Προς το περιεχόμενο

Απορια για 6950

shinigami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις επιδοσεις ειναι ιδιες μεχρι την αναλυση 1920Χ1080 οπως λεει και ο spank.

Βασικα για εμενα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα της 6950 με τα 2 gb ειναι οτι μπορεις να την ξεκλειδωσεις (οχι ολες) και οχι τοσο η παραπανω μνημη.

Aυτες με το 1gb δεν ξεκλειδώνουν δλδ;

Δημοσ.

Aυτες με το 1gb δεν ξεκλειδώνουν δλδ;

Εχουν τυχει περιπτωσεις στο εξωτερικο που ξεκλειδωσαν αλλα με modαρισμα του bios που ειχαν ηδη και οχι με το να περασουν καποιο αλλο.

Βασικα για να σου πω και την αληθεια μου,και να μην ξεκλειδωσουν δεν τρεχει και μεγαλο προβλημα εαν τις κανεις Overcclock.δηλαδη εαν πας την 6950 στα ρολογια της 6970 οι διαφορες ειναι πολυ μικρες.ποσο μαλλον εαν τις ανεβασεις και παραπανω τα ρολογια....

Δημοσ.

Εχουν τυχει περιπτωσεις στο εξωτερικο που ξεκλειδωσαν αλλα με modαρισμα του bios που ειχαν ηδη και οχι με το να περασουν καποιο αλλο.

Βασικα για να σου πω και την αληθεια μου,και να μην ξεκλειδωσουν δεν τρεχει και μεγαλο προβλημα εαν τις κανεις Overcclock.δηλαδη εαν πας την 6950 στα ρολογια της 6970 οι διαφορες ειναι πολυ μικρες.ποσο μαλλον εαν τις ανεβασεις και παραπανω τα ρολογια....

Ελεγα γιαυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513529

Δημοσ.

Εαν την εχεις αυτη τοτε δεν σου προτεινω να πειραξεις το bios αλλα να την ανεβασεις οσο παει μιας και εχει πολυ καλο συστημα ψυξης.

εαν παλι δεν την εχεις ριξε μια ματι ακαι σε αυτη που εχω διαβασει οτι ξεκλειδωνει.ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (PowerColor)

Δημοσ.

Εαν την εχεις αυτη τοτε δεν σου προτεινω να πειραξεις το bios αλλα να την ανεβασεις οσο παει μιας και εχει πολυ καλο συστημα ψυξης.

εαν παλι δεν την εχεις ριξε μια ματι ακαι σε αυτη που εχω διαβασει οτι ξεκλειδωνει.ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (PowerColor)

ΕΧΩ κατι πιστωτικά εδω και καποιο καιρο οποτε παω ισοπ και δεν θελω να δωσω και χρήματα..

Τι διαφορα στις επιδόσεις θα εχουν οι απλες, με τις ξεκλειδωτες(crossfire);

Δημοσ.

ΕΧΩ κατι πιστωτικά εδω και καποιο καιρο οποτε παω ισοπ και δεν θελω να δωσω και χρήματα..

Τι διαφορα στις επιδόσεις θα εχουν οι απλες, με τις ξεκλειδωτες(crossfire);

Α και crossfire κιολας?

Κοιτα αλλα το ξεκλειδωμα των shaders και αλλο να ανεβασεις και τα ρολογια και να φτασεις την 6970 που τα ρολογια της ειναι 880/1375.

με το ξεκλειδωμα μονο δεν κερδιζεις πολλα το θεμα ειναι να ανεβασεις και τα ρολογια.αλλα και παλι και να μην ξεκλειδωσεις τους shaders και ανεβασεις μονο τα ρολογια οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες ξεκλειδωμενη με ξεκλειδωτη.google it και θα βρεις πολλες πληροφοριες.Θα σου το εκανα εγω αλλα βιαζομαι,παω για καφε :P

Αλλα απο την στιγμη που πας για crossfire τοτε δεν σε νοιαζει τιποτα....

Δημοσ.

Α και crossfire κιολας?

Κοιτα αλλα το ξεκλειδωμα των shaders και αλλο να ανεβασεις και τα ρολογια και να φτασεις την 6970 που τα ρολογια της ειναι 880/1375.

με το ξεκλειδωμα μονο δεν κερδιζεις πολλα το θεμα ειναι να ανεβασεις και τα ρολογια.αλλα και παλι και να μην ξεκλειδωσεις τους shaders και ανεβασεις μονο τα ρολογια οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες ξεκλειδωμενη με ξεκλειδωτη.google it και θα βρεις πολλες πληροφοριες.Θα σου το εκανα εγω αλλα βιαζομαι,παω για καφε :P

Αλλα απο την στιγμη που πας για crossfire τοτε δεν σε νοιαζει τιποτα....

ΟΤΑΝ Λες δεν με νοιαζει τπτ= να μην ασχοληθω καν με τα ξεκλειδωματα γιατι ο συνδυασμός τους θα ειναι υπεραρκετος(θα τρεχω μαξ 1920χ1080);

Καλο καφε

Δημοσ.

Ξεκλειδώνουν αυτές που έχουν διακόπτη και είναι reference pcb.

H δικιά μου έτσι είναι και την έχω ξεκλείδωτη.

Αυτος ειναι ο κανονας.υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις.εαν θυμαμαι καλα ειχε υπηρχαν περιπτωσεις που ξεκλειδωσαν και οι msi twinfrozr III

οπως και η powercolor που εδειξα πιο πανω.

ΟΤΑΝ Λες δεν με νοιαζει τπτ= να μην ασχοληθω καν με τα ξεκλειδωματα γιατι ο συνδυασμός τους θα ειναι υπεραρκετος(θα τρεχω μαξ 1920χ1080);

Καλο καφε

Αυτο ακριβως εννοω.ειδικα και στην αναλυση που θα τις εχεις κατα πασα πιθανοτητα πρωτα θα χαλασουν οι καρτες και μετα θα αρχισεις να σκεφτεσαι την αλλαγη τους.αλλα ενα κλοκαρισματακι εγω θα το εριχνα εαν το επετρεπαν οι θερμοκρασιες τους.ετσι για να λεω οτι το εκανα.

Thanks για τον καφε(αργησα κιολας)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...