saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Saya, μπορεις με ενα παραδειγμα να δωσεις να καταλαβουμε τι εννοεις με το "διακινηση ιδεων" ; Διακινηση ιδεων ειναι οτι μπορει να φτιαξει καποιος μια ομαδα η οποια μπορει απαραιτητα να μην ειναι κομματα αλλα να ειναι και κομματα και λεει τις αποψεις του πολιτικες η μη μεσα στο πανεπιστημιο για να τις βλεπουν και οι αλλοι.
cb_papi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Και με ποιόν τρόπο η άρση του ασύλου δεν θα επιτρέπει αυτή την έκφραση άποψης;
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ότι απαγορεύεται είχα καταλάβει από κανονισμό. ήταν σε εκπομπή που είχαν ανοιχτή σύνδεση με το πανεπιστήμιο και ένας από τους συνομιλητές ήταν ένας φοιτητής που υπερασπιζόταν το άσυλο, ενώ είχε γίνει πολύς ντόρος ότι καταλύθηκε στην ουσία με την κατάληψη των λαθρομεταναστών. ήταν Ή ο καταδρομέας Πλεύρης Ή ο μπουμπούκος της Μανολήδου στο στούντιο και ρωτάει μια φάση αν έρθω εγώ να κάνω μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο μου εγγυάστε την ασφάλεια μου και ο φοιτητής λέει όχι δεν είστε ευπρόσδεκτος. και εκεί άκουσα πως απαγορεύεται να υπάρχει παράταξη με εθνικιστική ιδεολογία. πόσο στέκει αυτό ρωτάω Οχι ρε απο που να απαγορευεται ;Οχι ,απλα δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει τετοια παραταξη γιατι ακριβως επειδη υπαρχει ελευθερια λογου θα τους παρουν στο ψιλο ολοι .Τον Αδωνη θα τον κοροιδευαν το λιγοτερο σιγουρα.Ε,αυτο ενοχλει καποιους.Αν και μια χαρα γινεται και εξω .Ο Ομπαμα ειχε φαει γερο γιουχαισμα σε αμερικανικες σχολες απο αντιφρονουντες προφανως .
RedPanda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Διακινηση ιδεων ειναι οτι μπορει να φτιαξει καποιος μια ομαδα η οποια μπορει απαραιτητα να μην ειναι κομματα αλλα να ειναι και κομματα και λεει τις αποψεις του πολιτικες η μη μεσα στο πανεπιστημιο για να τις βλεπουν και οι αλλοι. Ποιος τολμαει σε μια μικρη σχολη να δηλωσει εθνικιστης και κατα των προσφυγων και τετοια ρε συ;Θα ειναι δαχτυλοδεικτουμενος.Σε μεγαλες σχολες και εκει δυσκολα .Δεν τους σηκωνει το κλιμα σιγουρα.
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Πρωτα απο ολα στο συνταγμα τι διακινηση ιδεων επικρατει;Επειδη εχω παει ηταν ενα πληθος που διαμαρτυρονταν ο καθενας για τα δικα του .Αυτο δεν το λες διακινηση ιδεων το λες αγανακτηση .Καμια σχεση .Ο κοσμος εχει αγανακτησει και ξεσπαει για την ολη κατασταση η οποια ειναι ψιλοτραγικη για πολλους.Αυτο δεν ειναι διακινηση ιδεων παντως .Αν μπορεις να τους κατηγορησεις για κατι ,αυτο ειναι ,δεν διακινουν καμια απολυτως ιδεα .Απλα αγανακτηση και πιεση για να βελτιωθουν τα πραγματα . Κατα τα αλλα αφου περι διακινησης ιδεων ,δεν μπορειτε οι πιο πολλοι να καταλαβετε τι εννοω .Οκ σας το ειπα με εναν τροπο λιγο αγαρμπο οτι δεν καταλαβαινετε . Δεν ειναι αποδειξη ελευθεριας λογου ,αισθημα αυτοσυητηρησης ειναι .Θα τους παρουν ολοι στο ψιλο και θα τους φωναζουν φασιστες .. Α μιλάς για πιο οργανωμένες ιδέες λοιπόν. Γιατί υποτίθεται ότι στο Σύνταγμα υπάρχουν απόψεις γι'αυτό συντάσσονται και πρακτικά, γι'αυτό και δηλώνουν υπερ της κινητοποίησης της ΔΕΗ κτλ. (Ξεκαθαρίζω εδώ ότι αναφέρομαι, δεν τάσσομαι υπέρ) Και τέλος πάντων αφού δεν καταλαβαίνουμε και είσαι ο φωστήρας by all means teach us. Εγώ ξέρω ότι το να καταφεύγει κανείς στην υπεροχή και το επίπεδο για να δικαιολογήσει το ότι δεν απαντά στα ερωτήματα που αντιμετωπίζει, όχι μόνο είναι συμπεριφορά 3ου ράιχ (εναντίον του οποίου καταφέρεσαι τόση ώρα) αλλά και έλλειψη βάσης των λεγομένων του.
bluesattack Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγω περιμενω κανα φοιτητοκομματοσκυλο να αρχιζει να κατακεραυνωνει οσους δεν συμφωνουν με την αρση , αμολωντας κανα σεντονι για την διακινηση ιδεων , καταλυση της δημοκρατιας , με λιγο σαλτσουλα απο πιασαρικες εκφρασεις (πχ το αυγο του φιδιου ).. .Τωρα ειναι πολυ light η κατασταση
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν υπαρχει καμια αντιφαση ,δεν τους το απαγορευει κανεις .Οι φοιτητες δεν τους θελουν .Φασισμος θα ηταν να καναν οτι θελανε και να μην μπορουν να τους πουν δεν ειστε ευπροσδεκτοι;Το προβλημα μας μαλλον και πολλων απο οτι καταλαβα ειναι οτι το λαος δεν προκειται ποτε να εχει δικη του παραταξη;Να τους φτιαξουμε μια σε καμια θεολογικη σχολη που ειναι και κοντα στο κλιμα να ησυχασουμε.
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγω περιμενω κανα φοιτητοκομματοσκυλο να αρχιζει να κατακεραυνωνει οσους δεν συμφωνουν με την αρση , αμολωντας κανα σεντονι για την διακινηση ιδεων , καταλυσης της δημοκρατιας , με λιγο σαλτσουλα απο πιασαρικες εκφρασεις (πχ το αυγο του φιδιου ).. .Τωρα ειναι πολυ light η κατασταση Νομίζω ότι το έχουμε ήδη εδω γύρω, απλά δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις οπότε κυκλοφορεί καμουφλαρισμένο =ρ
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 άλλωστε η γιούχα, το "ψιλό" και η κοροϊδία αποτελούν τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους για διακίνηση της ημέτερης ιδέας, και οδηγούν σε εποικοδομήτικο διάλογο, που σίγουρα πείθει τον διαφωνούντα. Ο Βολταίρος κάτι άλλο πρέπει να λέει ρε γμτ και δεν μπορώ να το θυμηθώ.
bluesattack Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Νομίζω ότι το έχουμε ήδη εδω γύρω, απλά δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις οπότε κυκλοφορεί καμουφλαρισμένο =ρ Μπα , προς το ρομαντικο μου φερνει πιο πολυ , εκεινοι τον εχουν προβαρει το λογο τους.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 άλλωστε η γιούχα, το "ψιλό" και η κοροϊδία αποτελούν τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους για διακίνηση της ημέτερης ιδέας, και οδηγούν σε εποικοδομήτικο διάλογο, που σίγουρα πείθει τον διαφωνούντα. Ο Βολταίρος κάτι άλλο πρέπει να λέει ρε γμτ και δεν μπορώ να το θυμηθώ. Αν δεν αντεχεις την αποδοκιμασια ,μην μιλας.Η πληρωσε μερικους χειροκροτητες κατω να σε χειροκροτανε .Οπως εχεις εσυ την αποψη σου ,της εχει και ο αλλος που σε γιουχαρει .Τωρα αν στην περιπτωση καποιων οι αλλοι ειναι πιο πολλοι και δεν τους σηκωνει το κλιμα ,ε δεν σας φταιει το ασυλο .Διαμορφωστε τις αποψεις σας με τετοιο τροπο που να περνανε
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Άρα, σύμφωνα με τη saya, το να βγαίνει ο φοιτητικός σύλλογος και να λέει "απαγορεύουμε να έρθει ο Χ ομιλητής εδώ" ή "δεν είναι ευπρόσδεκτος και αν έρθει θα υποστεί τις συνέπειες" είναι ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αντίθετα, το να πάει ο Χ ομιλητής να μιλήσει, χωρίς να δέχεται απειλές, δεν είναι ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μπα , προς το ρομαντικο μου φερνει πιο πολυ , εκεινοι τον εχουν προβαρει το λογο τους. Νομιζω οτι υπαρχουν κομματοσκυλα εδω και εχουν φανει και ποιας παραταξης .Γιατι ειδικη ερωτηση για ενα κομμα;
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν δεν αντεχεις την αποδοκιμασια ,μην μιλας.Η πληρωσε μερικους χειροκροτητες κατω να σε χειροκροτανε .Οπως εχεις εσυ την αποψη σου ,της εχει και ο αλλος που σε γιουχαρει .Τωρα αν στην περιπτωση καποιων οι αλλοι ειναι πιο πολλοι και δεν τους σηκωνει το κλιμα ,ε δεν σας φταιει το ασυλο .Διαμορφωστε τις αποψεις σας με τετοιο τροπο που να περνανε Εκτός του ότι αναφερόταν στη δική σου γιούχα, θεωρείς ότι το πρόβλημα με το άσυλο είναι ότι δεν περνάνε οι απόψεις μας; Και για ποια ελευθερη διακίνηση μιλάς τελος πάντων αν πρέπει να διαμορφώνουμε τις απόψεις μας έτσι ώστε να περνάνε; Εντιτ: Α γεια σου ρε Φίλιππε, με πρόλαβες.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Άρα, σύμφωνα με τη saya, το να βγαίνει ο φοιτητικός σύλλογος και να λέει "απαγορεύουμε να έρθει ο Χ ομιλητής εδώ" ή "δεν είναι ευπρόσδεκτος και αν έρθει θα υποστεί τις συνέπειες" είναι ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αντίθετα, το να πάει ο Χ ομιλητής να μιλήσει, χωρίς να δέχεται απειλές, δεν είναι ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Δεν ειναι μονο θεμα απειλων ,αν δεν σε θελουν καπου ,δεν σε θελουν .Θα τους υποχρεωσεις να σε θελουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα