Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν αντεχεις την αποδοκιμασια ,μην μιλας.Η πληρωσε μερικους χειροκροτητες κατω να σε χειροκροτανε .Οπως εχεις εσυ την αποψη σου ,της εχει και ο αλλος που σε γιουχαρει .Τωρα αν στην περιπτωση καποιων οι αλλοι ειναι πιο πολλοι και δεν τους σηκωνει το κλιμα ,ε δεν σας φταιει το ασυλο .Διαμορφωστε τις αποψεις σας με τετοιο τροπο που να περνανε

Ομολογουμένως saya σε είχα αδικήσει. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν έχεις καμία σχέση με το ελληνικό πανεπιστήμιο. Τέτοια άποψη για το τι σημαίνει δημοκρατία όμως, μόνο σε ελληνικό πανεπιστήμιο μπορεί να βρει κανείς, οπότε αναθεωρώ!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκτός του ότι αναφερόταν στη δική σου γιούχα, θεωρείς ότι το πρόβλημα με το άσυλο είναι ότι δεν περνάνε οι απόψεις μας; Και για ποια ελευθερη διακίνηση μιλάς τελος πάντων αν πρέπει να διαμορφώνουμε τις απόψεις μας έτσι ώστε να περνάνε;

Εντιτ: Α γεια σου ρε Φίλιππε, με πρόλαβες.

Αφου δεν σας θελουν καπου ,αν τους επιβαλλεις να σε θελουν ο φασιστας εισαι εσυ οχι αυτοι.Αυτοι εχουν δικαιωμα να μην σε θελουν .Εσυ μην σωσεις και πας.Πανε αλλου .Αν πας με το ζορι μπορει να τα ακουσεις.

Ομολογουμένως saya σε είχα αδικήσει. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν έχεις καμία σχέση με το ελληνικό πανεπιστήμιο. Τέτοια άποψη για το τι σημαίνει δημοκρατία όμως, μόνο σε ελληνικό πανεπιστήμιο μπορεί να βρει κανείς, οπότε αναθεωρώ!

Και εγω εσενα ..ωραιο μαλλι between .Τι εγινε μας την πεσανε;

Δημοσ.

Αφου δεν σας θελουν καπου ,αν τους επιβαλλεις να σε θελουν ο φασιστας εισαι εσυ οχι αυτοι.Αυτοι εχουν δικαιωμα να μην σε θελουν .Εσυ μην σωσεις και πας.Πανε αλλου .Αν πας με το ζορι μπορει να τα ακουσεις.

Και εγω εσενα ..ωραιο μαλλι between .Τι εγινε μας την πεσανε;

Ελεύθερη

Διακίνηση

Ιδεών

Δεν μιλάμε για επιβολή αλλά για διατύπωση απόψεων.

Παρεμπιπτόντως saya, epειδή εδώ έχουμε μαζευτεί πολλοί που διαφωνούμε μαζί σου, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου θα έπρεπε να έχεις φάει ban.

Δημοσ.

Δεν είναι τσιφλίκι τους για να μη σε θέλουν και να σε διώχνουν, ό,τι κι αν είναι αυτο που πρεσβεύεις.

Oh wait.

Δεν ειπα να τους διωξουν.Αλλα καποιες αποψεις τυπου πεταξτε εξω τους ξενους παιζει να αποδοκιμαστουν εντονα απο το 90% .Αρα δεν τον σηκωνει το κλιμα.

Δημοσ.

Δεν ειπα να τους διωξουν.Αλλα καποιες αποψεις τυπου πεταξτε εξω τους ξενους παιζει να αποδοκιμαστουν εντονα απο το 90% .Αρα δεν τον σηκωνει το κλιμα.

A, θα πιάσουμε και το προσφυγικό τώρα; Γιατί ΤΕΤΟΙΕΣ απόψεις ακούγονται στα πανεπιστήμια. Αμέ.

Δημοσ.

Ελεύθερη

Διακίνηση

Ιδεών

Δεν μιλάμε για επιβολή αλλά για διατύπωση απόψεων.

Παρεμπιπτόντως saya, epειδή εδώ έχουμε μαζευτεί πολλοί που διαφωνούμε μαζί σου, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου θα έπρεπε να έχεις φάει ban.

Μπαν οχι ,αλλα προσπαθησατε να με διωξετε απο την συζητηση αρκετες φορες.Το οτι δεν τσιμπησα γιατι δεν με χαλαει ,ειναι αλλο θεμα

Δημοσ.

Δεν αναφερόμουν στους ακροδεξιούς, πρόσεξε μόνο μη βάλεις λόγια (οποιασδήποτε ιδεολογίας) στο στόμα μου και γίνουμε κώλος.

Απλά για να το προλάβω.

Δημοσ.

Μπαν οχι ,αλλα προσπαθησατε να με διωξετε απο την συζητηση αρκετες φορες.Το οτι δεν τσιμπησα γιατι δεν με χαλαει ,ειναι αλλο θεμα

A, υπάρχει κι άλλη εκδοχή: άρα επιβάλλεσαι και είσαι φασισταριο. Μ;

Δημοσ.

Δεν αναφερόμουν στους ακροδεξιούς, πρόσεξε μόνο μη βάλεις λόγια (οποιασδήποτε ιδεολογίας) στο στόμα μου και γίνουμε κώλος.

Απλά για να το προλάβω.

Σε σχεση με ποιους μιλαμε ως παραδειγμα;

A, υπάρχει κι άλλη εκδοχή: άρα επιβάλλεσαι και είσαι φασισταριο. Μ;

Οχι ,φασισταριο θα ημουν αν ελεγα να σας βγαλουν εξω επειδη δεν με θελετε οπως λετε.

Δημοσ.

Τους αναφέραμε μεν ως παράδειγμα πριν, αλλά εγώ προσωπικά μιλάω για το να μπορεί ο καθένας να λέει (όχι να επιβάλλει) αυτό που θέλει. Για αυτό φοβάμαι μην γίνει συγχώνευση του παραδείγματος (που δεν ήταν και δικό μου, btw) με την στάση μου. Προς αποφυγήν λοιπόν.

Δημοσ.

Οχι ,φασισταριο θα ημουν αν ελεγα να σας βγαλουν εξω επειδη δεν με θελετε οπως λετε.

Δικούς σου ορισμούς παραθέτω. Εγώ δεν συμφωνούσα εξ αρχής. Απλά κάποια στιγμή σκέψου κατα πόσο οι ιδέες σου λειτουργούν εναντίον σου.

Σημείωση: νιώθω σαν να λύνω προβλήματα λογικής.

Δημοσ.

Δεν εχω κανενα προβλημα να παει να μιλησει ο οποιος θελει οπου θελει ,εννοειται να μην το εμποδισουν να μιλησει να πει οτι θελει .Αλλα αν εχει εχθρικο κλιμα και γιουχαισμα απο κατω .Μαλλον δεν τον σηκωνει το κλιμα .Οπως ο ενας μπορει να μιλησει και ο αλλος μπορει να μην του αρεσει αυτο που λεγεται.

Δικούς σου ορισμούς παραθέτω. Εγώ δεν συμφωνούσα εξ αρχής. Απλά κάποια στιγμή σκέψου κατα πόσο οι ιδέες σου λειτουργούν εναντίον σου.

Σημείωση: νιώθω σαν να λύνω προβλήματα λογικής.

Καλο μου ,εγω ξερω τι θελω να πω .Εσυ δεν ξερεις τι θες να πεις εσυ .

Δημοσ.

Μα.. Το γιουχάρισμα δεν εμποδίζει τον άλλον να μιλήσει;

Υ.γ: Θα συμφωνήσω ότι η YiN ξέρει μια χαρά τι λέει.

Δημοσ.

Δεν εχω κανενα προβλημα να παει να μιλησει ο οποιος θελει οπου θελει ,εννοειται να μην το εμποδισουν να μιλησει να πει οτι θελει .Αλλα αν εχει εχθρικο κλιμα και γιουχαισμα απο κατω .Μαλλον δεν τον σηκωνει το κλιμα .Οπως ο ενας μπορει να μιλησει και ο αλλος μπορει να μην του αρεσει αυτο που λεγεται.

Τόση ώρα μόνο εσύ εχεις καταφύγει στη γιούχα και το επίπεδο και "να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο". Οι υπόλοιποι σου απαντάμε κανονικότατα.

Όπως και να 'χει, τίποτε άλλο για το άσυλο που μας θύμησες ότι είναι το θέμα, θα μας πεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...