saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλα, ετσι ελεγαν και για τον Χιτλερ στην Γερμανια..δεν περιμενε κανεις οτι ενας ημιτρελος θα εηρεαζε τοσο κοσμο. Ειπαμε η απολυτη ελευθερια ειναι ουτοποια. Αλλιως θα επρεπε να κλωνοποιουμε ανθρωπους τωρα..καια αυτο διακινησση ιδεων ειναι. Γιατι δν το κανουμε;
SilkyN Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλα, ετσι ελεγαν και για τον Χιτλερ στην Γερμανια..δεν περιμενε κανεις οτι ενας ημιτρελος θα εηρεαζε τοσο κοσμο. Ειπαμε η απολυτη ελευθερια ειναι ουτοποια. Αλλιως θα επρεπε να κλωνοποιουμε ανθρωπους τωρα..καια αυτο διακινησση ιδεων ειναι. Γιατι δν το κανουμε; Πάμε πάλι. Το έχεις το δικαίωμα να λες ότι θέλεις, αρκεί να μην κάνεις κάτι παράλογο ή να μην παροτρύνεις άλλους να κάνουν κάτι παράνομο, το διάβασες πριν; Ο Χίτλερ που κολλάει; Και σόρρυ, ο Χίτλερ μπορεί να ήταν ο απόλυτος ψυχοπαθής και ένας από τους μεγαλύτερους εγκληματίες της σύγχρονης ιστορίας, αλλά τρελός ή ημίτρελος δεν ήταν. Επίσης, στην αντιπέρα όχθη, ο Στάλιν δεν διέφερε και πολύ... 1
saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν με ενδιαφερουν τα πολιτικα σας. Βγαλετε ποιος ειχε την πιο μεγαλη τρελα να τους μετρησετε. Υπερασπισα εγω πουθενα τον Σταλιν; Στα καλα καθουμενα; Και επειδη δεν διαφερει ο Σταλιν ειναι καλος ο Χιτλερ; Ηταν στα καλα του ο Χιτλερ; Που εκανε πειραματα για την σουπερ φυλη και σκοτωνε αναπηρους και Αμεα; Σοσιοπαθης ηταν στην καλυτερη..
FilipposMD Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Η πλάκα είναι ρε saya ότι αν αυτή η παρέα, που τα λέμε εδώ στο insomnia, ζούσε στη Γερμανία του 1938, από όλους εμάς εσύ θα ήσουν αυτή που θα έκαιγε βιβλία και -ποιός ξέρει- και κανά σπίτι τσιγγάνου ή Εβραίου... Και το χειρότερο είναι ότι αδυνατείς να το αντιληφθείς. όπως φυσικά αδυνατείς να αντιληφθείς ότι ακροδεξιό κόμμα στην ελληνική βουλή υπάρχει γιατί η νοοτροπία που υποστηρίζεις εξέθρεψε τις τελευταίες δεκαετίες τούβλα και τραμπούκους που κάποιον πρέπει να ψηφίσουν. Κι ανάλογα με το αν γέρνουν δεξιά ή αριστερά, βρίσκουν και ψηφίζουν τους αντίστοιχους τραμπούκους που κατεβαίνουν υποψήφιοι. Αν άφηνες τον κάθε φασίστα/κομμουνιστή/νεοφιλελεύθερο/κεντρώο να λέει τη γνώμη του και υπερασπιζόσουν το δικαίωμά του να την πει, δε θα υπήρχαν σήμερα ψηφοφόροι κομμάτων που πρεσβεύουν την βία. Αλλά τι κάθομαι και λέω και σε ποιον... 8
saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εσυ τον υπερασπιστηκες; Εγω θα ημουν; Δεν νομιζω.. εγω νομιζω το αντιθετο. Οσο για το γιατι υπαρχει τετοιο κομμα ρωτα τα δελτια ειδησεων που προεβαλλαν υποψηφιους με τετοιες αποψεις για να τις πραγανδισουν και να βοηθησουν το ενα μεγαλο κομμα σε σχεση με το αλλο. επιτηδες ειχε γινει.Τοερωτημα ειναι , απο ποιον δεχομαι υποδειξεις; Και γιατι;
SilkyN Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν με ενδιαφερουν τα πολιτικα σας. Βγαλετε ποιος ειχε την πιο μεγαλη τρελα να τους μετρησετε. Υπερασπισα εγω πουθενα τον Σταλιν; Στα καλα καθουμενα; Και επειδη δεν διαφερει ο Σταλιν ειναι καλος ο Χιτλερ; Ηταν στα καλα του ο Χιτλερ; Που εκανε πειραματα για την σουπερ φυλη και σκοτωνε αναπηρους και Αμεα; Σοσιοπαθης ηταν στην καλυτερη.. Μια χαρά ήταν στα μυαλά τους. Ψυχοπαθής ήταν. Όχι τρελός, ούτε σοσιοπαθής. Ακριβώς όπως και ο Στάλιν. Για να γυρίσουμε στο θέμα μας, θα συμφωνήσω απολύτως με τον Φίλιππο. Εσυ τον υπερασπιστηκες; Εγω θα ημουν; Δεν νομιζω.. εγω νομιζω το αντιθετο. Οσο για το γιατι υπαρχει τετοιο κομμα ρωτα τα δελτια ειδησεων που προεβαλλαν υποψηφιους με τετοιες αποψεις για να τις πραγανδισουν και να βοηθησουν το ενα μεγαλο κομμα σε σχεση με το αλλο. επιτηδες ειχε γινει.Τοερωτημα ειναι , απο ποιον δεχομαι υποδειξεις; Και γιατι; Εσύ γιατί να θες να μπορείς ν' αποφασίζεις ποιος θα έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του και ποιος όχι; Και γιατί; 1
saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γενικοτερα εσυ συμφωνεις με τον Φιλιππο. Φαινεται. Χτυπα και αλλο, θα το αντεξω.. Μια χαρά ήταν στα μυαλά τους. Ψυχοπαθής ήταν. Όχι τρελός, ούτε σοσιοπαθής. Ακριβώς όπως και ο Στάλιν. Για να γυρίσουμε στο θέμα μας, θα συμφωνήσω απολύτως με τον Φίλιππο. Εσύ γιατί να θες να μπορείς ν' αποφασίζεις ποιος θα έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του και ποιος όχι; Και γιατί; Γιατι μου κανει υποδειξεις. Ποιος; Ο Φιλιππος..
SilkyN Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γενικοτερα εσυ συμφωνεις με τον Φιλιππο. Φαινεται. Χτυπα και αλλο, θα το αντεξω.. Γιατι μου κανει υποδειξεις. Ποιος; Ο Φιλιππος.. Ναι σου κάνει. Κι εσύ θέλεις ν' απαγορεύσεις σ' έναν άνθρωπο που έκανε μια τεράστια ανακάλυψη να μιλήσει για αυτήν. Ποια; Εσύ....
saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οχι και να μου κανει υποδειξεις ο Φιλιππος.. αυτο παει παρα πολυ..εχουμεξεπερασει καποια ορια. Δλδ να δω τι ακομη μπορω να ανεχτω.
SilkyN Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οχι και να μου κανει υποδειξεις ο Φιλιππος.. αυτο παει παρα πολυ..εχουμεξεπερασει καποια ορια. Δλδ να δω τι ακομη μπορω να ανεχτω. Κοίτα, επειδή δεν ξέρω τι έχει παιχτεί μεταξύ σας και δε με νοιάζει κιόλας, ξεκαθαρίστε τα χωρίς εμένα.
status Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Η πλάκα είναι ρε saya ότι αν αυτή η παρέα, που τα λέμε εδώ στο insomnia, ζούσε στη Γερμανία του 1938, από όλους εμάς εσύ θα ήσουν αυτή που θα έκαιγε βιβλία και -ποιός ξέρει- και κανά σπίτι τσιγγάνου ή Εβραίου... Και το χειρότερο είναι ότι αδυνατείς να το αντιληφθείς. όπως φυσικά αδυνατείς να αντιληφθείς ότι ακροδεξιό κόμμα στην ελληνική βουλή υπάρχει γιατί η νοοτροπία που υποστηρίζεις εξέθρεψε τις τελευταίες δεκαετίες τούβλα και τραμπούκους που κάποιον πρέπει να ψηφίσουν. Κι ανάλογα με το αν γέρνουν δεξιά ή αριστερά, βρίσκουν και ψηφίζουν τους αντίστοιχους τραμπούκους που κατεβαίνουν υποψήφιοι. Αν άφηνες τον κάθε φασίστα/κομμουνιστή/νεοφιλελεύθερο/κεντρώο να λέει τη γνώμη του και υπερασπιζόσουν το δικαίωμά του να την πει, δε θα υπήρχαν σήμερα ψηφοφόροι κομμάτων που πρεσβεύουν την βία. Αλλά τι κάθομαι και λέω και σε ποιον... Υπερθεματίζω και συμπληρώνω. Και όλο αυτό την επομένη από την επέτειο της εκτέλεσης του Μπελογιάννη, ζήτω.
saya Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ναι εσεις δεν υπερασπιζεστε το δικαιωμα του φασιστα να ειναι φασιστας; Αρα το ποιος θα εκαιγε το σπιτι του αλλου φαινεται. Εγω θεωρω οτι αυτες οι ιδεες πρεπει να απαγορευονται γιατι απολυτη δημοκρατια δε υπαρχει. Και ετσι εχει γινει σε Γερμανια, Ιταλια. Πως θα εξαπλωθει κατι απαγορευμενο; Τπτ δεν εχει παιχτει. Απλα ειναι ο Φιλιππος οπως τον βλεπεις.
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Aν δεν συμφωνείς με κάποιον (είτε πουλάει τάπερ είτε εθνικοσοσιαλισμό), δύο πράγματα έχουν νόημα να κάνεις : Το ένα είναι να τον αφήσεις να πουλάει, αλλά να κατσικωθείς έξω από το τσαντήρι του και να λυώσεις να αναλύεις μέσω μεγαφώνου το γιατί είσαι εναντίον. Το δεύτερο είναι στη χειρότερη να πάρεις την ευθύνη και να τον καθαρίσεις. Το να ζητάς όμως να τον απαγορέψουν, δεν είναι επιλογή, είναι μαλακία. Κυρίως γιατί θα έχεις αντίθετα από τα προσδωκόμενα αποτελέσματα. Ακόμη κι αν έχεις δίκιο. (...περαστικός είμαι - είδα mail notif από τα παλιά / μπήκα να δω τί παίζει / πέταξα την παπαριά μου και φεύγω)
igoods Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Η πλάκα είναι ρε saya ότι αν αυτή η παρέα, που τα λέμε εδώ στο insomnia, ζούσε στη Γερμανία του 1938, από όλους εμάς εσύ θα ήσουν αυτή που θα έκαιγε βιβλία και -ποιός ξέρει- και κανά σπίτι τσιγγάνου ή Εβραίου... Και το χειρότερο είναι ότι αδυνατείς να το αντιληφθείς. όπως φυσικά αδυνατείς να αντιληφθείς ότι ακροδεξιό κόμμα στην ελληνική βουλή υπάρχει γιατί η νοοτροπία που υποστηρίζεις εξέθρεψε τις τελευταίες δεκαετίες τούβλα και τραμπούκους που κάποιον πρέπει να ψηφίσουν. Κι ανάλογα με το αν γέρνουν δεξιά ή αριστερά, βρίσκουν και ψηφίζουν τους αντίστοιχους τραμπούκους που κατεβαίνουν υποψήφιοι. Αν άφηνες τον κάθε φασίστα/κομμουνιστή/νεοφιλελεύθερο/κεντρώο να λέει τη γνώμη του και υπερασπιζόσουν το δικαίωμά του να την πει, δε θα υπήρχαν σήμερα ψηφοφόροι κομμάτων που πρεσβεύουν την βία. Αλλά τι κάθομαι και λέω και σε ποιον... Συμφωνω σχεδον σε ολα αλλα θα διαφωνησω στο θεμα της χ.α που λες.Σιγουρα ολοι αυτοι οι ψηφοφοροι δεν ειναι ουτε ξαφνικα φασιστες,ουτε εθνικιστες,ουτε δεν ξερω και εγω τι.καποιοι ισως να εγιναν οντως,η πλειοψηφεια ομως οπως και σε καθε κομμα που παιρνει μεγαλα ποσοστα εδω και χρονια ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΩΑ. μπορεις να τους δωσεις 3 χιλιαρικα στην τσεπη καθε μηνα και πουλα οτι γουσταρεις,αυτους μην πειραξεις,πολυ απλα δεν εχουν καποια ιδεολογια και ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του παρτακια και φυσικα κανεις δεν το παραδεχεται.οποτε οι συγκεκριμενοι εχουν μοιραστει σε χ.α και συριζα μπας και ξαναπαρουν τους καλους μισθους τους,που να μην σωσουν θα πω. 1
SilkyN Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ναι εσεις δεν υπερασπιζεστε το δικαιωμα του φασιστα να ειναι φασιστας; Αρα το ποιος θα εκαιγε το σπιτι του αλλου φαινεται. Εγω θεωρω οτι αυτες οι ιδεες πρεπει να απαγορευονται γιατι απολυτη δημοκρατια δε υπαρχει. Και ετσι εχει γινει σε Γερμανια, Ιταλια. Πως θα εξαπλωθει κατι απαγορευμενο; Τπτ δεν εχει παιχτει. Απλα ειναι ο Φιλιππος οπως τον βλεπεις. Όσο δεν κάνει κάτι παράνομο, ναι το υπερασπίζομαι. Δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση μαζί του, δεν θα ήθελα να έχω οποιαδήποτε προσωπική σχέση μαζί του, αλλά όσο είναι σωστός απέναντι στο νόμο, μπορεί να λέει ότι θέλει. Γιατί αυτό είναι το μη φασιστικό. Το φασιστικό είναι αυτό που προτείνεις εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα