petros_mix Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλημέρα προσπαθώ να δημιουργήσω ένα κλώνο από τον σκληρό δίσκο σε ένα ssd με το Clonezilla. Βρήκα ένα οδηγό και ακολουθώ τα βήματα που έχει.Με την διαφορά ότι πάω στην επιλογή "ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΙΣΚΟΥ Η PARTITIONS ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΣΚΟ",και στο βήμα 3 επιλέγω "part_ to local_part". Πρώτα επιλέγω το partition του hhd και δεύτερο τον ssd.Μέχρι εδώ καλά. Μου ζητά επιβεβαίωση μια φορά και δίνω "y" ζητά και δεύτερη αλλά δεν ζητά επιβεβαίωση για αντιγραφή του Boot Loader. Ολοκληρώνετε η διαδικασία κάνω επανεκκίνηση αλλά όταν πάω να ξεκινήσει από το ssd δεν ξεκινά. Μπορεί κάποιος να μου πει που κάνω λάθος στην διαδικασία;Και ποιά είναι τα σωστά βήματα; Ευχαριστώ.
benign Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δεν εχω υποψη μου για το συγκεριμενο προγραμμα αλλα εχω κανει ευκολα αυτο που θελεις με το Acronis true image.
Sarandis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 benign ειναι σε linux απ'οτι βλεπω.τι προβλημα σου κανει;δε φορτωνει ο grub;
petros_mix Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλημέρα προσπαθώ να δημιουργήσω ένα κλώνο από τον σκληρό δίσκο σε ένα ssd με το Clonezilla. Βρήκα ένα οδηγό και ακολουθώ τα βήματα που έχει.Με την διαφορά ότι πάω στην επιλογή "ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΙΣΚΟΥ Η PARTITIONS ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΣΚΟ",και στο βήμα 3 επιλέγω "part_ to local_part". Πρώτα επιλέγω το partition του hhd και δεύτερο τον ssd.Μέχρι εδώ καλά. Μου ζητά επιβεβαίωση μια φορά και δίνω "y" ζητά και δεύτερη αλλά δεν ζητά επιβεβαίωση για αντιγραφή του Boot Loader. Ολοκληρώνετε η διαδικασία κάνω επανεκκίνηση αλλά όταν πάω να ξεκινήσει από το ssd δεν ξεκινά. Μπορεί κάποιος να μου πει που κάνω λάθος στην διαδικασία;Και ποιά είναι τα σωστά βήματα; Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αν κάνεις κλώνο από διαμέρισμα σε δίσκο τότε αυτό είναι το πρόβλημα άλλο το διαμέρισμα και άλλο ο δίσκος και δικαιολογούνται τα προβλήματα. Πρέπει να κάνεις ή από δίσκο σε δίσκο ή από διαμέρισμα σε διαμέρισμα. Ίσως με μια επισκευή λειτουργικού να φτιάξει το πρόβλημά σου αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
petros_mix Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Από δίσκο σε δίσκο δεν μπορεί να γίνει λόγω διαφοράς μεγέθους θα δοκιμάσω και με το Acronis true image και θα σας πω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.