cb_papi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Σορρυ ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ειναι οφφτοπικ απο αυτα που ειπα. Στο ασυλο αναφερομαι, για το ασυλο δεν ειναι το θεμα?!? Ομως ειμαι κατα της καταργησης του ασυλου γιατι ειμαι γενικα κατα των νομων και της εννομης ταξης. Όπως το πάρει κανείς βέβαια αλλά είναι θέμα χρόνου να γυρίσει η συζήτηση γύρω από τους νόμους και την έννομη τάξη.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ου Yin φασισταριό και χουντάκλα! Που θες να απαγορεύσεις σε ένα παιδί να τρέχει με τη σημαία στο χέρι. Ου και πάλι ου (γιούχα είναι αυτό). Πες μου τι προτεινεις ;Γιατι δεν μου λες;Να μπει η αστυνομια και να τον δειρει;Γιατι ετρεξε με μια σημαια;Η επειδη μπηκαν μεσα και φωναξαν εξω .Να ειχαν σεκιουριταδες απεξω αφου ξεραν τι θα συμβει .Κατα κει παει το θεμα σιγορα.Ποιο θα ηταν το σωστο;Να μπει η αστυνομια και να τους σπασει στο ξυλο επειδη φωναξαν εξω;Αυτο ειναι ελευθερια συμφωνα με εσενα ;
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν χρειάζονται σεκιουριτάδες σε έναν χώρο που προστατεύεται από άσυλο ιδεών. Oh wait, again.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν χρειάζονται σεκιουριτάδες σε έναν χώρο που προστατεύεται από άσυλο ιδεών. Oh wait, again. Εγω ειπα πριν οτι χρειαζονται .Νομιζω με παρακουλουθεις .Αλλα και παλι μια χαρα τον βγαλαν εξω .
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εγω ακομα περιμενω να μου πειτε τι θα αλλαξει προς το καλυτερο με την καταργηση του ασυλου.
cb_papi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εγω ακομα περιμενω να μου πειτε τι θα αλλαξει προς το καλυτερο με την καταργηση του ασυλου. Αν κάτσεις και διαβάσεις από την αρχή θα δεις αρκετούς λόγους.
RedPanda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ...Να μπει η αστυνομια και να τον δειρει;Γιατι ετρεξε με μια σημαια; θα φάμε μπαν σήμερα
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εγω ακομα περιμενω να μου πειτε τι θα αλλαξει προς το καλυτερο με την καταργηση του ασυλου. Θα μπαινει η αστυνομια και θα δερνει οποιον εχει αντιθετη αποψη .Απλο.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Διαβάζω όλο το thread απ' την αρχή, είμαι στην 27η σελίδα και έφτασα σε αυτό: Να τους απομακρυνουν ειδικοι ανθρωποι και να τους συλλαβουν απεξω Με έχει πιάσει τέτοιο γέλιο που μόνο η βαθιά κατάθλιψη ξέρει να προκαλεί.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγω ειπα πριν οτι χρειαζονται .Νομιζω με παρακουλουθεις .Αλλα και παλι μια χαρα τον βγαλαν εξω . Κι εγώ σου λέω ότι δεν χρειάζονται, γιατί είναι οξύμωρο να χρειάζονται σε έναν χώρο που υποστηρίζει διάδοση ιδεών. Μόνο που με το ξύλο, τη γιούχα και το έτσι θέλω, whatdoyaknow, δεν τον υποστηρίζει. Τουτέστιν, το προηγούμενο ποστ ήταν σαρκαστικό. btw, είναι εξαιρετικά δύσκολο να σε παρακολουθήσει κάποιος, και σου το λέω ειλικρινά και χωρίς καμία ειρωνία. Πέφτεις σε ένα σωρό αντιφάσεις και δεν βοηθάς την κουβέντα.
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Suddenly, a new (troll) challenger appears ! Δεν τρολλαρω καθολου ρε φιλε. Ελεος πια, οποιος εκφρασει μια αποψη που ξεφευγει απο το συνηθισμενο, κατηγορειται για τρολλινγκ. Ζητατε η υποστηριζετε την αρση του ασυλου για να εφαρμοστει η εννομη ταξη και εντος ... πανεπιστημιων. Να πιασουν δηλαδη καναν 'μπαχαλο' η ουτε καν μπαχαλο - απλα αναρχικο η διαδηλωτη- , αντε και καναν χασικλη. Θα νιωσετε περιτρανη δικαιοσυνη που πλεον το μακρυ χερι του νομου φτανει παντου ....
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 θα φάμε μπαν σήμερα Γιατι βρε να φας βανqΕπειδη δεν μπορεις να κανεις συζητηση και διασκεδαζεις τα πληθη κανοντας χαζα;Δεν πειραζει χρειαζεται και το αστειο εδω.
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Φίλη saya, η ιδέα σου περί σεκιουριτάδων είναι ανεφάρμοστη και επίσης δεν έχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά από την κατάργηση του ασύλου. Αν κάποιον μπορείς να τον βγάλεις έξω και να τον συλλάβουν εκεί, τι διαφορά έχει με το να τον συλλάβουν μέσα; Δεύτερον, προτείνω να συμβεί ό,τι συμβαίνει σε οποιονδήποτε άλλον χώρο. Όταν μπουκάρουν ένα μάτσο άτομα με κουκούλες και στυλιάρια εκφραζόμενοι απειλητικά προς ένα άτομο, να υπάρχει ένα όργανο του κράτους, η δράση του οποίου ορίζεται από νόμους, για να προστατεύσει αυτό το άτομο. Απλό πιστεύω. Όσο για την ανάλυση του επεισοδίου που κάνεις, σκέψου το εξής. Είσαι κάπου και έρχονται 10 άτομα που φωνάζουν ότι θα σε βιάσουν. Ο ένας σε πλησιάζει ξεκουμπώνοντας το φερμουάρ. Ξαφνικά μπαίνω εγώ ανάμεσά σας. Τι θα προτείνεις; Να το αφήσουμε ήσυχο το παιδί γιατί δεν σε άγγιξε;
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Κι εγώ σου λέω ότι δεν χρειάζονται, γιατί είναι οξύμωρο να χρειάζονται σε έναν χώρο που υποστηρίζει διάδοση ιδεών. Μόνο που με το ξύλο, τη γιούχα και το έτσι θέλω, whatdoyaknow, δεν τον υποστηρίζει. Τουτέστιν, το προηγούμενο ποστ ήταν σαρκαστικό. btw, είναι εξαιρετικά δύσκολο να σε παρακολουθήσει κάποιος, και σου το λέω ειλικρινά και χωρίς καμία ειρωνία. Πέφτεις σε ένα σωρό αντιφάσεις και δεν βοηθάς την κουβέντα. Τουτεστιν να τους βαλουμε φιμωτρο να μην μιλανε;Να φωναξουμε την αστυνομια να τους μαζεψει επειδη γιουχαρουν;Που γινονται αυτα;
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Να μιλάνε κόσμια και να εκφράζουν απόψεις, όχι να έχουν συμπεριφορά Νεάντερταλ. Και δεν είπα τίποτε για αστυνομία, πάλι βάζεις λόγια και στην τρίτη καιγεσαι. Αν η συμπεριφορά είναι κόσμια σε μια εκδήλωση, κανένας δεν διώκεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα