Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οκ.. Καλη συνέχεια. Ψήθηκε και το ποπ κορν.

Δεν ξερω τι ψηθηκε ,παντως αν το δεις τον τραβαει καθαρα με το ενα χερι να τον βγαλει εξω .Ουτε τον σπρωχνει ουτε ασκει βια .Αν ειχε γινει εξω θα μπορουσαν να τον κατηγορησουν που τον τραβαει απο το χερι και τρεχει;Υπαρχει καμερα.Απο αυτα που ακουγοταν νομιζα οτι τον δειρανε .Ενω μπηκαν μεσα και φωναξαν εξω και βγηκανε.

Δημοσ.

Χμ., Ετοιμαστειτε για σκηνες απειρου καλλους : μπατσους και κλουβες μεσα στα πανεπιστημια!

Επισης τερμα τα d&b κλπ παρτυς, θα τα σπανε οι μπατσοι =P

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ψηθηκε ,παντως αν το δεις τον τραβαει καθαρα με το ενα χερι να τον βγαλει εξω .Ουτε τον σπρωχνει ουτε ασκει βια .Αν ειχε γινει εξω θα μπορουσαν να τον κατηγορησουν που τον τραβαει απο το χερι και τρεχει;Υπαρχει καμερα.Απο αυτα που ακουγοταν νομιζα οτι τον δειρανε .Ενω μπηκαν μεσα και φωναξαν εξω και βγηκανε.

Ε ναι, έτσι ξεπροβοδίζω κι εγώ τους καλεσμένους μου όταν δεν ξέρουν τι πάει να πει "έξω". Γιατί συνήθως τους λέω ΕΞΩ για να φύγουν. Οι καλεσμένοι μου.

Δημοσ.

Για τους μεταναστες στην Νομικη τι γνωμη εχετε ?

...Δεν τον χτυπησε ,απλα ο αλλος δεν καταλαβαινε το εξω και τον τραβουσε για να δειξει τι ηθελε να πει .Τι ξεφτερι και τουτο .Οπως βλεπεις μια χαρα τους βγαλανε εξω....

δεν καταλάβαιναν το έξω

trollwins.jpg

Δημοσ.

Καταρχάς, το έξω που ακούγεται είναι από τους θεατές προς τους διαδηλωτές. Κατα δεύτερον, όπως εκείνος με τη σημαία ανεβαίνει στη σκηνή, κλωτσάει κάποιον που του κρατάει το χέρι. Άρα επιτίθεται για 1η φορά. Όταν κινείται προς τον Watson (δεν ξέρω που βλέπεις εσύ να τον τραβάει. Μάλλον θα έχεις super όραση ή κάτι τέτοιο), κρατάει το κονταρι για να του επιτεθεί. Μάλιστα, όταν του την πέφτουν τα 3-4 άτομα, το χρησιμοποιεί εναντίον τους (φαίνεται η σπασμωδική του κίνηση). Κατά τ' άλλα για να βοηθήσει τον Watson να βγει έξω ανέβηκε στη σκηνή.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως saya, έχεις καταφέρει να αποδείξεις περίτρανα γιατί η άρση του ασύλου είναι σκόπιμη και θεμιτή. Μπράβο.

Δημοσ.

Δεν πιστευω οτι το ασυλο ειναι απαραιτητο για τη διακινηση ιδεων. Αυτη ειναι μια καραμελα με την οποια διαφωνω φουλ με τους αριστερους. Ομως ειμαι κατα της καταργησης του ασυλου γιατι ειμαι γενικα κατα των νομων και της εννομης ταξης.

Δημοσ.

Ε ναι, έτσι ξεπροβοδίζω κι εγώ τους καλεσμένους μου όταν δεν ξέρουν τι πάει να πει "έξω". Γιατί συνήθως τους λέω ΕΞΩ για να φύγουν. Οι καλεσμένοι μου.

Κατσε ρε συ;Εστω και γινοταν εκτος ασυλου .Αυτο την στιγμη που υπαρχει καμερα και δεν χτυπαει κανεναν .Τι θα το κανανε;Θα του σπαγανε 3 πλευρα και θα το χωνανε μεσα οπως συναιβει σε εναν που πεταξε παπουτσι σε δικτατορα δεν θυμαμαει σε ποια χωρα;Ουτε καν αυτο εκανε.Απλα τον τραβαει .Μια χαρα τον βγαλανε εξω ας υπηρχαν 2 σεκιουριτι να το μαζευανε να το πηγαινανε στην αστυνομια στο τελος ,τελος αν και αμφιβαλλω αν παθαινε τπτ;Γιατι επειδη ετρεχε στην αιθουσα με μια σημαια στο χερι;η επειδη τραβηξε ενα χερι;Εκτος αν του το βγαλε.

Δημοσ.

Δεν πιστευω οτι το ασυλο ειναι απαραιτητο για τη διακινηση ιδεων. Αυτη ειναι μια καραμελα με την οποια διαφωνω φουλ με τους αριστερους. Ομως ειμαι κατα της καταργησης του ασυλου γιατι ειμαι γενικα κατα των νομων και της εννομης ταξης.

Αν και φαίνεται ενδιαφέρον αυτό που λες για συζήτηση, καλό είναι να μην παρεκτρεπόμαστε και βγαίνουμε off topic.

Δημοσ.

Αν και φαίνεται ενδιαφέρον αυτό που λες για συζήτηση, καλό είναι να μην παρεκτρεπόμαστε και βγαίνουμε off topic.

Σορρυ ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ειναι οφφτοπικ απο αυτα που ειπα. Στο ασυλο αναφερομαι, για το ασυλο δεν ειναι το θεμα?!?

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως saya, έχεις καταφέρει να αποδείξεις περίτρανα γιατί η άρση του ασύλου είναι σκόπιμη και θεμιτή. Μπράβο.

Νομιζω οτι εχετε αποδειξει περιτρανα οτι κυκλοφορουν πολλοι που εχουν αποψεις του 70 αναμεσα μας και πρεπει να τους προσεχουμε .Συγχαρητηρια.

Δημοσ.

Ου Yin φασισταριό και χουντάκλα! Που θες να απαγορεύσεις σε ένα παιδί να τρέχει με τη σημαία στο χέρι. Ου και πάλι ου (γιούχα είναι αυτό).

Δημοσ.
...Ομως ειμαι κατα της καταργησης του ασυλου γιατι ειμαι γενικα κατα των νομων και της εννομης ταξης.

Suddenly, a new (troll) challenger appears !

Troll.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...