YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Διακινηση ιδεων ειναι ολες οι αποψεις που αναφερονται στα πανεπιστημια ειτε αυτη ειναι συμπαρασταση στις ανω κατω Κουκουβαουνες με μια αφισα στον τοιχο .Γιατι να μην λεει καποιος την αποψη του ;Χωρις ακροτητες .Εσεις θελετε τις σχολες απλα να γινονται μαθηματα και αν τολμησει κανεις να το προχωρησει θα το κανουμε ναζι κατασταση και θα τον κλεινουμε και μεσα;Ωρες ,ωρες νομιζω ειμαι στο τριτο ραιχ. Αφου σας λεω για διακινιση ιδεων και μου λες για κομματα αποκλειστικα ;Εγω ριχνω την συζητηση; Σε αυτο συμφωνω και εγω για τα ποστ σου ¨) Nαι, επειδή λοιπόν τα κόμματα παρεμποδίζουν τις απόψεις του στυλ "συμπαράσταση στις Άνω Κουκουβάουνες", τις υπερκαλύπτουν και τις υποβαθμίζουν με κάθε τρόπο, επειδή οι συνελεύσεις διεξάγονται με πάσης φύσεως αντι-δημοκρατικό τρόπο καταπατώντας την ελεύθερη διακίνηση ιδεών σε διαβεβαιώ ότι η παρούσα κατάσταση είναι πολύ περισσότερο τρίτο ράιχ από την ενδεχόμενη άρση του ασύλου ή την κατάργηση των κομμάτων στα πανεπιστήμια. Επειδή ακριβώς ελεύθερη διακίνηση δεν παει να πει πολιτικά τραπεζάκια κάποτε πρέπει να γίνει επιτελους κατανοητό ότι τα τελευταία αντί να την υποστηρίζουν την υποβαθμίζουν με τον χείριστο τρόπο. Αλλά τέτοια είναι τα μεσάνυχτα μας, να ονομάζουμε το φασισταριό δημοκρατία και ελευθερία (και συνδικαλισμό ανάλογα την περίσταση) ή διακίνηση ιδεών για να ικανοποιούν μερικοί τα συμφέροντα τους.
RedPanda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 για να μην τρώτε χρόνο σε 20 σελίδες συζήτησης: thread zip ! Καιρός ήταν Σε τι εξυπηρετεί σήμερα το πανεπιστημιακό άσυλο; Στον τραμπουκισμό και την κατάληψη κτηρίων προς διαμονή απο και καλά αναρχοαυτόνομους. Άλλο;
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Nαι, επειδή λοιπόν τα κόμματα παρεμποδίζουν τις απόψεις του στυλ "συμπαράσταση στις Άνω Κουκουβάουνες", τις υπερκαλύπτουν και τις υποβαθμίζουν με κάθε τρόπο, επειδή οι συνελεύσεις διεξάγονται με πάσης φύσεως αντι-δημοκρατικό τρόπο καταπατώντας την ελεύθερη διακίνηση ιδεών σε διαβεβαιώ ότι η παρούσα κατάσταση είναι πολύ περισσότερο τρίτο ράιχ από την ενδεχόμενη άρση του ασύλου ή την κατάργηση των κομμάτων στα πανεπιστήμια. Επειδή ακριβώς ελεύθερη διακίνηση δεν παει να πει πολιτικά τραπεζάκια κάποτε πρέπει να γίνει επιτελους κατανοητό ότι τα τελευταία αντί να την υποστηρίζουν την υποβαθμίζουν με τον χείριστο τρόπο. Αλλά τέτοια είναι τα μεσάνυχτα μας, να ονομάζουμε το φασισταριό δημοκρατία και ελευθερία (και συνδικαλισμό ανάλογα την περίσταση) ή διακίνηση ιδεών για να ικανοποιούν μερικοί τα συμφέροντα τους. Καθενας με τον πονο του ,αλλος εχει προβλημα με τα κομματα γενικα ,αλλος με την παρεμποδιση μαθηματος με καθε τροπο αλλος με την διακινηση ιδεων γενικα .Αν βγαλετε ακρη μεταξυ σας ,πειτε μου.Γιατι αν ειναι να σας λεω για το ασυλο και να μου λετε τα κομματα αυτο ,αυτο και εκεινο .Τι σχεση εχουν τα κομματα στην παρουσα συζητηση;Και επειδη ξερω οτι αναλογα με τον πονο σου θα αρχισειθς να μου βριζεις καποια παραταξη εισαι εκτος θεματος ελαφρως.
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καθενας με τον πονο του ,αλλος εχει προβλημα με τα κομματα γενικα ,αλλος με την παρεμποδιση μαθηματος με καθε τροπο αλλος με την διακινηση ιδεων γενικα .Αν βγαλετε ακρη μεταξυ σας ,πειτε μου. Αυτά που αναφέρεις είναι διαφορετικές εκφάνσεις του ίδιου προβλήματος. Η δική σου απάντηση απέναντι σε όοοολα αυτά είναι η ελευθερη διακίνηση ιδεών. Η διευκρίνιση αυτής είναι η συμπαράσταση στις Άνω Κουκουβάουνες. Να 'χαμε να 'λέγαμε δηλαδή. Α, και ένα παραδειγματάκι, στο Σύνταγμα (άσχετα αν συμφωνείς ή όχι), τον τελευταίο μήνα με τις διαδηλώσεις, ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν επικρατεί; So much so, που έχει γίνει και η μούτζα Ιδεα.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αυτά που αναφέρεις είναι διαφορετικές εκφάνσεις του ίδιου προβλήματος. Η δική σου απάντηση απέναντι σε όοοολα αυτά είναι η ελευθερη διακίνηση ιδεών. Η διευκρίνιση αυτής είναι η συμπαράσταση στις Άνω Κουκουβάουνες. Να 'χαμε να 'λέγαμε δηλαδή. Α, και ένα παραδειγματάκι, στο Σύνταγμα (άσχετα αν συμφωνείς ή όχι), τον τελευταίο μήνα με τις διαδηλώσεις, ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν επικρατεί; So much so, που έχει γίνει και η μούτζα Ιδεα. Εδω μιλαμε για το ασυλο .Οχι για τα κομματα στα πανεπιστημια .Οχι ειναι ασχετο τελειως.Αν ειναι να μιλαμε περι ασυλου και να μπαινει ο καθενας διαφορετικης πολιτικης παραταξης και να μου λεει οι παλιοδαπιτες πασπιτες ,κνιτες φταινε πιασε το αβγο και κουρευτο..
RedPanda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Η δική σου απάντηση απέναντι σε όοοολα αυτά είναι η ελευθερη διακίνηση ιδεών. σε μια εκπομπή, τον καιρό της κατάληψης από τους "πρόσφυγες", είχα ακούσει πως δεν μπορεί να υπάρχει φοιτητική παράταξη με εθνικιστική ιδεολογία. δεν είναι ότι υπερασπίζομαι κάτι, αλλά είναι αλήθεια αυτό ?
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τελικά μου φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν είναι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, αλλά η ελεύθερη κίνηση ανίδεων. @RedPanda τι εννοείς; Ότι δεν τη σηκώνει το κλίμα ή ότι απαγορεύεται με κάποιον τρόπο;
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 σε μια εκπομπή, τον καιρό της κατάληψης από τους "πρόσφυγες", είχα ακούσει πως δεν μπορεί να υπάρχει φοιτητική παράταξη με εθνικιστική ιδεολογία. δεν είναι ότι υπερασπίζομαι κάτι, αλλά είναι αλήθεια αυτό ? Ποιος τολμαει σε μια μικρη σχολη να δηλωσει εθνικιστης και κατα των προσφυγων και τετοια ρε συ;Θα ειναι δαχτυλοδεικτουμενος.Σε μεγαλες σχολες και εκει δυσκολα .Δεν τους σηκωνει το κλιμα σιγουρα.
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εδω μιλαμε για το ασυλο .Οχι για τα κομματα στα πανεπιστημια .Οχι ειναι ασχετο τελειως. Μιλούσαμε για το άσυλο μέχρι που μίλησες για ελεύθερη διακίνηση ιδεών και επιχείρησες να την ορίσεις μάλιστα, αναφέροντας τα πολιτικά τραπεζάκια. Σε ΟΛΑ τα τελευταία ποστ σου, μιλάς για τη συγκεκριμένη έννοια χωρίς να μπορείς να την ορίσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τώρα ξαφνικά μιλάμε πάλι για άσυλο αυστηρά. Εσύ έχεις αποφασίσει με τον εαυτό σου για τι πράγμα μιλάς ή απλά καταδεικνύεις όλους τους υπόλοιπους επειδή δεν γνωρίζεις;
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μιλούσαμε για το άσυλο μέχρι που μίλησες για ελεύθερη διακίνηση ιδεών και επιχείρησες να την ορίσεις μάλιστα, αναφέροντας τα πολιτικά τραπεζάκια. Σε ΟΛΑ τα τελευταία ποστ σου, μιλάς για τη συγκεκριμένη έννοια χωρίς να μπορείς να την ορίσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τώρα ξαφνικά μιλάμε πάλι για άσυλο αυστηρά. Εσύ έχεις αποφασίσει με τον εαυτό σου για τι πράγμα μιλάς ή απλά καταδεικνύεις όλους τους υπόλοιπους επειδή δεν γνωρίζεις; Εσεις ειπατεβ για τα πολιτικα τραπεζακια .Εγω πηγα να το βγαλω εκτος θεματος.Ξερω γιατι μιλαω πολυ καλα,
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εσεις ειπατεβ για τα πολιτικα τραπεζακια .Εγω πηγα να το βγαλω εκτος θεματος.Ξερω γιατι μιλαω πολυ καλα, Nα σε βοηθήσω λίγο. Την συζητηση περι διακινηση ιδεων μαλλον δεν μπορουμε να την κανουμε ευκολα εδω μεσα .Θελει ενα επιπεδο πιο πανω μαλλον .Οι μισοι οταν τους λες για δικινηση ιδεων αντιλαμβανονται τα πολιτικα τραπεζακια .Α ρε επιπεδο .Δεν παμε να συζηγτησουμε ολοι μαζι για ποδοσφαιρο που μπορειτε σιγουρα;Η διακινηση ιδεων πρεπει να υπαρχει και υπαρχει σε καθε ακαδημαικο ιδρυμα .Ειναι δεδομενο . Δηλαδή τα βγάζεις εκτός θέματος με το να λες ότι τα ποταπά ανθρωπάκια γύρω σου δεν έχουν επίπεδο; Και ανακατευθύνεις το θέμα στο ποδόσφαιρο επειδή εκει μπορούμε σίγουρα. Μμμμ, ακριβώς εντός θέματος, τι άσυλο τι ποδόσφαιρο σα να λέμε. Και στο ίδιο ποστ αναφέρεις το επίπεδο των άλλων, τα τραπεζάκια που είναι άσχετα με τη διακινηση ιδεών, ότι επειδή εσύ αποφάσισες έτσι η διακίνηση (την οποία ακόμα δεν όρισες ουσιαστικα btw) πρέπει να υπάρχει και είναι δεδομένο και ΤΕΛΟΣ. Μετά κάτι για χουντίλα και 70. Και σε όλο αυτό μιλάς αυστηρά για άσυλο, κάνεις και την παρατήρηση άλλωστε, και ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ποιος τολμαει σε μια μικρη σχολη να δηλωσει εθνικιστης και κατα των προσφυγων και τετοια ρε συ;Θα ειναι δαχτυλοδεικτουμενος.Σε μεγαλες σχολες και εκει δυσκολα .Δεν τους σηκωνει το κλιμα σιγουρα. Άλλη μια απόδειξη της ελευθερίας λόγου που εξασφαλίζεται χάρις στο πανεπιστημιακό άσυλο.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Nα σε βοηθήσω λίγο. Δηλαδή τα βγάζεις εκτός θέματος με το να λες ότι τα ποταπά ανθρωπάκια γύρω σου δεν έχουν επίπεδο; Και ανακατευθύνεις το θέμα στο ποδόσφαιρο επειδή εκει μπορούμε σίγουρα. Μμμμ, ακριβώς εντός θέματος, τι άσυλο τι ποδόσφαιρο σα να λέμε. Και στο ίδιο ποστ αναφέρεις το επίπεδο των άλλων, τα τραπεζάκια που είναι άσχετα με τη διακινηση ιδεών, ότι επειδή εσύ αποφάσισες έτσι η διακίνηση (την οποία ακόμα δεν όρισες ουσιαστικα btw) πρέπει να υπάρχει και είναι δεδομένο και ΤΕΛΟΣ. Μετά κάτι για χουντίλα και 70. Και σε όλο αυτό μιλάς αυστηρά για άσυλο, κάνεις και την παρατήρηση άλλωστε, και ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο. Πρωτα απο ολα στο συνταγμα τι διακινηση ιδεων επικρατει;Επειδη εχω παει ηταν ενα πληθος που διαμαρτυρονταν ο καθενας για τα δικα του .Αυτο δεν το λες διακινηση ιδεων το λες αγανακτηση .Καμια σχεση .Ο κοσμος εχει αγανακτησει και ξεσπαει για την ολη κατασταση η οποια ειναι ψιλοτραγικη για πολλους.Αυτο δεν ειναι διακινηση ιδεων παντως .Αν μπορεις να τους κατηγορησεις για κατι ,αυτο ειναι ,δεν διακινουν καμια απολυτως ιδεα .Απλα αγανακτηση και πιεση για να βελτιωθουν τα πραγματα . Κατα τα αλλα αφου περι διακινησης ιδεων ,δεν μπορειτε οι πιο πολλοι να καταλαβετε τι εννοω .Οκ σας το ειπα με εναν τροπο λιγο αγαρμπο οτι δεν καταλαβαινετε . Άλλη μια απόδειξη της ελευθερίας λόγου που εξασφαλίζεται χάρις στο πανεπιστημιακό άσυλο. Δεν ειναι αποδειξη ελευθεριας λογου ,αισθημα αυτοσυητηρησης ειναι .Θα τους παρουν ολοι στο ψιλο και θα τους φωναζουν φασιστες ..
pournaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Saya, μπορεις με ενα παραδειγμα να δωσεις να καταλαβουμε τι εννοεις με το "διακινηση ιδεων" ;
RedPanda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τελικά μου φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν είναι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, αλλά η ελεύθερη κίνηση ανίδεων. @RedPanda τι εννοείς; Ότι δεν τη σηκώνει το κλίμα ή ότι απαγορεύεται με κάποιον τρόπο; ότι απαγορεύεται είχα καταλάβει από κανονισμό. ήταν σε εκπομπή που είχαν ανοιχτή σύνδεση με το πανεπιστήμιο και ένας από τους συνομιλητές ήταν ένας φοιτητής που υπερασπιζόταν το άσυλο, ενώ είχε γίνει πολύς ντόρος ότι καταλύθηκε στην ουσία με την κατάληψη των λαθρομεταναστών. ήταν Ή ο καταδρομέας Πλεύρης Ή ο μπουμπούκος της Μανολήδου στο στούντιο και ρωτάει μια φάση αν έρθω εγώ να κάνω μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο μου εγγυάστε την ασφάλεια μου και ο φοιτητής λέει όχι δεν είστε ευπρόσδεκτος. και εκεί άκουσα πως απαγορεύεται να υπάρχει παράταξη με εθνικιστική ιδεολογία. πόσο στέκει αυτό ρωτάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα