igoods Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εγώ αν μπορέσω να αποδείξω με στοιχεία ότι το μαύρο DNA είναι καλύτερο για μυικότητα, σπορ, ταχύτητα και ότι white men can't jump τι κερδίζω; σσσοουττ...τι φασιστικα ειναι αυτα τωρα που γραφεις εδω?..Κατσε μην φας μπλοκ... Η μηπως ο ρατσισμος δεν ισχυει για το αντιστροφο?
michael92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 σσσοουττ...τι φασιστικα ειναι αυτα τωρα που γραφεις εδω?..Κατσε μην φας μπλοκ... Η μηπως ο ρατσισμος δεν ισχυει για το αντιστροφο?
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ελευθερία λόγου παίδες. Είναι απλό. Τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε. Κάθε φορά που αρχίζετε τα επιχειρήματα για κάτι που δεν είναι το παραπάνω, αλλά πλησιάζει και ναι μεν αλλά, σταματήστε , πάρτε μια βαθιά ανάσα και επαναλάβατε ''ελευθερία λόγου'' από μέσα σας. Και ναι, ο Χϊτλερ είχε το δικαίωμα να πει ό,τι ήθελε να πει. Πόσο μάλλον ο καθηγητής. Ούτε ένα ακροδεξιό-ακροαριστερό-δεν ξέρω τι, κόμμα θα είχα πρόβλημα να κυβερνάει, αρκεί να με άφηνε να πω αυτά που θέλω να πω χωρίς να κινδυνεύω. Αν η πλειοψηφία έτσι αποφάσισε, αυτή είναι και η μοίρα της χώρας.
MovingShadow Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το πανεπιστημιο ξεφτιλιστηκε μονο που τον καλεσε. Κατα την γνωμη μου..εχεις δει την ταινια 12 χρονια σκλαβος ετσι; Ο ανθρωπος ειναι αυτων των αποψεων. Δεν γινεται να τον δειχνεις ως προτυπο σε φοιτητες. Ναι ενω αν πηγαινε να μιλησει σε πανεπιστημιο με Αφρικανους μαθητες στην Αμερικη , θα του εκαναν παρτυ απεξω.. δεν νομιζω οτι ξεφτυλιστηκε απο αυτο καμια σχολη. Αυτα ειναι ελληνικες ιδεοληψιες. Στο εξωτερικο ειναι πολυ πιο αυστηροι με θεματα ρατσισμου. Εδω ειμαστε χαλαροι.. Φυσικά και ξεφτιλίστηκε , τί λες τώρα...Εάν ήτανε όμως αριστερών πεποιθήσεων , δεν θα πείραζε κανέναν.... Δεν καταλαβαίνω , τον έχεις δει να μαστιγώνει νέγρους στο Μισσισίπι? Έχει στο υπόγειό του την νέγρα δεμένη και την χτυπάει ααφού ταυτόχρονα την βιάζει? Ενταξει , τοτε να επιτρεψουμε και τα ναρκωτικα. Οποιος εχει στοιχειωδη νοημοσυνη δε θα παιρνει. Αλλα το τι ειναι η στοιχειωδης νοημοσυνη ειναι μαλλον υποκειμενικο. μην μου συγκρινεις κοσμο που κρεμουσε αραπηδες με τα βιντεοπαιχνιδια δεν θα το αντεξω..Δεν ειναι αξιοπρεπεια να σε προσβαλλουν και να μην αντιδρας . Αλλιως το λενε. Προτιμω αυτους που φωναζουν απο τους ατσαλακωτους με την γραβατα. Ο γραβατωμενος εχει κατι να κρυψει. Μη δεις εσυ φασιστα με προβλημα. Να τον υπερασπιστεις. Οποτε εγώ που φοράω το πρωί το πουκάμισό μου για να πάω στην δουλειά , έχω κάτι να κρύψω....χμμμμ...οκ , θα αλλάξω , θα γίνω τζιβάτος με έναν μπάφο στο χέρι , και τότε ίσως να με εμπιστευτείς. ! Δεν καταλαβαίνω , γιατί είναι φασίστας? Επειδή πιστέυει ότι ο λευκός εχει καλύτερο DNA απο τον μαύρο? Εγω δεν ανηκω σε καποιον συγκεκριμενο χωρο. Απλα δεν θελω τον τυπο εδω. Και μαντεψε. Δεν ειμαι η μονο. Αν κανεις ενα γκαλοπ εξω . Ποσοι θελετε εναν αξιεπαινο και νομπελιστα κουγκλουξ κλανο να ερθει να μιλησει στο πανεπιστημιο σε νεα παιδια μαλλον θα τριβεις τα ματια σου. Κανεις σαν κατι συγκεκριμενου κομματος που οτι και να τους λες σου λενε αντε βρε παλιοκουμμουνι. Δεν με νοιαζει γιατι αν και μαλλον ειναι εμφανες. Αλλα δεν με νοιαζει. Αλλα να ξερεις εισαι νεος ανθρωπος. Ο φανατισμος και το μισος δεν κανει καλο. Απεβαλλε το. Και ειμαι πολυ πιο απολυτη απο αυτα που ελεγα τοτε ε; Παλιοτερα ελεγα ελα μωρε δε εγινε και τιποτα. Τωρα λεω εξω .... απο την παραγκα. Ειμαι πολυ πιο αδιαλακτη σε τετοια θεματα απο παλιοτερα. Μιλαμε για εναν γενικοτερα απαραδεκτο τυπο.. οχι καποιον που ενοχλει εμενα μονο.εσεις μπορει να ειστε σκλξροπετσοι η και να μην σας χαλανε οι ιδεες του αλλα δεν ειναι politically correct. Συμφωνω απολυτα. Και οι πιο δεξιων αποψεων ειναι οι χειροτεροι. Πολυ πιο φανατισμενοι απο τους αλλους. Με το ζορι να συμφωνησω οτι πρεπει να φερουν φασιστα να μιλησει. Τεσπα.. Το να καλεις εναν φασιστα να μιλησει δεν ειναι γενικοτερα polically correct. Δεν ειναι οτι ετσι το θεωρω εγω.. Αν ο ογδονταχρονος επιστημονας ειναι καθαρμα , προτιμω τα αμουστακα. Και ας εχουν το 1/100 της νπημοσυνης του. Απλα εχουμε αλλες αξιες. Ειπα οτι ειμαι κατα της βιας. Δεν επρεπε να τον χτυπησουν και δεν τον χτυπησαν. Μπουκαραν μπαχαλοδως. Εκαναν την διαμαρτυρια τους. Βγηκαν εξω. Και δυστυχως ο τυπος θα μιλουσε..αυτο ειναι το κακο. Ε ναι προτιμας τους γερους φασθστες απο τους νεους . εχει μια διαφορα. Και οι δυο λειτουργουν φασιστικα. Απλα οι δευτεροι εχουν δικιο.. Αρα αυτό που μας λές , είναι ότι οι αριστεροι φασίστες έχουνε δίκιο , ενώ οι δέξιοι φασίστες by default έχουνε πάντα άδικο.... Στην Γερμανια παντως τα φασιστικα κομματα εχουν απαγορευθει..και αυτο συμβαινει και στις περισσοτερες χωρες του κοσμου. Εδωω λογω εμφυλιου το συνταγμα μας δεν επιτρεπει την απαγορευση κομματος. Και επισης ειναι νωπες οι διωξεις αρα θα εχεις διαμαρτυριες απο καθε μεριδα.. το θεμα με αυτην την ιδεολογια ειναι οτι δυσκολο να μεινεις στα λογια γιατι η ιδεολογια ως ιδεολογια ειναι υπερ των πραξεων μισους. Καταλαβες; Σου ζητάμε συγνώμη που έχουμε δημοκρατία και όχι ολοκληρωτικό καθεστώς..... Και τέλος ...... και τέλος έχω να σου πω το εξής....... κάτι που με τρώει.... με ταλανίζει........ που κρατιέμαι να μην το πω αλλα δεν μπορώ,...... οπότε θα στο πω........ δεν αντέχω , δεν κρατιέμαιι.......... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν το είχα δει τότε αυτό το κελεπούρι (το περιστατικό). Και καλύτερα εδώ που τα λέμε. Σε ένα πολιτισμένο κράτος, οι τύποι αυτοί θα είχαν γίνει λεβέντες* Αναφέρθηκε κάπου ότι ο James Watson απέδειξε ότι το γονίδιο των λευκών είναι ανώτερο από των μαύρων. Προσωπικά το βρίσκω ενδιαφέρον ως έρευνα αλλά δεν έχω χρόνο να κάτσω να το ψάξω *= 'της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες'
arxaggelos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Από το πολύ τάισμα το τρολ είναι έτοιμο να εκραγεί σαν τον υπέρβαρο με τα φασόλια στο σέβεν. 1
saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πριν λιγες μερες ενα παιδι 20 χρονων.. ουτε τοσο ; καταδικαστηκε για 15 χρονια χωρις αναστολη γιατι παρασυρμενο μαχαιρωσε εναν μεταναστη..εγω προτιμω να προστευευσω το παιδι και τον μεταναστη. Εσεις τον φασιστα που λεει τα λογια που λεει. Προφανως και ειστε πολιτικοι αντιπαλοι των πολεμιων του φασισμου αρα υποτιματε εσκεμμενα τον κινδυνο η δεν σας νοιαζει. Οπως ειδατε πρι οπου δεν παινευσα ουτε Χιτλερ , ουτε Σταλιν δεν εχω τετοια θεματα..προτιμω να λειτουργω πρακτικα. Εσυ εισαι υπερ των δεξιων φασιστων και σε ενοχλουν οι αριστεροι. Εμενα με ενοχλουν και τα δυο. Απλα σου ειπα οτι ισως ηταν καλυτερο το ενα να κρατηθει μακρια ετσι και αλλιως.
tehAllantin Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 saya, sorry κιολας, ουτε σε ξερω κλπ, ουτε ξερω την οικογενειακή σου/οικονομικη κατάσταση, ουτε το γενικό σου μπακράου αλλα με θυμίζεις αυτήνν εδώτην κοπέλα!! 2
MovingShadow Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πριν λιγες μερες ενα παιδι 20 χρονων.. ουτε τοσο ; καταδικαστηκε για 15 χρονια χωρις αναστολη γιατι παρασυρμενο μαχαιρωσε εναν μεταναστη..εγω προτιμω να προστευευσω το παιδι και τον μεταναστη. Εσεις τον φασιστα που λεει τα λογια που λεει. Προφανως και ειστε πολιτικοι αντιπαλοι των πολεμιων του φασισμου αρα υποτιματε εσκεμμενα τον κινδυνο η δεν σας νοιαζει. Οπως ειδατε πρι οπου δεν παινευσα ουτε Χιτλερ , ουτε Σταλιν δεν εχω τετοια θεματα..προτιμω να λειτουργω πρακτικα. Εσυ εισαι υπερ των δεξιων φασιστων και σε ενοχλουν οι αριστεροι. Εμενα με ενοχλουν και τα δυο. Απλα σου ειπα οτι ισως ηταν καλυτερο το ενα να κρατηθει μακρια ετσι και αλλιως. Λιάνα εσύ? ΠΑρασυρμένο και έσφαξε δεν πάνε μαζί. Που το βρήκε το μαχαίρι? Δεν ήτανε στο σπίτι του για να πάρει το κουζινομάχαιρο , άρα το κουβαλούσε μαζί του..... Ο κάθε χαρτζιληκωμένος φλωρος την έχει δει ψευτο-κουλτουριάρης-ιδεαλιστής και βγάζει όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί του φασίστες . Και την πέφτει σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στην επιστήμη ότι καλύτερο στα τελευταία 500 χρόνια. Και εμείς , αντί να τον στήσουμε στα 5 μέτρα και να τον εκτελέσουμε για εσχάτη προσδοσία , του λέμε και μπράβο , και ότι είναι politically correct. Αγαπητή saya , ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αν ο τύπος είναι οπαδός του Χίτλερ ή οπαδός του Στάλιν , ή οπαδός του Πάοκ , ή οπαδός της τουλούμπας απο πίσω. Εάν θέλεις να κάνεις διαμαρτυρία , βάλε ένα πανώ κάπου και δώσε μου ένα φυλλάδιο που να λέει για ποιο λόγο διαφωνείς. Στην τελική , μπες μέσα στην τάξη , και αν πει τίποτε ρατσιστικό , εκεί κάνε διαμαρτυρία ! Ο τύπος , βάσει έρευνας , είπε ότι το λευκό dna είναι καλύτερο. Μην ξεχνάς ότι ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ το DNA !!!! οπότε ξέρει τί λέει , αλλα τεσπα , ακόμα και αυτό στο δίνω..... Δεν βασανίζει μαύρους στον Αμερικανικό Νότο , δεν είναι ο Φασενμπερντ στο 12 χρόνια σκλάβος , δεν φοράει κουκούλες και καίει σταυρους.... ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ !!!!!!!!! Δεν βολέυει μερικους , αλλά αντί να το ψάξουνε και οι ίδιοι , τον ονομάσανε Χίτλερ ! Δηλαδή αν σου πουνε σήμερα , ότι το μεσογειακό DNA , είναι καλύτερο απο το Βορειο-ευρωπαικό , θα το θεωρήσεις ρατσιστικό? 1
saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πιστεψε με , ειναι λογω του μπακραουντ εδω περα γενικοτερα. Εχεις ατομα εδω που δεν εχουν θεμα να υπερασπιστουν φασιστικες ερευνες. Ενας κεντροος μεσα στην ολη κατασταση μοιαζει με χιπι.. ασε που οποιος μιλαει λογικα τρολαρει. Εχει φυγει ο παραλογισμος και εχει παει βολτα. Στην Νορβηγια.. Λιάνα εσύ? Αδωνι εσυ;
tehAllantin Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 βασικα σορρυ κιολας, η δικτατορία του προλεταριάτου (θα μπορούσε να) γαμάει! Η εξουσία και τα μέσα παραγωγής σε αυτούς που παράγουν τον πλουτο, αλλά κάπου χάλασε το παραμύθι επισης, οι "κεντρώοι" είναι καταστροφή. Διάλεξε στρατόπεδο και πάλεψε για αυτά που πιστεύεις !
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πριν λιγες μερες ενα παιδι 20 χρονων.. ουτε τοσο ; καταδικαστηκε για 15 χρονια χωρις αναστολη γιατι παρασυρμενο μαχαιρωσε εναν μεταναστη..εγω προτιμω να προστευευσω το παιδι και τον μεταναστη. Εσεις τον φασιστα που λεει τα λογια που λεει. Προφανως και ειστε πολιτικοι αντιπαλοι των πολεμιων του φασισμου αρα υποτιματε εσκεμμενα τον κινδυνο η δεν σας νοιαζει. Οπως ειδατε πρι οπου δεν παινευσα ουτε Χιτλερ , ουτε Σταλιν δεν εχω τετοια θεματα..προτιμω να λειτουργω πρακτικα. Εσυ εισαι υπερ των δεξιων φασιστων και σε ενοχλουν οι αριστεροι. Εμενα με ενοχλουν και τα δυο. Απλα σου ειπα οτι ισως ηταν καλυτερο το ενα να κρατηθει μακρια ετσι και αλλιως. Μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά φαντάζομαι μεταξύ λόγου και πράξης. Και για την τελευταία σου πρόταση, αυτά τα ναι μεν αλλά που λέγαμε? Ελευθερία λόγου. Και το παρασυρμένο που προβάλεις σαν δικαιολογία, είναι σα να ακούω τους τύπους που κατηγορούν για βία τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μπας και έπαιζε πολύ CoD με μαχαίρι? Μήπως μας κάνει αιμοβόρους? Μήπως το πορνό μας κάνει σεξιστές? Λίγο πιο δεξιά να ήσουν, θα έλεγες πόσο επικίνδυνο είναι να λες ''θάνατο στα αφεντικά''
saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το προβλημα με την δικτατορια του προτελεριατου ειναι οτι ειναι οτι ειναι πολυ συγκεντρωτικη και θυμιζει λιγο την πολιτεια του Πλατωνα. Υπαρχει μια ταξη ατομων που ειναι ανωτερη και οριζει ολους τους αλλους που ειναι ισοι μεταξυ τους. Ε , συνηθως αυτα τα ατομα επειδη ακριβως ειναι ανθρωπινη φυση , τρελαινονται απο την εξουσια. Ειδαμε ολοι τι εγινε με τον Ερντογαν. Σαν ιδεα ακουγεται μια χαρα , καμια σχεση με την αλλη , αλλα αν καταληγουμε στο τελος στα ιδια το κρατας μεχρι ενα οριο. Ενω οι αλλοι με τα ρατσιστικα ειναι επικινδυνο απο γεννησημιου του.Το σκοτωνεις μωρο μην μεγαλωσει. Μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά φαντάζομαι μεταξύ λόγου και πράξης. Και για την τελευταία σου πρόταση, αυτά τα ναι μεν αλλά που λέγαμε? Ελευθερία λόγου. Και το παρασυρμένο που προβάλεις σαν δικαιολογία, είναι σα να ακούω τους τύπους που κατηγορούν για βία τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μπας και έπαιζε πολύ CoD με μαχαίρι? Μήπως μας κάνει αιμοβόρους? Μήπως το πορνό μας κάνει σεξιστές? Λίγο πιο δεξιά να ήσουν, θα έλεγες πόσο επικίνδυνο είναι να λες ''θάνατο στα αφεντικά'' Σωστα ποιος σκοτιστηκε για το παιδι. Εξαλλου αυτο δεν ειχε και 5,6 δικτατορικα και ουτε ηταν επιστμων..
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Και οι τσόντες και η πορνεία μας κάνουν σεξιστές και καταπιεστικούς προς τις γυναίκες. Φαντάσου, μιλάμε το 50% της γης καταπιέζει το άλλο 50% , τι ρατσιστές και βλακειούλες. Αυτό και αν έπρεπε να το σκοτώσουμε νωρίς. Το παιδί κάποιοι το μεγαλώνουν. Και εκεί στα 20 έχει και κάποιο κριτήριο. Κάποτε πρέπει να πάψουμε να ζητάμε το κράτος να μας προστατεύσει από τον εαυτό μας και να αναλάβουμε και καμιά ευθύνη. Όταν αρχίσει και τίθεται υπό αμφισβήτηση η ελευθερία λόγου, απλά ο κατήφορος δεν έχει σταματημό.
saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αν εννοεις την εξαναγκαστικη πορνεια πραγματι ειναι θεμα..αυτο δεν σκοτωνεται με τιποτα. Παιζει πολυ κασερι απο πισω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα