Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία κλώνου από partition 60gb σε ssd 60gb

petros_mix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα προσπαθώ να δημιουργήσω ένα κλώνο από τον σκληρό δίσκο σε ένα ssd με το Clonezilla. Βρήκα ένα οδηγό και ακολουθώ τα βήματα που έχει.Με την διαφορά ότι πάω στην επιλογή "ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΙΣΚΟΥ Η PARTITIONS ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΣΚΟ",και στο βήμα 3 επιλέγω "part_ to local_part". Πρώτα επιλέγω το partition του hhd και δεύτερο τον ssd.Μέχρι εδώ καλά.

Μου ζητά επιβεβαίωση μια φορά και δίνω "y" ζητά και δεύτερη αλλά δεν ζητά επιβεβαίωση για αντιγραφή του Boot Loader.

Ολοκληρώνετε η διαδικασία κάνω επανεκκίνηση αλλά όταν πάω να ξεκινήσει από το ssd δεν ξεκινά. Μπορεί κάποιος να μου πει που κάνω λάθος στην διαδικασία;Και ποιά είναι τα σωστά βήματα; Ευχαριστώ.

post-213027-0-16890900-1309162155_thumb.png

Δημοσ.

Καλημέρα προσπαθώ να δημιουργήσω ένα κλώνο από τον σκληρό δίσκο σε ένα ssd με το Clonezilla. Βρήκα ένα οδηγό και ακολουθώ τα βήματα που έχει.Με την διαφορά ότι πάω στην επιλογή "ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΙΣΚΟΥ Η PARTITIONS ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΣΚΟ",και στο βήμα 3 επιλέγω "part_ to local_part". Πρώτα επιλέγω το partition του hhd και δεύτερο τον ssd.Μέχρι εδώ καλά.

Μου ζητά επιβεβαίωση μια φορά και δίνω "y" ζητά και δεύτερη αλλά δεν ζητά επιβεβαίωση για αντιγραφή του Boot Loader.

Ολοκληρώνετε η διαδικασία κάνω επανεκκίνηση αλλά όταν πάω να ξεκινήσει από το ssd δεν ξεκινά. Μπορεί κάποιος να μου πει που κάνω λάθος στην διαδικασία;Και ποιά είναι τα σωστά βήματα; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν κάνεις κλώνο από διαμέρισμα σε δίσκο τότε αυτό είναι το πρόβλημα άλλο το διαμέρισμα και άλλο ο δίσκος και δικαιολογούνται τα προβλήματα.

Πρέπει να κάνεις ή από δίσκο σε δίσκο ή από διαμέρισμα σε διαμέρισμα.

Ίσως με μια επισκευή λειτουργικού να φτιάξει το πρόβλημά σου αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Δημοσ.

Από δίσκο σε δίσκο δεν μπορεί να γίνει λόγω διαφοράς μεγέθους θα δοκιμάσω και με το Acronis true image και θα σας πω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...