Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρηθηκε ρατσιστικη προπαγανδα και καταδικαστηκε σε 10 μερες φυλακη. Τωρα δεν ξερω τι εγινε με την εφεση..

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kοιτα, προφανως υπαρχουν καποια εσκαμμενα , αν τα υπερβουν τοτε και μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι τετοιο. Αν λειτουργουν διακριτικα , δεν μπορεις μονο απο υποψιες να τους καταδικασεις. Αλλα εκει υπαρχει προβλεψη. Εδω λογω πολιτικων συγκυριων που οπως βλεπεις υπαρχει ακομη θεμα αντικουμμουνισμου , απο την εποχη του εμφυλιου , ειναι δυσκολο ως και να εξηγησεις το θεμα σε καποιες ομαδες πληθυσμου.  Ψαχνουν να βρουν κουμμουνιστες να τους κυνηγησουν..καθε χωρα τα δικα της.

Όχι , δεν ψάχνουμε κουμουνιστές να κυνηγήσουμε , τους ψάχνουμε για να τους βάλουμε στα τρένα. LOL

Οχι αγαπητή μου , δεν είναι έτσι οπως τα λες ,

Απλα μας εκνευρίζει ότι κάποιοι μιλάνε για σοσιαλισμό και δημοκρατία , όταν οι ΙΔΙΟΙ δεν πιστευουν και δεν την εφαρμόζουνε.

Γιατί πως να το κάνουμε , αυτό :

EINAI ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ :

Γιατί δηλαδή δεν έχουνε δίκιο οι Χρυσαυγίτες? Τους προσβάλλανε τον Χριστούλη και την Παναγίτσα , ΑΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΙΟ !!!!

ΟΣΟ δικιο έχουνε αυτοί που δεν θέλουνε τον ρατσιστή , άλλο τόσο δίκιο έχουνε και αυτοι που δεν θέλουνε το θεατρικό έργο...σωστά?

Αρα και στις δυο περιπτώσεις , η "διαμαρτυρία" και ο τραμπουκισμός είναι δικαιολογημένοι , σωστά?

ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ

Δημοσ.

So?

Στην Γερμανια και σε ολες τις χωρες απαγορευονται τα ναζιστικα κομματα αλλα οχι να κανουν κομματα οι ναζιστες με τη μασκα του εθνικιστη.Και ο Χιτλερ πανω στην οικονομικη καταστροφη και την ταπεινωση που δεχτηκε η χωρα του πατησε ωστε να βγει στην εξουσια,δεν τον βγαλαν για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης .Αυτοι οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι,που βρισκουν πατηματατα στον πονο των αλλων και βγαινουν στην επιφανεια με την προβολη των "πατριωτικων ιδεων" τους.Και αμα  καταφερουν να παρουν την εξουσια τοτε θα δειξουν τα αγνα αισθηματα που τρεφουν για την δημοκρατια.Αυτοι ειναι επικινδυνοι...

Το να θεωρεις εναν  80χρονο επιστημονα φασιστα  και επικινδυνο επειδη εκανε καποιες αστοχες δηλωσεις ειναι το λιγοτερο ηλιθιο..

Στο τριτοκοσμικο Ελλαντα, εξω ειναι πιο αυστηροι..

Όχι , δεν ψάχνουμε κουμουνιστές να κυνηγήσουμε , τους ψάχνουμε για να τους βάλουμε στα τρένα. LOL

Οχι αγαπητή μου , δεν είναι έτσι οπως τα λες ,

Απλα μας εκνευρίζει ότι κάποιοι μιλάνε για σοσιαλισμό και δημοκρατία , όταν οι ΙΔΙΟΙ δεν πιστευουν και δεν την εφαρμόζουνε.

Γιατί πως να το κάνουμε , αυτό :

EINAI ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ :

Και ομως δεν σου κανω καμια πλακα. Ηταν θεμα διαλεξεων σε πανεπιστημια πριν απο καιρο νομιζω κοινωνιολογιας. Ο αντικουμμουνισμος στην Ελλαδα ως απορροια του εμφυλιου. Το ειχα πετυχει τυχαια στο ιντερνετ. Εχει μελετηθει ως φαινομενο. Δεν σου κανω πλακα. Ισως καποιος αυτην την στιγμη σε μελετα. 

Δημοσ.

Στο τριτοκοσμικο Ελλαντα, εξω ειναι πιο αυστηροι..

Και ομως δεν σου κανω καμια πλακα. Ηταν θεμα διαλεξεων σε πανεπιστημια πριν απο καιρο νομιζω κοινωνιολογιας. Ο αντικουμμουνισμος στην Ελλαδα ως απορροια του εμφυλιου. Το ειχα πετυχει τυχαια στο ιντερνετ. Εχει μελετηθει ως φαινομενο. Δεν σου κανω πλακα. Ισως καποιος αυτην την στιγμη σε μελετα. 

Δεν μου απαντάς όμως.......σε αυτό που σου είπα.......

Με συγχωρεις , αλλά εγώ είμαι ελαφρός ρατσιστής με τους αριστερούς για τους εξής λόγους

1. Γιατι δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί τους , και ότι πεις αρχίζουνε να φωνάζουνε , ειδικά αν στριμωχτούνε
  2. Δεν παραδέχονται τίποτε , απο ιστορικά γεγονότα μέχρι και λάθη στην ιδεολογία τους
  3. Είναι τόσο φανατισμένοι , γιατί σε αποκαλούνε φασίστα επειδή δεν συμφωνείς μαζί τους
  4. Μιλάνε για ισότητα και μια κοινωνία με δικαιοσύνη , και δεν κοιτάνε να φτιάξουνε ΠΡΩΤΑ τους εαυτούς τους και μετά να μιλήσουνε για κοινωνική αναμόρφωση
  5. Το ψυχρο-πολεμικό σκηνικό το συντηρούνε οι ΙΔΙΟΙ , μένοντας στο '40 και στους "αγώνες" , με ταξικό μίσος και με ψυχωτική εμμονή απέναντι σε φανταστικούς "φασίστες"

Για αυτό πέρνουνε τα @@ μου στις εκλογές , γιατί είναι έτσι όπως είναι....και συνεχώς πέφτουνε , με αποτέλεσμα να ανεβαίνουνε ακροδεξιά κόμματα...Γιατι ο κόσμος τους ΣΙΧΑΘΗΚΕ 40 χρόνια τώρα , που δεν έχουνε ΠΕΙ απολύτως τίποτε , απο τότε που πάψανε να είναι παράνομα.

Ξαναλέω , αυτό το πέσιμο στον Νομπελίστα , είναι ίδιο με τα πεσίματα της ΧΑ.

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε....

• Like 2
Δημοσ.

Και στο εξωτερικο υπαρχει το κινημα κατα της wallstreet . Αυτα ακριβως κανουν , ειναι απεξω απο την wall street και φωναζουν. Το φορουμ ειναι τεχνολογικο. Σε ενα φορουμ πιο ψαγμενο δεν θα ειχα τοσα θεματα να εξηγησω , αυτονοητα. Τεσπα..

Μετα τον Ολαντ ο κοσμος πηγε στο ακροδεξιο κομμα . Αν και εγω νομιζω θα βγουν πρωτα ξανα οι δεξιοι. Οι ακροδεξιοι για την ωρα κερδιζουν εδαφος. Δεν εχει σχεση ολο αυτο. Σου λεω πως λειτουργει ο ρατσισμος σε μια χωρα χωρις το παρελθον της Ελλαδας.

Δημοσ.

1. Είναι τόσο φανατισμένοι , γιατί σε αποκαλούνε φασίστα επειδή δεν συμφωνείς μαζί τους

Αυτό δεν ισχύει...φασιστάκο...

Δημοσ.

Ασε μας ρε saya , που μας σνομπάρεις και μας οικτίρεις κιόλας........

50 άτομα εδω μέσα που σου απαντάνε , είναι λάθος και εσύ είσαι η σωστή?

Δημοσ.

Αρα και στις δυο περιπτώσεις , η "διαμαρτυρία" και ο τραμπουκισμός είναι δικαιολογημένοι , σωστά?

Οι τραμπουκισμοί πες οκ, τους καταδικάζουμε όλοι. Η διαμαρτυρία; Δεν είναι δικαίωμα του καθενός (ή κάποιας ομάδας ανθρώπων) να κάνει κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας; (όπως άλλωστε γίνονται αντιφασιστικές αντισυγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια φασιστικών συγκεντρώσεων στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες).

Δημοσ.

Ειμαι η μονη που σας αντεχω για αυτο. Οι αλλοι την εχουν κανει απο καιρο.Ειναι αλλου και συζητουν μεταξυ τους . Σεβασμος στην μοναχικη καρετα-καρετα πρακαλω..

Δημοσ.

Οι τραμπουκισμοί πες οκ, τους καταδικάζουμε όλοι. Η διαμαρτυρία; Δεν είναι δικαίωμα του καθενός (ή κάποιας ομάδας ανθρώπων) να κάνει κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας; (όπως άλλωστε γίνονται αντιφασιστικές αντισυγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια φασιστικών συγκεντρώσεων στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες).

Φυσικα και έχει δικαίωμα στην διαμαρτυρία , είπα το αντίθετο?

Δεν έχεις δικαίωμα όμως , να σταματάς μια παράσταση με το ξύλο , να σταματάς μια διάλεξη με το ξύλο ,

να κλείνεις την Ακρόπολη με το έτσι θέλω , να κλείνεις τα λιμάνια και οι τουρίστες να μένουνε μέσα στα πλοία για τρεις ώρες σαν τα ζώα , να αράζεις στον Αγ.Παντελεήμονα και όποιος μετανάστης περάσει να τον δερνεις.....κλπ κλπ κλπ

Αλλο διαμαρτυρία και άλλο τραμπουκισμός.

Η διαμαρτυρία μπορεί να είναι και σιωπηλη , μπορεί να είναι και δυναμική.

Σε καμία περίπτωση όμως , δεν πρέπει να είναι τραμπουκίστικη. Εκεί γαμάς την ελευθερία μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχαν καθε δικαιωμα να διαμαρτυρηθουν. Οι χρυσαυγιτες απειλουσαν το κοινο με ξυλοδαρμο. Εκει υπηρχε βια. Αυτη ηταν η διαφορα.

Δημοσ.

Φυσικα και έχει δικαίωμα στην διαμαρτυρία , είπα το αντίθετο?

Δεν έχεις δικαίωμα όμως , να σταματάς μια παράσταση με το ξύλο , να σταματάς μια διάλεξη με το ξύλο ,

να κλείνεις την Ακρόπολη με το έτσι θέλω , να κλείνεις τα λιμάνια και οι τουρίστες να μένουνε μέσα στα πλοία για τρεις ώρες σαν τα ζώα , να αράζεις στον Αγ.Παντελεήμονα και όποιος μετανάστης περάσει να τον δερνεις.....κλπ κλπ κλπ

Αλλο διαμαρτυρία και άλλο τραμπουκισμός.

Η διαμαρτυρία μπορεί να είναι και σιωπηλη , μπορεί να είναι και δυναμική.

Σε καμία περίπτωση όμως , δεν πρέπει να είναι τραμπουκίστικη. Εκεί γαμάς την ελευθερία μου.

Μπερδεύεις μια μικρή λεπτομέρεια. Το κλεισιμο των λιμανιών είναι απεργία, και είναι δικαίωμα όλων των εργατών.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσύ τα μπερδεύεις:

Απεργία σημαίνει "απέχω από τη δουλειά μου". Ούτε "εμποδίζω τους άλλους να εργαστούν", ούτε "εμποδίζω την αποβίβαση επιβατών".

Δικαίωμα του καθενός να απεργήσει. Όχι να τραμπουκίζει, όμως. Όχι να κατεβάζει διακόπτες, να κλείνει δρόμους και λμάνια.

• Like 9
Δημοσ.

Έχει δίκιο εδω ο Snoob.

Βεβαια εδω τίθεται ένα άλλο ερώτημα.

Αν σήμερα κατέβει σε απεργία ένας κλάδος, κάτσουν σε ένα πεζοδρόμιο και απλά φωνάζουν θα....συλληφθούν. Γιατι σημερα και αύριο απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις.

Αντιλαμβανόμαστε οτι ο τραμπουκισμός έρχεται και απο τις 2 πλευρές.

Για παράδειγμα, ποιος ενοχλούταν που εντός του Αυγούστου, ειχαν μαζευτεί 200-300 άτομα και ειχαν στήσει αντίσκηνα στη πλατεία Συντάγματος και το βράδυ μαζεύονταν 40-50 χιλιάδες και φώναζαν? Τον οδηγό που ντε και καλά θέλει να πάρει την Πανεπιστημίου? Δεν είχε εναλλακτική? Τον εργαζόμενο? Μια χαρά πηγαινε με το μετρό στο κέντρο. Τον άστεγο που ήθελε να αράξει στα παγκάκια? Η υπήρχε κανεις να απαγορέψει σε κάποιον να κάτσει σε παγκάκι? Απαγορευόταν η βόλτα επειδή κάποιοι φωναζαν? 

Δημοσ.

Και αυτοί που οργανώνουν , έχουν εναλλακτικές ημερομηνίες. Μεθαύριο πχ. Ή σάββατο και κυριακή. Ή εφόσον απεργούν, μπορούν να μαζευτούν κατά τις 6 το απόγευμα. Σήμερα απλά και αύριο είναι ιδιαίτερες συνθήκες. Δεν είμαστε μόνο εμείς και εμείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...