amvrosiusd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 καλημερα σε ολους.αντιμετοπιζω σοβαρο προβλημα με το συγγεκριμενο μοντεμ και το xboxlive.δεν μπορω να παιξω σχεδον τιποτα ουτε να μιλισω με κανεναν απο τους φιλους μου.τα τεστ διχνουν οτι το νατ ειναι moderate και οχι open.ξερει κανεις πως μπορω να το κανω open?δυστυχως απο port forward και τετοια ειμαι ασχετος.δεκτη καθε βοηθεια ακομα και τηλεφωνικα.ευχαριστω πολυ
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Απο οτι κατάλαβα το πρόβλημα σου ειναι στο xbox και το xbox live. Για αρχή άνοιξε το upnp στο router σου κοιτάζωντας εδώ μήπως και φτιάξει. Αν πάλι και με το upnp δεν λυθεί το πρόβλημα πρέπει να κάνεις portforward ακολουθώντας αυτον τον οδηγό εδώ συγκεκριμένα για το xboxlive. Είναι απλό σχετικά στην διαδικασία και με εικόνες οπότε δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα,αν θέλεις και παλι βοήθεια εδώ είμαστε.
amvrosiusd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 φιλε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου.θα δοκιμασω το μεσημερι και θα σου πω.πα;ντως αυτο με το upnp το ειχα τσεκαρισμενο αλλα δεν πετυχε
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 to upnp δεν παιζει παντα και πρεπει να μπορει να το """δει"" και το xbox.αλλιως πας σε port forward.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις και την αυξημενη ασφαλεια απο το site της otenet.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ξεχασα να πω οτι η αυξημενη ασφαλεια αλλαζει απο το my.otenet.gr και απο αλλαγη ονοματος και κωδικος χρηστη. διαλεγεις το Username σου κτλ και εκει που σου αλλαζει κωδικο εχει να αλλαξεις και τον βαθμο προστασιας.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ενταξει παιδια,τον βοηθησα εγω σε αλλο φορουμ.Dmz και κομπλε.Νομιζω οτι πρεπει να κλειδωσει.
amvrosiusd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ναι παιδια εκανα οτι μου ειπε ο socratis και ολα ειναι μια χαρα.ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ενταξει θα μπορουσε να κανει και Port forward αντι για dmz που ανοιγει τα παντα.κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να κλειδωθει.μπορει καποιος αλλος να εχει παρομοιο προβλημα.
antnatal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 δεν ξέρω αν βοηθήσει το φίλο. DGN2200/DGN2200B Firmware Version 1.0.0.36 Modifications and Bug Fixes Fixed a problem where Block by Schedule would not work with Xbox 360.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 δενβλεπω τιποτα για ευρωπη.ας παει στο site της ευρωπης να δει το firmware μην περασει κανα αλλο.γιατι θυμαμαι οτι εγραφαν και για ενα που ηταν για europe.κολλησε το μυαλο μου τωρα.σιγουρα τα 2 τελευταια ειναι για annex b. βεβαια για να ειναι σιγουρος μπορει να δοκιμασει να κανει και Update μεσα απ οτον ρουτερ.καπου σε καποιο μενου εχει να ψαξει για Update στα πιο νεα μοντελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.