saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ε ναι αν γινει με πληρωμη.Οι αναρχικοι θα το σεβαστουνε και δεν θα τα σπανε .Θα τα καινε κατευθειαν οπως στις τραπεζες .Σωστα.Και μια που θα ειναι ολα σαν ιδιωτικα θα πηγαινουν και στα υπολοιπα οχι μονο στα δημοσια.Αν γινουν με πληρωμη ,εκεο θα εχουν λογο να τα διαλυσουν ολα .Αρα η τους πιανουμε και ησυχαζουμε η καθομαστε και παιζουμε προπο .Τι θα σπασουν πρωτο..
ExaByte Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Για ιδεολογικούς αλλά και ιστορικούς λόγους πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να καταργηθεί αλλά να προστατευτεί. Πάντως είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και απαιτεί προσοχή στον χειρισμό του.
fireflies Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Κατσε ρεωσυ .Πως 100 ατομα καταληψανε ολοκληρο κτιριο;Κλειδωσαν τις πορτες;Που βρηκαν τα κλειδια;εδω υπαρχει ευθυνη.Καταληωψη γινεται συμφωνημενα. Γιατι νομιζω οτι μιλαω με ατομαπου με δουλευουν; 'Ελα ντε.
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 'Ελα ντε. Συγνωμη αλλα δεν σας πιστευω και νομιζω το εχετε καταλαβει κιολα.Οι σχολες εχουν και καποιες αιθουσες .Καποιες πορτες το οτι μπορουν 10 ατομα να τις κλεισουν ολες ,ειδικα σε τεραστιες σχολες να πατε να το πειτε αλλου .Αν εγινε συνελευση και βγηκε να γινει καταληψη και δεν συμφωνουσατε να πηγαινατε να το καταψηφιζατε .Και δεν μου αρεσει να με δουλευουν.
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 μα οσοι πανε στη συνελευση ειναι κομματοσκυλα και φιλοι τους οι φυσιολογικοι ουδετεροι φοιτητες σπανια πανε,γιατι τους σιχαινονται ασε που ειναι γηπεδο εκει μεσα και τεκες.
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ρε saya μα το θεο το ξερω οτι εισαι τρολλ αλλα μην ξυνεις πληγες...εχουν βρεθει 10 κομματοσκυλα που κλεινουν τη σχολη επειδη γουσταρουν και μπορουν.
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 μα οσοι πανε στη συνελευση ειναι κομματοσκυλα και φιλοι τους οι φυσιολογικοι ουδετεροι φοιτητες σπανια πανε,γιατι τους σιχαινονται ασε που ειναι γηπεδο εκει μεσα και τεκες. Tην επομενη φορα να πατε στις συνελευσεις τοτε ... ρε saya μα το θεο το ξερω οτι εισαι τρολλ αλλα μην ξυνεις πληγες...εχουν βρεθει 10 κομματοσκυλα που κλεινουν τη σχολη επειδη γουσταρουν και μπορουν. Κοιτα ,απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι 10,20 ατομα μπορουν τοσο γρηγορα να κλεισουν τοσο τεραστιες σχολες.Αυτοι και ο Κεντερης .Πειτε δεν πατησα στην συνελευση ,δεν ηξερα οτι εγινε καν να το καταλαβουμε.. Και οχι οποιος σε βγαζει ψευτη ,οταν εισαι δεν λεγεται τρολ .
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Tην επομενη φορα να πατε στις συνελευσεις τοτε ... παω αλλα καθε φορα το μετανιωνω. βλεπω 100 ζωα να τσακωνονται,να βριζονται και οταν παω σπιτι μετα εχω νευρα πονοκεφαλο και βρωμαω τσιγαριλα.ασε που ειμαι νευρικος και σιγουρα θα πλακωθω με κανα γιδι καμια μερα
akpe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμη... Ντινάρα όχι και 100 ρε άνθρωπε... δέκα-είκοσι είπαμε είναι, δέκα-είκοσι.
Toufas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Απο ποτε ο χωρος που θα επρεπε να διδασκονται μαθηματα μας νοιαζει αν θα εχει μεσα "διακινηση ιδεων"? Εγω ξερω τα πανεπιστημια ειναι πρωτα χωρος που διδασκονται καποια μαθηματα και αν ολα πανε καλα, μετα γινονται ερευνες κλπ κλπ. Διακινηση ιδεων του κωλου... Για να μπορουν τα κομματοσκυλα να κανουν οτι θελουν. Μετα αναρωτιομαστε γιατι η χωρα θελει format...
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμη... Ντινάρα όχι και 100 ρε άνθρωπε... δέκα-είκοσι είπαμε είναι, δέκα-είκοσι. αμα αθροισεις ψηφους απο 2 μεγαλες παραταξεις πας πανω απο 100 ... οποτε...
saya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγω απορω γιατι ασχολουμαι ακομη με τα ιδια ακριβως ατομα που πριν απο ενα χρονο προσπαθουσαν να με πεισουν οτι τα μαθηματικα δεν χρειαζονται στις οικονομικες σχολες αρα ας παμε ολοι στα ιδιωτικα να γινουμε οικονομολογοι με βαθμο μαθηματικων 5 .Ψαξε τα ποστς υπαρχουν .Τι εμπιστοσυνη να σας δειξω μετα απο αυτο ;Που ξερω οτι δεν λετε κακα λογια επιτηδες;Βασικα ,ο καθε λογικος ανθρωπος οταν ακουει τερατα αυτο θα σκεφτοταν .Οταν δεν θες να μην γινεις πιστευτος κρατας και ενα μετρο.Ειπαμε ολα ειναι χαλια ,οποιος θελει κλεινει τις σχολες οποτε θελει , παιρνανε τα μαθηματα ετσι ,μαθημα δεν γινεται και πανω απο ολα να πληρωσουμε διδακτρα να βρουν τα πανεπιστημια την υγεια τους.Γιατι εχω την εντυπωση οτι καποιοι μεγυνθυνουν καποιες αδυναμιες προς ιδιον οφελος με αποτελεσμα να μην αντιμετωπιστουν ποτε; Τι εννοεις γιατι να υπαρχει διακινηση ιδεων στο πανεπιστημιο;Τι χαζη ερωτηση ειναι αυτη;Μιλαμε ,διεκδικει βραβειο .Ακαδημαικος χωρος χωρις διακινηση ιδεων γινεται;Αν ειναι να μπαινετε στην συζητηση για να λετε κατι πριν το σκεφτειτε ,μην μπαινετε .Εχουμε και αν εχουμε ακουσει ,ενας παραπανω δεν προσθετει τιποτα
akpe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 αμα αθροισεις ψηφους απο 2 μεγαλες παραταξεις πας πανω απο 100 ... οποτε... Was being ironic mate Τι εννοεις γιατι να υπαρχει διακινηση ιδεων στο πανεπιστημιο;Τι χαζη ερωτηση ειναι αυτη;Μιλαμε ,διεκδικει βραβειο .Ακαδημαικος χωρος χωρις διακινηση ιδεων γινεται;Αν ειναι να μπαινετε στην συζητηση για να λετε κατι πριν το σκεφτειτε ,μην μπαινετε .Εχουμε και αν εχουμε ακουσει ,ενας παραπανω δεν προσθετει τιποτα Δεν ξέρω τι εννοούσε αυτός που αναφέρθηκες αλλά εγω το παω λίγο παραπέρα: Για ποιόν ακριβώς λόγο χρειάζεται (το '11 έτσι, όχι το '73), να προστατεύσουμε την διακίνηση ιδεών στα πανεπιστήμια; Από ποιούς κινδυνεύει αυτή δηλαδή; Και πως ακριβώς ορίζει κάποιος σήμερα (εγώ, εσύ, ο δαπίτης, ο κνίτης) την ιδέα; Απορία το έχω δηλαδή, κουβέντα κάνουμε. Γιατί έτσι όπως το βλέπω εγώ, δυστυχώς το άσυλο με τη σημερινή του μορφή, παράλληλα με την "ελεύθερη διακίνηση ιδεών", επιτρέπει (και ίσως και προκαλεί) τα αίσχη που βλέπουμε συχνά στις σχολές. Προπυλακισμούς, ξυλοδαρμούς, βανδαλισμούς, πλιάτσικο, χτίσιμο καθηγητών στα γραφεία κ.λπ. Μεμονωμένα ίσως (μεγάαααλο "ίσως"), αλλά υπαρκτά. Τώρα, το πως και γιατί οι υπέρμαχοι του ασύλου, ενώ το βλέπουν να βιάζεται και να καταπατείται με αυτόν τον τρόπο από την μειοψηφία ή πλειοψηφία (δεν με ενδιαφέρει ακριβώς πόσοι ή ποιοί), το ανέχονται, μου διαφεύγει. Επιστρέφω μόλις αποφασίσει η ΔΕΗ να μας δώσει πάλι ρεύμα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Απο ποτε ο χωρος που θα επρεπε να διδασκονται μαθηματα μας νοιαζει αν θα εχει μεσα "διακινηση ιδεων"? Toufas, με απογοήτευσες.
sheik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Eγω η μονη χρηση του ασυλου που εχω δει ειναι η υπερτατη φλωρια να πετας μολοτωφ και καδρονια ενα βημα εξω απο το παν/μιο και αμεσως μετα να κανεις ενα βημα πισω. Δηλαδη, ποσο πιο pathetic ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα