Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έλα μη γίνεσαι σαν αυτούς που δεν καταλαβαίνουν το έξω.

Εγώ μιλάω για το μέσα έξω.

Εχω να καταγγειλω οτι ο Λουσι μαλλον μου την πεφτει . :confused: :confused: :whistle: :whistle:

Δημοσ.

Τα πάρτυ προσωπικά ποτέ δεν με ενόχλησαν, εφόσον αφήνουν τον χώρο όπως τον βρήκαν. Και, πράγματι γίνονται και έξω. Αποκτούν σχέση με το άσυλο μόνο εαν και εφόσον κάποιοι τα δουν ως αφορμή να κουβαλήσουν ναρκωτικά και δεν συμμαζεύεται, πράγμα που είναι ποινικό αδίκημα, όπως και να το κάνουμε. Αν οι διοργανωτές μπορούν να διαφυλάξουν ότι αυτό δεν θα γίνει, και δεν καταστρέφονται ούτε στο παρανικρό οι εγκαταστάσεις, είμαι μέσα και φέρνω και ουρσους.

Σε ενοχλουν οι (παρανομες) ουσιες αλλα φερνεις ουρσους !??!

Αυτο ακριβως λεω, οτι διαφωνω με μια πλειαδα νομων που εχουν ψηφιστει , γι'αυτο και δεν δεχομαι το ποινικο δικαιο, επομενως δεν δεχομαι τους νομους να καθοριζουν τι επιτρεπεται και τι οχι. Οποτε ειναι φανερο γιατι γενικα δεν συμπαθω τους μπατσους.

Διαμορφωνω τι δικια μου 'ηθικη'. Και οταν η 'ηθικη' μου ερχεται σε συγκρουση με τους θεσπισμενους νομους, μαντεψε με βαση τι απο τα 2 θα δρασω.

Δημοσ.

Αν κάτσεις και διαβάσεις από την αρχή θα δεις αρκετούς λόγους.

το χω διαβασει απο την αρχη.αλλα δεν ειδα κανεναν να αναφερει κατι/.

Δημοσ.

Εχω να καταγγειλω οτι ο Λουσι μαλλον μου την πεφτει . :confused: :confused: :whistle: :whistle:

Και τι θα κάνεις, θα φωνάξεις τον "ειδικό άνθρωπο" να με βγάλει έξω;

Να 'μαι.

Άσυλο δε θέλατε;;;
Δημοσ.

Και τι θα κάνεις, θα φωνάξεις τον "ειδικό άνθρωπο" να με βγάλει έξω;

Να 'μαι.

Χαχαχα απλα θα ξερω απο εδω και περα να μην σχολιαζω το αβαταρ σου αφου σου αρεσει τοσο . :shock: :shock:

Δημοσ.
Σε ενοχλουν οι (παρανομες) ουσιες αλλα φερνεις ουρσους !??!

η ούρσους ήταν σχήμα λόγου (obvious is obvious, και δεν μ'αρέσει κι όλας), αλλά, wtf, είναι παράνομη;;;;; :whistle: :whistle:

κάπου σε έχασα μαν, παρόλο που γενικά είσαι σαφής (δεν ειρωνεύομαι, ούτε σαρκάζω)

Δημοσ.

Eγω το βλεπω σαν μπολιασμα ιδεων .Για δεστο πιο ιδεολογικα :D

Δημοσ.

Χαχαχα απλα θα ξερω απο εδω και περα να μην σχολιαζω το αβαταρ σου αφου σου αρεσει τοσο . :shock: :shock:

Σε αυτή την περίπτωση, όλος ο κόσμος μ' αρέσει. Και πιο πολύ απ' όλα το άσυλο. Και η κατάργησή του. Και οι σχολές. Και όλα.

Δημοσ.

η ούρσους ήταν σχήμα λόγου (obvious is obvious, και δεν μ'αρέσει κι όλας), αλλά, wtf, είναι παράνομη;;;;; :whistle: :whistle:

κάπου σε έχασα μαν, παρόλο που γενικά είσαι σαφής (δεν ειρωνεύομαι, ούτε σαρκάζω)

Βασικα αυτο λεω, οτι σε πειραζουν καποιες ουσιες που ειναι παρανομες, αλλα δεν σε πειραζει το αλκοολ. Ξερω γω αν αλλαζε ο νομος και ηταν νομιμο το ελ-ες-ντι, αυτοματα δεν θα χες προβλημα? Αυτο λεω, καθοριζεις την ηθικη σου και την κοσμοαντιληψη σου βασει των νομων ? Μου φαινεται πολυ περιοριστικο, και λεω με λιγα λογια οτι κλάιν ο νομος, κανω οτι θεωρω εγω σαν ατομικιστης(individualist, γιατι στα ελληνικα εχει καπως αρνητικη χροια) σωστό.

Δημοσ.

Eγω το βλεπω σαν μπολιασμα ιδεων :D

Δεν ξερω τι ιδεες του μπηκαν στο κεφαλι ,εχει γελιο παντως.Ασε που θα εχω και μεσον .Λουσι θα ριξεις 2,3 μπαν σε μερικους που ενοχλουν; :wub: :devil:

Δημοσ.
Δεν ξερω τι ιδεες του μπηκαν στο κεφαλι ,εχει γελιο παντως.Ασε που θα εχω και μεσον .Λουσι θα ριξεις 2,3 μπαν σε μερικους που ενοχλουν; :wub: :devil:

Μόνο 2-3, όσα θες. Να ρίξω και σε σένα κάνα δυο όμως ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...