Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους φόρους θα τους πληρώσεις έτσι κι αλλιώς...και τα δίδακτρα θα μπουν γι'αυτούς που θα έχουν ξεπεράσει το ν+2 ή 2ν,από που προκύπτει ότι συμφέρει να "τρέξουν" όλοι στα ιδιωτικά των 8.000€ ετησίως (για να μη σχολιάσω περαιτέρω);

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιλησα γενικα ,δεν καταλαβα γιατι τοσος εκνευρισμος .Τα διδακτρα ανεβαινουν.Α,δλδ πρεπει να μπουν διδακτρα μαλιστα .

Επιτέλους! Κερνάω μπύρες! :D

Ωραία λοιπόν. Για να σου απαντήσω, όχι δεν θα έπρεπε να υπάρχει φίμωση, ειδικά σε τέτοια θέματα. Επίσης, θεωρητικά πάντα, και στο "έξω" τόσο η ανεξιθρησκεία όσο και η σεξουαλική επιλογή είναι αποδεκτές σχεδόν από όλους. Θα έχεις σίγουρα ένα μάτσο μαλάκες, φανατικούς ορθόδοξους ή γιαγιάδες που ακόμα θεωρούν την ομοφυλοφυλία αμάρτημα ξέρωγω, αλλά αμφιβάλλω αν θα έπεφτε ξύλο ή αν η κατάσταση θα έφτανε εκεί που έφτασε προχτές στο κέντρο. Για αυτά τα δυο παραδείγματα πάντα. Και στο "μέσα" πιστεύω πως και πάλι θα είχες αντιδράσεις αλλά τίποτα σπουδαίο.

Γυρνώντας στο θέμα της φίμωσης τώρα. Έστω πως αύριο παρουσιάζεται το τάδε βιβλίο που περιγράφει την ζωή των ομοφυλόφυλων άθεων και εσύ όχι σαν άθεη ομοφυλόφυλη αλλά σαν υποστηρικτής της ελευθερίας του λόγου (και δεν το λέω ειρωνικά μην τυχόν παρεξηγηθώ πάλι) γουστάρεις να κάτσεις τους ακούσεις.

Στη μέση της παρουσίασης λοιπόν μπαίνει μέσα η τάδε παράταξη παρέα με εικοσιπέντε μανάδες φοιτητών που φοβούνται μην το γυρίσει ο γιόκας τους, διακόπτουν την ομιλία και απαιτούν από τον συγγραφέα να φύγει με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό δεν είναι η ίδια ακριβώς φίμωση που αναφέρεις παραπάνω;

Μην μου πείς πάλι πως το γυρίζω στην πολιτική, δεν είναι αυτός ο άμεσος στόχος μου. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα μπορεί να βάζω μια παράταξη, αντικατέστησέ την με όποιον θέλεις, μια ομάδα φοιτητών, δυο-τρείς ομοφοβικούς καθηγητές, ακόμα και τον ίδιο τον πρύτανη. Το θέμα μας είναι το γιατί μπορεί να υπάρξει και τέτοιου είδους φίμωση μέσα στο άσυλο, ασχέτως απο ποιόν αυτή προκαλείται.

Του πούστη (no pun) δώσε έμφαση σε αυτά που υπογράμμισα και στην τελική κάνε για λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου.

Δεν τρολλάρω ούτε σε προκαλώ σε αντιπαράθεση, την άποψή σου θέλω!

Και σε ξαναπαραπέμπω στο προηγούμενο ποστ μου σχετικά με το "φίμωμα". Όπου "για κάποιον φίμωμα είναι αυτό" βάλε "ιδέα είναι αυτό". Για εσένα ιδέα αποτελούν αυτά τα δυο, κάτι στο οποίο συμφωνούμε. Για κάποιον άλλον η έννοια της διακίνησης ιδεών μπορεί να έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, ξεκινώντας από προσυλητισμό σε θρησκείες, μέχρι και διανομή ναζιστικών φυλλαδίων. Κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά, μην περιμένεις όλοι να σέβονται το άσυλο και το κάθε άσυλο όπως εσύ. ;)

Πρόσεξε, δεν σου λέω πως επειδή ένα μάτσο μαλάκες κάνουν τα παραπάνω, λύστε το να μπεί η αστυνομία να τους μαζέψει. Το θέμα είναι οι παραπάνω μαλάκες να γνωρίζουν πια οτι αυτό που κάνουν αντιτίθεται στο άσυλο και ό,τι αυτό πρεσβεύει και πως όσο συμβαίνει αυτό δεν μπορούν να το χρησιμοποιούν (με την αρνητική σημασία του όρου) ως ασπίδα.

Οι μαλακες γνωριζουν πολυ καλα οτι αντιτιθεται στο ασυλο οπως ξερουν οτι μπορουσε να μπει η αστυνομια αν το επετρεπε ο πρυτανης Απλα μεχρι να ερθει η αστυνομια οι μαλακες θα εχουν φυγει .Και το μονο που θα πετυχεις ειναι να μπει η αστυνομια ,να συλλαβει ασχετους και να χαλασει η εκδηλωση.

Επιτέλους! Κερνάω μπύρες! :D

Ωραία λοιπόν. Για να σου απαντήσω, όχι δεν θα έπρεπε να υπάρχει φίμωση, ειδικά σε τέτοια θέματα. Επίσης, θεωρητικά πάντα, και στο "έξω" τόσο η ανεξιθρησκεία όσο και η σεξουαλική επιλογή είναι αποδεκτές σχεδόν από όλους. Θα έχεις σίγουρα ένα μάτσο μαλάκες, φανατικούς ορθόδοξους ή γιαγιάδες που ακόμα θεωρούν την ομοφυλοφυλία αμάρτημα ξέρωγω, αλλά αμφιβάλλω αν θα έπεφτε ξύλο ή αν η κατάσταση θα έφτανε εκεί που έφτασε προχτές στο κέντρο. Για αυτά τα δυο παραδείγματα πάντα. Και στο "μέσα" πιστεύω πως και πάλι θα είχες αντιδράσεις αλλά τίποτα σπουδαίο.

Γυρνώντας στο θέμα της φίμωσης τώρα. Έστω πως αύριο παρουσιάζεται το τάδε βιβλίο που περιγράφει την ζωή των ομοφυλόφυλων άθεων και εσύ όχι σαν άθεη ομοφυλόφυλη αλλά σαν υποστηρικτής της ελευθερίας του λόγου (και δεν το λέω ειρωνικά μην τυχόν παρεξηγηθώ πάλι) γουστάρεις να κάτσεις τους ακούσεις.

Στη μέση της παρουσίασης λοιπόν μπαίνει μέσα η τάδε παράταξη παρέα με εικοσιπέντε μανάδες φοιτητών που φοβούνται μην το γυρίσει ο γιόκας τους, διακόπτουν την ομιλία και απαιτούν από τον συγγραφέα να φύγει με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό δεν είναι η ίδια ακριβώς φίμωση που αναφέρεις παραπάνω;

Μην μου πείς πάλι πως το γυρίζω στην πολιτική, δεν είναι αυτός ο άμεσος στόχος μου. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα μπορεί να βάζω μια παράταξη, αντικατέστησέ την με όποιον θέλεις, μια ομάδα φοιτητών, δυο-τρείς ομοφοβικούς καθηγητές, ακόμα και τον ίδιο τον πρύτανη. Το θέμα μας είναι το γιατί μπορεί να υπάρξει και τέτοιου είδους φίμωση μέσα στο άσυλο, ασχέτως απο ποιόν αυτή προκαλείται.

Του πούστη (no pun) δώσε έμφαση σε αυτά που υπογράμμισα και στην τελική κάνε για λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου.

Δεν τρολλάρω ούτε σε προκαλώ σε αντιπαράθεση, την άποψή σου θέλω!

Τις μαμαδες θα τις βγαλουν εξω ευγενικα οι υπευθυνοι .Πρεπει να ερθει η αστυνομια να τις βγαλει;Με τι κατηγορια;

Πραγματικά, διαβάζω αυτό το μήνυμα-έπος της saya και νοιώθω τον κλητήρα να έρχεται να μου επιδόσει το διαζύγιο από τη λογική.

Δηλαδή, για να καταλάβω: θα δυσκολέψουν οι όροι φοίτησης στα δημόσια, και θα τρέξουν όλοι στα ιδιωτικά; Όπου είναι τζάμπα η φοίτηση και έτσι και μπεις, κάθεσαι και μια 15ετια φοιτητής, να δέσει ο τραχανάς που άπλωσες εντωμεταξύ;

Γιατι οχι και τα δυο πλεον θα κοστιζουν ειδικα για κοσμο που ειναι απο επαρχια .Αρα φευγει αυτοματα ο ανταγωνισμος του τζαμπα των ιδιωτικων και απο τζαμπα γινονται πιο φτηνα .Και την στιγμη που θα καταλυτε το ασυλο με καθε ευκαιρια ανεβαινουν οι τιμες σε καποια οικονομικη ασχημη συγκυρια και μειωνεται ο ανταγωνισμος .Απο οτι φαινεται εκει εστιαζεται ο ολος αγωνας.Επισης αν κινδυνευεις να κοπεις σε μια σχολη γιατι δεν εισαι τοσο δυνατος και εχει δυσκολους καθηγητες και οριο φοιτησης ,πας κατευθειαν στο ιδιωτικο που ειναι πιο ευκολο και θα το παρεις το πτυχιο.

παντως ειναι περιεργο .Χωρις να εχει τεθει καν θεμα για διδακτρα εδω ηδη καποιοι το προτεινανε .Και μου αρεσει που πολλοι φοιτητες και ασχετοι εδω μεσα χρησιμοποιουν την ειρωνια και τους διαφορους τροπους για να βγαλουν νοκ αουτ τα επιχειρηματα του αντιπαλου σαν δικηγοροι σε δικη .Τι να πω .Πρωτη φορα μου τυχαινει σε φυσιολογικο σαιτ.Σε σαιτ του εξωτερικου και φορουμς που εχω βρεθει που εκαναν προπαγανδα εχω δει πολυ καλυτερη αντιμετωπιση αντιπαλου και ετσι να πω την αληθεια δεν ειχα εντυπωσιαστει απο την αρχη.Εχω δει καλυτερα.Τι να πεις συμβαινουν αυτα.

Δημοσ.

Μιλησα γενικα ,δεν καταλαβα γιατι τοσος εκνευρισμος .Τα διδακτρα ανεβαινουν.Α,δλδ πρεπει να μπουν διδακτρα μαλιστα .

Η φράση "τρικυμία εν κρανίω" έρχεται και δένει! :rolleyes:

Δημοσ.

Η φράση "τρικυμία εν κρανίω" έρχεται και δένει! :rolleyes:

Ελα ντε γιατι τοση τρεμουλα να μπυν διδακτρα;

Δημοσ.

Πριν λίγες ώρες στο ucl είχε διαδήλωση, μια γρηγορη φωτό που έβγαλα μέσα από το λεωφορείο. 1κμ πιο δίπλα, είχανε το gay pride. Αστυνομία παραπάνω από 1-2 patrols δεν είδα μέσα σε 3 περιοχές που πήγα.

Σε χώρα χωρίς άσυλα, και με γνωστή ιστορία σε αστυνομική βία.

post-39861-13096200812_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι να μας πουν τα αγγλακια ρε, εδω πλεον μετα την καταργηση του ασυλου, ετσι και κλασεις μεσα στο παν/μιο θα μπαινει η αστυνομια και θα σε συλλαμβανει. Αν δε, κλασεις στο αμφιθεατρο, πας αυτοφωρο. :rolleyes:

Δημοσ.

Αν θέλουμε να εξαλείψουμε το φαινόμενο του αιώνιου φοιτητή ( αναφέρομαι και στον εαυτό μου - έχω διακόψει 2 φορές τις σπουδές ανεπίσημα - απλά ανανέωνα δηλαδή την εγγραφή ) πρέπει να στηρίξουμε και οικονομικά τους φοιτητές μας . Όχι να κάνουμε να δώσουμε υποτροφία ΙΚΥ 2 + χρόνια ή να περιμένουμε από το φοιτητή που έχει περάσει σε άλλη πόλη και τρέχουν τα έξοδα να έχει πλούσια οικογένεια για να σπουδάσει και να μη δουλεύει. Επίσης θα πρέπει να έχουμε καθηγητές που να μη κάνουν μάθημα αγγαρεία ή να μην κάνουν κοπάνα με το παραμικρό , να έχουμε βιβλία της προκοπής , e-class οργανωμένο και πάνω απ' όλα να έχουμε ξαποστείλει τις νεολαίες.

Δε γίνεται να έχει υποχρεώσεις μόνο η μία πλευρά. Όσο για το 2ν είναι πολύ αστείο να ισχυριζόμαστε ότι οι φοιτητές δουλεύουν με full ένσημα ( ούτε τις καλές εποχές δεν είχαμε τέτοια μεγαλεία ) ή ότι γενικά δουλεύουν πολλοί εργαζόμενοι με ένσημα . Ουσιαστικά περιοριζόμαστε στο ν + 2 .

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που έχω Ο.Α.Ε.Ε. θα βγω και μάγκας με "2ν" ασούμε; B)

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή,"ν+2" η κατηγορία "πλήρους φοίτησης" και "2ν" η κατηγορία "μερικής φοίτησης";

Και μετά το πέρας της διάρκειας αυτής,ΤΙ γίνεται;

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που έχω Ο.Α.Ε.Ε. θα βγω και μάγκας με "2ν" ασούμε; B)

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή,"ν+2" η κατηγορία "πλήρους φοίτησης" και "2ν" η κατηγορία "μερικής φοίτησης";

Και μετά το πέρας της διάρκειας αυτής,ΤΙ γίνεται;

Νομιζω εξαρταται τι εχει αποφασισει το καθε ιδρυμα. Το στανταρ του υπουργειου ειναι οτι θα πρεπει να σκας 100-200 ευρω για καθε εξαμηνο

Δημοσ.
Οι μαλακες γνωριζουν πολυ καλα οτι αντιτιθεται στο ασυλο οπως ξερουν οτι μπορουσε να μπει η αστυνομια αν το επετρεπε ο πρυτανης Απλα μεχρι να ερθει η αστυνομια οι μαλακες θα εχουν φυγει .Και το μονο που θα πετυχεις ειναι να μπει η αστυνομια ,να συλλαβει ασχετους και να χαλασει η εκδηλωση.

Δυστυχώς όχι πάντα. Οι περισσότεροι που διατηρούν παρόμοιες τακτικές έχουν συνδυάσει αυτές τις πράξεις με την προστασία τους από το άσυλο θεωρώντας οτι αυτό τους δικαιολογεί. Στα πάντα.

Τις μαμαδες θα τις βγαλουν εξω ευγενικα οι υπευθυνοι .Πρεπει να ερθει η αστυνομια να τις βγαλει;Με τι κατηγορια;

Δεν μίλησα για αστυνομία συγκεκριμένα. Και στο κάτω κάτω όσο και να προσπαθούν οι υπέυθυνοι θα λάβουν μια απάντηση στα πλάσια του "άσυλο έχουμε, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, δικαίωμά μας είναι να διακόψουμε την ομιλία, ούγκ". Get my point? Μεγάλη μερίδα όσων υποστηρίζουν το άσυλο λόγω της φίμωσής τους εκτός ασύλου, το χρησιμοποιούν για να φιμώνουν τους άλλους εντός ασύλου. Παράλογο;

Δημοσ.

Αυτή είναι μια απαισιόδοξη οπτική, με την οποία συμφωνώ μόνο εν μέρει. Δηλαδή, αν συγκρίνουμε την κοινωνία μας με αυτήν του 1990, υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, ως προς τα δικαιώματα, ιδίως των μειονοτήτων. Απ' την άλλη, ασφαλώς και απειλούνται πολλά, αλλά δεν σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να τα υπερασπιστούμε όλα. Το δικαίωμα του δημοσίου υπαλλήλου να κάνει κοπάνα χωρίς να έχει κυρώσεις ας μην διαιωνιστεί, δεν πειράζει. Το δικαίωμα του καπνιστή να καπνίζει μέσα στα μούτρα μου ας μην διαιωνιστεί, δεν ήταν μια κατάκτηση που θα έπρεπε να μας κάνει υπερήφανους.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Θεωρητικά είναι λογικό, αλλά πες μου πώς μπορεί να συμβεί αυτό με το ισχύον καθεστώς στα πανεπιστήμια. Με 1,2,3 κινήσεις όμως, όχι με δοκιμιακού χαρακτήρα προτάσεις, όπως τη βελτίωση της παιδείας, την υπεύθυνη στάση των φοιτητών, την ενίσχυση της αυτονομίας των πρυτάνεων κτλ. Με μέτρα που να μπορούν να λύσουν το πρόβλημα μέσα σε 2-3 χρόνια.

Δεν βλέπω το απαισιόδοξο της οπτικής του να λέει κανείς "όταν συγκρουστούμε με το έδαφος θα χτυπήσουμε" - παρά μόνο βέβαια αν συγκριθεί με την αισιόδοξη οπτική του "είμαστε σε πτώση, αλλά δεν πάθαμε και τίποτα". Επίσης, δεν κατάλαβα για ποιά δικαίωματα ποιών μειονοτήτων και σε ποιό περιβάλλον (χώρα) αναφέρθηκες. Και σίγουρα όσο κι αν δεκτό του ότι δε θα κάτσεις να κάνεις ανάλυση σ' ένα φόρουμ, και δη σ' ένα θρεντ "περί ασύλου", δε νομίζω να επαρκεί η γενικότητα του "πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι", μιλώντας περί δικαιωμάτων. Και σίγουρα δεν υπερασπίζομαι την ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ του δημοσίου κοπανατζή (για την ακρίβεια για 'μένα θα έπρεπε να είναι λόγος απόλυσης, no matter the εργασιακό πόστο - και η μονιμότητα είναι μεγάλη, αλήτικη πληγή, εφ' όσον δεν την απολαμβάνει όλο το εργατικό δυναμικό της χώρας). Από που συνάγεις ότι γενικά λέω "μακρυά τα χέρια απ' το ΚΑΘΕ κεκτημένο"...; Το ίδιο περί καπνιστών και άλλων φουμάρων.

Κι όσον αφορά τη δεύτερη περίοδο την εμπεριεχόμενη στο quote, να πω πως -έστω κι αν δεν απευθυνόταν προς εμένα- σαν γιατρός νομίζω ότι καταλαβαίνεις την σημασία της έννοιας "σχολή", και "φιλοσοφία". Αλλέως πως, από το ποιά βάση θα ξεκινήσει κάποιος. Εν προκειμένω, μπορεί κάποιος να μην έχει την απάντηση/λύση σε κάτι, αλλά καταλαβαίνει εάν το ξεκίνημα από συγκεκριμένη βάση είναι λάθος ή σωστό. Χοντροκομμένο παράδειγμα : δυο τύποι που δεν είναι γιατροί, μαζί με κάποιον με γάγγραινα στο πόδι, ένας να προτείνει ευθανασία κι ο άλλος να λέει πως δεν είναι γιατρός και δεν ξέρει πως ακριβώς πρέπει να γίνει μια επέμβαση αφαίρεσης του μολυσμένου μέλους - αλλά αρχίζει απ' την παραδοχή πως δεν είναι δυνατόν να εξοντώσουν τον ασθενή και καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος αντιμετώπισης.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι πάντα. Οι περισσότεροι που διατηρούν παρόμοιες τακτικές έχουν συνδυάσει αυτές τις πράξεις με την προστασία τους από το άσυλο θεωρώντας οτι αυτό τους δικαιολογεί. Στα πάντα.

Δεν μίλησα για αστυνομία συγκεκριμένα. Και στο κάτω κάτω όσο και να προσπαθούν οι υπέυθυνοι θα λάβουν μια απάντηση στα πλάσια του "άσυλο έχουμε, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, δικαίωμά μας είναι να διακόψουμε την ομιλία, ούγκ". Get my point? Μεγάλη μερίδα όσων υποστηρίζουν το άσυλο λόγω της φίμωσής τους εκτός ασύλου, το χρησιμοποιούν για να φιμώνουν τους άλλους εντός ασύλου. Παράλογο;

Ακπε ,ασυλο σημαινει ελευθερη διακινηση ιδεων.Αρα το αντιθετο απο αυτο που λες .Κανενας ,δεν εχει το δικαιωμα να διακοψει την ομιλια.Μπορουν να διαμαρτυρηθουν και να βγουν εξω οπως εγινε στο εξωτερικο σε παρομοιες περιπτωσεις.Αν μπει η αστυνομια μεσα θα διαλυθει ολο και θα εχουν πετυχει τον λογο που μπηκανε.

Μπαχαλακηδες ειναι οι ανθρωποι ,δεν ειναι ηλιθιοι .Και επειδη εχει τυχει να δω τετοια ατομα απο κοντα ,δεν ηταν καθολου αυτο που φανταζομουν εξ οψεως .4,5 νιανιαρα ουτε 1,65 υψος ο πιο ψηλος με κατι κουκουλες και μαντηλια γυρω απο το προσωπο .Με βλεμμα αγριο .Το πολυ 17 χρονων ο μεγαλυτερος .Μπορει να ειχε και 13χρονα,14χρονα μεσα.Σιγα μην εχουν ιδεολογια περι ασυλου και τετοια .Κατι πιτσιρικια και αλλου ειδους τυποι ειναι οι περισσοτεροι,ξερουμε ολοι νομιζω ,που οπως τα σπανε στα γηπεδα ,τα σπανε και στο πανεπιστημιο ,η στην τραπεζα η θα καψουν οτι βρουν και οταν ερθει η αστυνομια θα την κανουν τρεχοντας.Αρα αμφιβαλλω αν το ασυλο τους βοηθαει σε κατι .Αντε να τους δινει λιγο χρονο περισσοτερο να τα σπασουν .Οτι θα τα σπασουν ειναι σιγουρο, μπασμενα μωρα ειναι κουκουλες που ξεσπανε την αντριλα τους σπαζοντας πραγματα .lame :-( :-( .Oσο τους μυθοποιουμε οτι κατι κανουν ,τοσο τα σπανε .Νοιωθουν αντρες και επαναστατες προφανως.Ξεσπαει καο η εφηβια.

Γιατι ενας σοβαρος ανθρωπος αναρχικος η οτιδηποτε να ξεσπασει σπωντας πραγματα ;Πρεπει να εχεις χασει καμια βιδα .Μωρα και μην πω τι αλλο θα ειναι μεσα.Αντε και τιποτα αναρχικοι.Αλλα οι πιο πολλοι πανε για να τα σπασουν και κατι θα σπασουν ετσι και αλλιως.

φοβαμαι ,οτι αν δεν τα σπασουν στο πανεπιστημιο ,θα σπασουν αμαξια ,θα τα σπασουν στο σχολειο τους ,θα δειρουν κανεναν συμμαθητη .Απο που πηγαζει αυτη η βια ειναι αλλο θεμα.Με το θεμα του ασυλου δεν την σταματας .Και να φυγει απο εκει που σιγα που θα προλαβουν να τα πιασουν .Θα πανε αλλου.Δες λιγο το βιντεακι με τον αναρχικο που κυνηγαγε τον καθηγητη .Αυτα τα 2 εκει πανω στην εξεδρα ,16 με 18 το πολυ δεν πρεπει να ειναι ;Πιστευεις οτι ξερουν τι ειναι το ασυλο ;η μπορει να μην ξεραν τι ηταν ο ανθρωπος εκεινος .Το πιο πιθανο .Για την φασαρια πηγαν προφανως .

Καποιοι ανθρωποι αρεσκονται στην βια .Υπαρχουν ανθρωποι πχ που πληρωνουν να δουν κυνομαχιες οπου σκυλια ξεσκιζονται μεχρι θανατου μεταξυ τους .Το οτι υπαρχουν ατομα που ψαχνουν ευκαιρια να τα σπασουν λογικα υπαρχει παντου .Εδω τους μυθοποιησαμε και νομιζουν οτι κατι ειναι .Εμ σου λεει ,κατω απο τον κουκουλα δεν φαινεται οτι ειμαι 15 ,να με παρουν απο το αυτι να με πανε στην μαμα μου ,μοιαζω τρομακτικος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...