι το αποκορυφωμα της ελληνικης πραγματικοτητας " οτι δηλωσεις εισαι". Και ενω λοιπον σημαινει εν ολιγεις οτι προστατευει καποιον ΑΔΙΚΑ κατατρεγμενο και του επιτρεπει να εχει το δικαιωμα του λογου και των ιδεων του, στην ελληνικη πραγματικοτητα πανεπιστημιακο ασυλο σημαινει οτι εμποδιζω την λειτουργια του πανεπιστημιου, υποθαλπτω καθε ειδους παρανομο και εγκληματια, δεν επιτρεπω σε κανεναν να εχει διαφορετικη γνωμη, επιτρεπω διακινηση και χρηση ναρκωτικων και οποιασδηποτε αλλης παροομοιας ενεργειας. Κατα τα αλλα η κυβερνηση και η καθε κυβερνηση αλλα και πρυτανεις "σεβονται" το ασυλο δηλαδη την παρανομια. Ειτε σε αυτη τη χωρα βασιλευει η παρανοια ειτε εχουν μπει ανθρωποι σε καιριες θεσεις που προσπαθουν να την καταστρεψουν.

Αν οντως πρυτανεις και κυβερνητικοι ειναι τοσο καθυστερημενοι τοτε πρεπει να ποινικοποηθει και η ηλιθιοτητα...

Δημοσ.

Δλδ για να καταργηθει ενας νομος ,δεν πρεπει να τον καταργησεις ;Πρεπει να τον ανανεωνεις συνεχως;Εμπλαστρο για τον πυρετο ειναι;Τοτε να μην ανανεωσουμε ξανα το περι ασυλιας βουλευτων να τελειωνουμε με αυτο το θεμα .Που ειναι ο παρεδωσε να μας πει;Στο μεταξυ ανυπογραφο αρθρο .Δεν ξερω ,χαζο μου φαινεται.

Την στιγμη που ο νομος δεν καταργειται ,οτι δεν αναφερεται στο νεο νομο πλαισιο ,σημαινει προφανως οτι μενει ως εχει .Οχι οτι καταργειται .Δλδ στον προηγουμενο νομο πλαισιο γραφανε ο νομος περι ασυλου του 80κατι μενει ως εχει;

Δημοσ.

μα υπαρχει εστω και ενας σοβαρος λογος υπαρξης του ασυλου?

μα τι λες τώρα ;

πως θα αγοράζει το χασισάκι του ο μερακλής χωρίς να φοβάται τους μπάτσους ;

πως θα γίνεται η διακίνηση όλων των σκληρών ναρκωτικών (πχ. στο πολυτεχνείο και αλλού , όπου μαζεύονται τα ζόμπι θυμίζοντας το resident evil τις ώρες που περνάνε οι έμποροι ) ;

το indymedia που θα χοστάρεται , για να μπορούν να συντονίζονται οι μπαχαλάκηδες ή και άλλοι τρομοκράτες του κώλου και οι κάθε λογής εγκληματίες ;

Πέρα απ' την πλάκα, οι πανεπιστημιακοί χώροι έχουν γίνει ζούγκλα, και ουσιαστικά κράτος εν κράτει..

Πόσους έχουν κλέψει - πλακώσει στο ξύλο, χωρίς να μπορεί να τους κάνει κανείς τίποτα αφού δεν μπορεί να επέμβει κανείς ;

Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι ότι κανείς δεν έχει μπει φυλακή για τα εκατομμύρια ευρώ που έχουμε πληρώσει όλοι εμείς για τις ζημιές που έχουν κάνει τα κάθε λογής κωλόπαιδα που μπαινοβγαίνουν εκεί μέσα...

Ποιες ιδέες διακινούνται ελεύθερα, πέρα από το "κάψε-σπάσε-δείρε" ;

Πόσοι φοιτητές δεν έχουν χάσει χρόνια από τη ζωή τους από τις διδακτικές ώρες και τις εξεταστικές και τα εξάμηνα που έχουν χαθεί από τους τραμπουκισμούς και τις καταλήψεις 50 ατόμων σε κάθε ίδρυμα που την έχουν δει επαναστάτες , και φασιστικά επέβαλλαν τις πεποιθήσεις τους στο 90% των υπολοίπων φοιτητών ;

Νισάφι με την αλητεία και τον κωλοπαιδισμό πια..

Δημοσ.

Εσυ μαλλον :-D

ΥΓ.Διαβαζα προχτες στην καθημερινη, μια μικρη συνεντευξη τουρκου φοιτητη με ερασμους στην ελλαδα, που ελεγε οτι η εικονα των πανεπιστημιων μας του φαινεται πρωτογνωρη..Με σκουπιδια αφισες βρωμα κομματα και αναρχικους.. Καμια σχεση με τουρκια

Δημοσ.

Εσυ μαλλον :-D

ΥΓ.Διαβαζα προχτες στην καθημερινη, μια μικρη συνεντευξη τουρκου φοιτητη με ερασμους στην ελλαδα, που ελεγε οτι η εικονα των πανεπιστημιων μας του φαινεται πρωτογνωρη..Με σκουπιδια αφισες βρωμα κομματα και αναρχικους.. Καμια σχεση με τουρκια

Ναι ,ειδικα στην θεολογια με τους παοπαδες και τις καλογριες να πας γινεται παρτυ καθε απογευμα και βραδυ πριν τον εσπερινο .

Δημοσ.

Δεν καταλαβα..τι εννοεις?

Οτι δεν ισχυουν αυτα?

Κλισε των 50ς .Δεν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις τα πραγματα καθολου .Σαν φυλακη τα περιγραφεις .Πως θα ζουσαν παιδια εκει μεσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...