akpe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ακριβως αυτο ειναι το προβλμα του και δεν φτανει αυτο επαναλαμβανει τα ιδια κουλα τρολαροντας το τοπικ Πιθανότατα, αυτός δεν το διαλαλεί όμως
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Πιθανότατα, αυτός δεν το διαλαλεί όμως Εσυ τον εδωσες .Οχι ,εγω ..
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Φιλλιπος σου ειπα οτι δεν επικοινωνεις στην συζητηση; Μαλλον δεν ειχα και αδικο .Επαναλαμβανεις μονιμως το ιδιο ξεκαρφωτο .Δεν χρειαζεται να ειμαστε στο Σουδαν για να εμποδιστει η ελευθερη διακινηση ιδεων .Τι δεν καταλαβαινεις; Αλλά τι χρειάζεται, για πες.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Χαρά στην υπομονή σας. Ούτε ο Ιώβ τόση.
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τι εννοεις τι χρειαζεται ;10 σαν εσας που δεν θελουν δικινηση ιδεων στα πανεπιστημια χρειαζονται. Αν ενας απο εσας αυριο μεθαυριο βρεθει καθηγητης με τετοιες ιδεες πχ και η αποψη του ειναι εξω ολες οι ελευθεριες εκτος σχολης εδω διδασκουμε ,τι γινεται; Χαρά στην υπομονή σας. Ούτε ο Ιώβ τόση. Μην τρολαρεις.
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τι εννοεις τι χρειαζεται ;10 σαν εσας που δεν θελουν δικινηση ιδεων στα πανεπιστημια χρειαζονται. Και πώς ορίζεις την διακίνηση ιδεών εσύ; Έγραψες τι δεν είναι. Παρακάτω;
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Όσο τα πανεπιστήμια μένουν κλειστά από καταλήψεις και άλλες ενδιαφέρουσες ακαδημαϊκές ασχολίες, τα παιδιά παραμένουν ντουβάρια. Και για να κλείσουν, χρειάζονται 10 σαν εσάς. Simple fuckin' maths. Δεν τρολάρω, αν δεν το πρόσεξες έχω αποσυρθεί εδω και ώρα. Το Ριο Γκράντε δεν στραγγίζεται με ένα σφουγγάρι.
akpe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εσυ τον εδωσες .Οχι ,εγω .. Είπαμε, ο Πατέρας με τον Κούγια είναι οι μόνοι καταδότες. Κατα τα άλλα ακόμα περιμένω μια απάντηση... και δεν είμαι ο μόνος. Βέβαια εσύ επιτίθεσαι με η χωρίς το γάντι, αποκαλώντας όλους μας κατώτερου επιπέδου με τον α ή β τρόπο. Καλά ως εδώ. Παράλληλα όμως δεν έχεις απαντήσει ούτε καν με ενα επιχείρημα σε τόσους που σε έχουν ρωτήσει, ωστε όχι μόνο να καταλάβουμε (όχι απαραίτητα να ασπαστούμε) τις θέσεις σου αλλά και να ξέρουμε βρε αδερφέ γιατί είμαστε κατώτεροι. Επίσης, τόση ώρα δεν έχεις αντιπροτείνει κάτι στο θέμα που συζητάμε. Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του τρόλ, δεν ξέρω και εγώ τι είναι.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του τρόλ, δεν ξέρω και εγώ τι είναι. Αυτό το λες επειδή δεν έχει παρακολουθήσει τα δικά μου ποστ. Ασχετε, έ άσχετε. Το μακρύ χέρι του Luci δεν βλέπω στο θέμα και ανησυχώ
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Διακινηση ιδεων ειναι ολες οι αποψεις που αναφερονται στα πανεπιστημια ειτε αυτη ειναι συμπαρασταση στις ανω κατω Κουκουβαουνες με μια αφισα στον τοιχο .Γιατι να μην λεει καποιος την αποψη του ;Χωρις ακροτητες .Εσεις θελετε τις σχολες απλα να γινονται μαθηματα και αν τολμησει κανεις να το προχωρησει θα το κανουμε ναζι κατασταση και θα τον κλεινουμε και μεσα;Ωρες ,ωρες νομιζω ειμαι στο τριτο ραιχ. Αφου σας λεω για διακινιση ιδεων και μου λες για κομματα αποκλειστικα ;Εγω ριχνω την συζητηση; Αυτό το λες επειδή δεν έχει παρακολουθήσει τα δικά μου ποστ. Ασχετε, έ άσχετε. Το μακρύ χέρι του Luci δεν βλέπω στο θέμα και ανησυχώ Σε αυτο συμφωνω και εγω για τα ποστ σου ¨).Δεν ξερω αν σας προσβαλα δεν ηταν και αυτη η προθεση μου .Αλλα τι συζητηση να κανεις με καποιον που δεν αντιλαμβανεται το απλο διακινηση ιδεων και σου λεει για κομματα.Καπου αισθανομαι σε αλλο πλανητη.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το να διακόψεις το μάθημα είναι κατάφωρη καταπάτηση της διακίνησης ιδεών. Χώνεψε αυτό πρώτα, και μετά θα ξανα-ασχοληθώ. (Τι σκ@τά θέλω και απαντάω; )
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το να διακόψεις το μάθημα είναι κατάφωρη καταπάτηση της διακίνησης ιδεών. Χώνεψε αυτό πρώτα, και μετά θα ξανα-ασχοληθώ. (Τι σκ@τά θέλω και απαντάω Το να διακοψεις το μαθημα ειναι παρεμποδιση της διδασκαλιας .Ο καθηγητης τι κανει το αγαλμα;Γιατι εγω μια μονο τετοια περιπτωση εχω δει με εναν που μπηκε σε αιθουσα αλλαλαζοντας και τον στειλαν εξω καροτσακι...
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Διακινηση ιδεων ειναι ολες οι αποψεις που αναφερονται στα πανεπιστημια ειτε αυτη ειναι συμπαρασταση στις ανω κατω Κουκουβαουνες με μια αφισα στον τοιχο .Γιατι να μην λεει καποιος την αποψη του ;Χωρις ακροτητες .Εσεις θελετε τις σχολες απλα να γινονται μαθηματα και αν τολμησει κανεις να το προχωρησει θα το κανουμε ναζι κατασταση και θα τον κλεινουμε και μεσα;Ωρες ,ωρες νομιζω ειμαι στο τριτο ραιχ. Σωστά, γιατί έξω από το πανεπιστήμιο, αν βγάλεις μια αφίσα για τις άνω κάτω Κουκουβάουνες, σε πάνε μέσα και σε βασανίζουν στο Σύνταγμα. Οπότε καλά που υπάρχει και το άσυλο και υπάρχει μια εστία ελευθερίας λόγου σε αυτή τη χώρα!
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Σωστά, γιατί έξω από το πανεπιστήμιο, αν βγάλεις μια αφίσα για τις άνω κάτω Κουκουβάουνες, σε πάνε μέσα και σε βασανίζουν στο Σύνταγμα. Οπότε καλά που υπάρχει και το άσυλο και υπάρχει μια εστία ελευθερίας λόγου σε αυτή τη χώρα! Εξω μπορει να την βγαλεο ο δημος ...
cb_papi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ενώ μέσα δεν μπορεί να την βγάλει η καθαρίστρια.. Για άλλη χώρα πρέπει να λέμε, γιατί στην Ελλάδα ούτε τα σκουπίδια δεν μαζεύει ο δήμος, με τις αφίσες θα ασχοληθεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα