Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πιστευω οτι το ασυλο ειναι απαραιτητο για τη διακινηση ιδεων. Αυτη ειναι μια καραμελα με την οποια διαφωνω φουλ με τους αριστερους. Ομως ειμαι κατα της καταργησης του ασυλου γιατι ειμαι γενικα κατα των νομων και της εννομης ταξης.

Ναι, αλλα αν σκεφτεις οτι το ασυλο μεχρι το '82 ηταν αγραφος νομος, και το '82 ειναι που θεσπιστηκε με νομο, κατα τα λεγομενα σου, καλα κανει και καταργειται ως προς τη νομικη υποσταση του, και ας παραμεινει οπως ηταν και πριν, με μονο την ηθικη υποσταση του.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλη saya, η ιδέα σου περί σεκιουριτάδων είναι ανεφάρμοστη και επίσης δεν έχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά από την κατάργηση του ασύλου. Αν κάποιον μπορείς να τον βγάλεις έξω και να τον συλλάβουν εκεί, τι διαφορά έχει με το να τον συλλάβουν μέσα;

Δεύτερον, προτείνω να συμβεί ό,τι συμβαίνει σε οποιονδήποτε άλλον χώρο. Όταν μπουκάρουν ένα μάτσο άτομα με κουκούλες και στυλιάρια εκφραζόμενοι απειλητικά προς ένα άτομο, να υπάρχει ένα όργανο του κράτους, η δράση του οποίου ορίζεται από νόμους, για να προστατεύσει αυτό το άτομο. Απλό πιστεύω.

Όσο για την ανάλυση του επεισοδίου που κάνεις, σκέψου το εξής. Είσαι κάπου και έρχονται 10 άτομα που φωνάζουν ότι θα σε βιάσουν. Ο ένας σε πλησιάζει ξεκουμπώνοντας το φερμουάρ. Ξαφνικά μπαίνω εγώ ανάμεσά σας. Τι θα προτείνεις; Να το αφήσουμε ήσυχο το παιδί γιατί δεν σε άγγιξε;

Δεν τον χτυπαει να χτυπιεσαι κατω ομως .Οσο και να τον θες δεν τον χτυπαει .. :-D :-D Γιατι θες να εγινε επιθεση ;Σε τι σε εξυπηρετει;Αφου δεν εχει διαφορα γιατι θες να μπαινει η αστυνομια .Ας εχει 5 σεκιουριταδες να σταματανε τα εκτροπα .Πρεπει να μπορει να μπει και να μαζευει οποιον εχει αντιθετη αποψη απο εσενα ;

Να μιλάνε κόσμια και να εκφράζουν απόψεις, όχι να έχουν συμπεριφορά Νεάντερταλ. Και δεν είπα τίποτε για αστυνομία, πάλι βάζεις λόγια και στην τρίτη καιγεσαι.

Αν η συμπεριφορά είναι κόσμια σε μια εκδήλωση, κανένας δεν διώκεται.

Δεν σε ρωτησε κανεις την αποψη σου περι καλων τροπων.

Δημοσ.

Στην παρέα σου, με όσους τελός πάντων συμφωνείτε και τα λέτε, έχεις πει αυτά που λες εδώ για τους σεκιουριτάδες; Όταν το κάνεις, πες μου να είμαι μπροστά, το καλό θέαμα σπανίζει σήμερα.

Δημοσ.

Στην παρέα σου, με όσους τελός πάντων συμφωνείτε και τα λέτε, έχεις πει αυτά που λες εδώ για τους σεκιουριτάδες; Όταν το κάνεις, πες μου να είμαι μπροστά, το καλό θέαμα σπανίζει σήμερα.

Εχεις μια ταση με ειρωνια να μπιπ την συζητηση .Γιατι να μην υπαρχουν φυλακες;

Δημοσ.

Δεν τον χτυπαει να χτυπιεσαι κατω ομως .Οσο και να τον θες δεν τον χτυπαει .. :-D :-D Γιατι θες να εγινε επιθεση ;Σε τι σε εξυπηρετει;Αφου δεν εχει διαφορα γιατι θες να μπαινει η αστυνομια .Ας εχει 5 σεκιουριταδες να σταματανε τα εκτροπα .Πρεπει να μπορει να μπει και να μαζευει οποιον εχει αντιθετη αποψη απο εσενα ;

Δεν σε ρωτησε κανεις την αποψη σου περι καλων τροπων.

ΜΑθε τι σημαινει η λεξη αποπειρα και κοιτα να δεις κιολας σε τι βαθμο διωκεται σε ενα δικαστηριο.

Αυτο με τους σεκιουριταδες μπορεις να το σταματησεις, δεν εχει νοημα. Σεκιουριτας που θα με ακουμπησει εκει μεσα (κατα τα λεγομενα σου), καταλυει αμεσως το ασυλο μου, σεκιουριτας που δεν μπορει να με ακουμπησει, δεν εχει νοημα να ειναι εκει, και θα πληρωνεται τζαμπα.

Δημοσ.

Ελεύθερη διακίνηση, όχι μαλακίες.

Εννοειται αφου με δουλευει.Για κακους τροπους δεν συλλαμβανουν κανεναν.

ΜΑθε τι σημαινει η λεξη αποπειρα και κοιτα να δεις κιολας σε τι βαθμο διωκεται σε ενα δικαστηριο.

Αυτο με τους σεκιουριταδες μπορεις να το σταματησεις, δεν εχει νοημα. Σεκιουριτας που θα με ακουμπησει εκει μεσα (κατα τα λεγομενα σου), καταλυει αμεσως το ασυλο μου, σεκιουριτας που δεν μπορει να με ακουμπησει, δεν εχει νοημα να ειναι εκει, και θα πληρωνεται τζαμπα.

Αποπειρα ;Αφου δεν τον χτυπαει;Γιατι λετε ψεμματα;

Δημοσ.

Είναι αυτονόητο ότι η ύπαρξη φρουράς κάθε είδους είναι ασύμβατη με την ίδια την έννοια του ασύλου. Εφόσον λες ότι χρειάζονται, μάλλον κρίνεις ότι δεν υπάρχει άσυλο, και δεν το έχεις καταλάβει.

Όσο γαι την ειρωνία, εγώ σαρκάζω, δεν ειρωνεύομαι, αλλά είδαμε και εσένα με αυτό που είπες για τον FilipposMD και το μαλλί. Επικό fail.

Δημοσ.

Κατσε ρε συ;Εστω και γινοταν εκτος ασυλου .Αυτο την στιγμη που υπαρχει καμερα και δεν χτυπαει κανεναν .Τι θα το κανανε;Θα του σπαγανε 3 πλευρα και θα το χωνανε μεσα οπως συναιβει σε εναν που πεταξε παπουτσι σε δικτατορα δεν θυμαμαει σε ποια χωρα;Ουτε καν αυτο εκανε.Απλα τον τραβαει .Μια χαρα τον βγαλανε εξω ας υπηρχαν 2 σεκιουριτι να το μαζευανε να το πηγαινανε στην αστυνομια στο τελος ,τελος αν και αμφιβαλλω αν παθαινε τπτ;Γιατι επειδη ετρεχε στην αιθουσα με μια σημαια στο χερι;η επειδη τραβηξε ενα χερι;Εκτος αν του το βγαλε.

Θέλεις να μου πεις ότι είναι λογικο και σκόπιμο, όταν καλεί ένα πανεπιστήμιο ξένο καθηγητή για να κάνει διάλεξη, να τον τραβάνε οι φοιτητές έξω δια της βίας ή οχι. Επειδή έτσι. Επειδή διαφωνούν ρε παιδί μου. Και αυτο ειναι ΟΚ επειδή δεν το κάνουν βίαια (έλεος, δεν βλέπεις τι γίνεται στο βίντεο σοβαρά τώρα; ), εντάξει δεν τον μελάνιασαν τον άνθρωπο. Και αυτό εσύ το ονομάζεις δημοκρατική διαδικασία; Ας μην πήγαιναν αν δεν τον γούσταραν. Τι πα να πει τον έβγαλαν έξω χωρίς να τον δείρουν; Κλήθηκε να μιλήσει. Ήρθε να μιλήσει. Τέλος.

Δημοσ.

Γενικά έχουμε αφήσει την αισθητική έξω απ' τη νομοθεσία, να τα αποτελέσματα.

Γιατι να υπαρχουν ειναι το θεμα.

Για να πιάνουν τους κακούς ανθρώπους, αλλά δεν στηρίζω κάτι τέτοιο.

Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι γιατί η saya χαλιέται με μπάτσο αλλά όχι με σεκιουριτά.

Δημοσ.

Είναι αυτονόητο ότι η ύπαρξη φρουράς κάθε είδους είναι ασύμβατη με την ίδια την έννοια του ασύλου. Εφόσον λες ότι χρειάζονται, μάλλον κρίνεις ότι δεν υπάρχει άσυλο, και δεν το έχεις καταλάβει.

Είδαμε και εσένα με αυτό που είπες για τον FilipposMD και το μαλλί. Επικό fail.

Καθολου αν ειναι να βγαλουμε και τους φυλακες που κλειδωνουν τις πορτες

Δημοσ.

Αποπειρα ;Αφου δεν τον χτυπαει;Γιατι λετε ψεμματα;

Α, αυτο σημαινει αποπειρα ξυλοδαρμου..., ενω αν ειχε προλαβει να τον χτυπησει, τοτε θα ηταν αποπειρα ετσι;

Απο ελληνικα παμε καλα βλεπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...