Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι..

γεμάτη τρυφερές και ρομαντικές ιδέες για το καλύτερο αυτού του τόπου αλλά από πραγματικό love τίποτα...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άλλο ασυδοσία, άλλο ελευθερία. Το δεύτερο το θέλουμε το πρώτο όχι. Και σόρρυ, δεν έχει γίνει λίγες φορές -κάψιμο εργαστηρίων, κλοπές, βανδαλισμοί, συνέχεια γίνονται αυτά. Αλλα ας πούμε ότι έτσι συνέβαινε, είναι επιχείρημα αυτό; "Έλα μωρε μια φορά έκαψαν τη μαρφιν και τρεις ανθρώπους" φάση;

Προφανως και δεν λεω αυτο, αυτο που λεω ειναι οτι η κατηργηση του ασυλου δεν θα μειωσει τετοια περιστατικα.

Εντιτ: το ότι γίνεται στα σχολεία κάνει τη συνέχιση τους στο πανεπιστήμιο θεμιτή; Δεν είμαι υπερ ούτε του ενός ούτε του άλλου.

Το ιδιο με παραπανω.

Άλλο ασυδοσία, άλλο ελευθερία.

Σορρυ, αυτη ειναι η κλασσικη καραμελα που ακουω συνηθως απο ανθρωπους που ζητανε μειωση της ελευθεριας μας.

:\

Τα ορια μεταξυ των 2 ειναι στενα. Αντιλαμβανεσε οτι μπορει καποιος που εχει την καταλληλη θεση να θεωρησει ασυδοσια καποια ελευθερια μου και με βαση αυτο το προσχημα να μου την κοψει? Ελευθερια πλεον ειναι να κυκλοφορει μια γυναικα μονη της οπου θελει. Πριν καποιες δεκαετιες κατι τετοιο θεωρουταν ασυδοσια. Point taken?

Δημοσ.
Ελευθερια πλεον ειναι να κυκλοφορει μια γυναικα μονη της οπου θελει.

Ακόμη και μέσα στην πανεπιστημιούπολη μετά τις 9 το βράδυ; ;)

Δημοσ.

Άλλο ασυδοσία, άλλο ελευθερία. Το δεύτερο το θέλουμε το πρώτο όχι.

Σορρυ, αυτη ειναι η κλασσικη καραμελα που ακουω συνηθως απο ανθρωπους που ζητανε μειωση της ελευθεριας μας.

αυτό έλεγε και ο Bush όταν γινόταν συζήτηση για τη διαφορά ανάμεσα σε free και fair trade

bush-barney-truck399-thumb.jpg U Mad ?

(σόρρυ μου είχε μείνει ακόμα ένα, πάω να φάω)

Δημοσ.

Προφανως και δεν λεω αυτο, αυτο που λεω ειναι οτι η κατηργηση του ασυλου δεν θα μειωσει τετοια περιστατικα.

Το ιδιο με παραπανω.

:\

Τα ορια μεταξυ των 2 ειναι στενα. Αντιλαμβανεσε οτι μπορει καποιος που εχει την καταλληλη θεση να θεωρησει ασυδοσια καποια ελευθερια μου και με βαση αυτο το προσχημα να μου την κοψει? Ελευθερια πλεον ειναι να κυκλοφορει μια γυναικα μονη της οπου θελει. Πριν καποιες δεκαετιες κατι τετοιο θεωρουταν ασυδοσια. Point taken?

Εδώ μιλάμε για προφανή πράγματα, δεν είναι δυνατόν με δικαιολογία το άσυλο να καταστρέφονται κτήρια και εξοπλισμός. ΑΥΤΟ είναι ασυδοσία, καραμέλα ή όχι είναι το αυτό. Και εδώ δεν μιλάμε για στενά όρια, μιλάμε για πράξεις ποινικά κολάσιμες οι οποίες με υπόστεγο το άσυλο βαφτίζονται μαγκιά κι επανάστα.

Εντάξει, ωραία η θεωρία αλλά πολύ απλά στην πράξη όταν μια νομοθεσία εξυπηρετεί (και μάλιστα σε τεράστιο ποσοστό) άλλους σκοπούς (και δόλιους) από αυτους για τους οποίους είχε υιοθετηθεί αρχικα, πρέπει να καταργηθεί.

Επισκέπτης
Δημοσ.

communist troll appears:

παιδιά εδώ και μία ώρα πεινάω τόσο πολύ αλλά δεν μπορούσα να χάσω το thread. μέχρι εδώ ήταν οι αντοχές μου

Τώρα συγγνώμη αλλά, με τέτοιο ποστ με χαρακτηρίζεις troll; Δεν είσαι με τα καλά σου. <_<

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για προφανή πράγματα, δεν είναι δυνατόν με δικαιολογία το άσυλο να καταστρέφονται κτήρια και εξοπλισμός. ΑΥΤΟ είναι ασυδοσία, καραμέλα ή όχι είναι το αυτό. Και εδώ δεν μιλάμε για στενά όρια, μιλάμε για πράξεις ποινικά κολάσιμες οι οποίες με υπόστεγο το άσυλο βαφτίζονται μαγκιά κι επανάστα.

Εντάξει, ωραία η θεωρία αλλά πολύ απλά στην πράξη όταν μια νομοθεσία εξυπηρετεί (και μάλιστα σε τεράστιο ποσοστό) άλλους σκοπούς (και δόλιους) από αυτους για τους οποίους είχε υιοθετηθεί αρχικα, πρέπει να καταργηθεί.

Ναι ας πουμε οτι καταργειται το ασυλο και μπαινει η αστυνομια μεσα .Θα τους πιασουν οσο τους πιανουν στον δρομο..

Τώρα συγγνώμη αλλά, με τέτοιο ποστ με χαρακτηρίζεις troll; Δεν είσαι με τα καλά σου. <_<

Εδω το εχουμε κανει σημερα γαμος γινεται σε ωραιο περιβολι με νυφη εμενα ,γαμπρο τον Λουσι και παρανυφακι το γατοκοριτσο αυτο σε παραξενεψε;

Δημοσ.

Ναι ας πουμε οτι καταργειται το ασυλο και μπαινει η αστυνομια μεσα .Θα τους πιασουν οσο τους πιανουν στον δρομο..

Ε ναι ρε σάγια, όταν τους κυνηγάνε στο δρόμο μπαίνουν στο άσυλο. Άμα τους κυνηγάνε στο άσυλο, τι θα κάνουν; Θα μπουν στο δρόμο;

Δημοσ.

Α αυτό είναι άλλο καταπληκτικό επιχείρημα. Αφού δεν θα τους πιάσουν έτσι κι αλλιώς ας μην καταργηθεί το άσυλο. Το σκεπτικό του στυλ "αφου δεν προκειται να αλλαξουμε ποτέ να μην κάνουμε κανένα βήμα".

Μοιρολατρεία και μεμψιμοιρία λέω εγώ. Ας καταργηθούν τα τυπικά μπας και αρχίσει ποτέ κανείς να αναλαμβάνει ευθύνες. Για εκεί δεν έχουμε λαϊκό αίσθημα όμως ε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε ναι ρε σάγια, όταν τους κυνηγάνε στο δρόμο μπαίνουν στο άσυλο. Άμα τους κυνηγάνε στο άσυλο, τι θα κάνουν; Θα μπουν στο δρόμο;

Άμα ήθελαν να τους πιάσουν, θα τους είχαν πιάσει ήδη από τα γήπεδα.

Ή μήπως πιστεύει κανείς ότι αυτοί που τα σπάνε στα πανεπιστήμια δεν είναι οι ίδιοι που τα σπάνε και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες;

Δημοσ.

Εδω δεν μπορουν να τους πιασουν στο γηπεδο που ειναι κλειστος χωρος με καμερες μεσα στις τεραστιες σχολες θα τους πιασουν;Δικαιολογια του μην πω ,αν τους πιασουν να μου το πειτε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ταυτόχρονα το ίδιο ποστάραμε;! :confused:

Δημοσ.

Άμα ήθελαν να τους πιάσουν, θα τους είχαν πιάσει ήδη από τα γήπεδα.

Ή μήπως πιστεύει κανείς ότι αυτοί που τα σπάνε στα πανεπιστήμια δεν είναι οι ίδιοι που τα σπάνε και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες;

Εδω δεν μπορουν να τους πιασουν στο γηπεδο που ειναι κλειστος χωρος με καμερες

Φυστικώνεστε;

Δημοσ.

Ταυτόχρονα το ίδιο ποστάραμε;! :confused:

Ταυτιση αποψεων .

Φυστικώνεστε;

Λουσι ,κανε την καρδια σου πετρα και μην ζηλευεις.

Δημοσ.

Ακόμη και μέσα στην πανεπιστημιούπολη μετά τις 9 το βράδυ; ;)

Ναι.Πολυτεχνειουπολη εχω κυκλοφορησει πολλες φορες μονος βραδυ (το ιδιο και κοπελες που ξερω). Πανεπιστημιουπολη οχι, αλλα υποθετω κ εκει δεν θα αλλαζει κατι.

Yin, ok, εσυ λες να μπουντρουμιασουμε τους ποινικα κολασιμους (...) εγω λεω να βρουμε την αιτια υπαρξης τους αντι να παιζουμε την Λερναια Υδρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...