poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 winxp......αλλαξε τα γρηγορα.αυτα δεν εκμεταλευονται τιποτα απο το νεο hardware ετσι και αλλιως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Έτσι και αλλιώς δεν θα έχω trim γιατί παίζω με winxp. τραγικό...
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 δεν ξερω αν μπορει που και που να κανει manual trim για να μην σουρνεται το συμπαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 αν δεν κάνω λάθος, χρειάζεται Intel SSD για κάτι τέτοιο...
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ετος 2011 και ακομα xp.και ειδικα οταν θες να επενδυσεις τοσα λεφτα σε hardware.....
chios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τελικά παρήγγειλα 2 OCZ 60άριδες (σε raid 1 διάταξη) για το λειτουργικό και αυτόν για τα mp3 και πιστεύω ότι θα είμαι ΟΚ. Στην πράξη θα δείξει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. καλά τόσο ακριβός δίσκος για mp3???? αυτός http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD20EARS-2TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm δεν θα έκανε μια χαρά την δουλειά σου τα xp ας τα αφήσω ασχολίαστα. μεγάλο φάουλ. δεν μας αναφέρεις πόσο RΑΜ έχει το PC??
proalless Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τελικά παρήγγειλα 2 OCZ 60άριδες (σε raid 1 διάταξη) για το λειτουργικό και αυτόν για τα mp3 και πιστεύω ότι θα είμαι ΟΚ. Στην πράξη θα δείξει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. τραγικα λαθη η δουλεια σου γινετε με 2 640 γιγα σε raid 1 για λειτουργικο προσοχη 7200 και εχω θα σου προτεινα wd black επισης και με 2 σκληρους του 1Τ παλι σε raid 1 για αποθηκη παλι 7200 εδω θα προτεινα παλι τους wd black σε καμμια περιπτωση green επισης με αναβαθμιση μνηνης εχεις σιγουρα πολυ μικρη μνηνη και αυτο σε συνδιασμο με xp αρκετα παλια εγκασταση + sp3 εκανε το μηχανημα σου να σερνεται γιατι αυτο που περιεγραψες σαν προβλημα εχει 2 εξηγησεις αργο μηχανικο δισκο κυριως green με λιγη μνηνη ραμ επειδη το jazler ειναι προγραμμα που ενω φαινεται ελαφρυ δεν ειναι αν το φορτωσει με σποτ jiggles ωρες rds κτλ θελει ποσοστητα μνηνης που λογικα δεν εχει και αν το συνδιασεις και συχνη προσθηκη τραγουδιων που σιγουρα περνας και normalize ειναι λογικο να σου παρουσιαζει τετοια κολληματα αν δεν ειναι αργα αλλαξε την παραγγελια σου γιατι με ssd και win xp δεν θα εχεις αποδοση αυτη που νομιζεις ασε θα γεμισεις με σκουπιδια των δισκο ssd μειωνοντας τον καθημερινα με το jazler που σε σε καθε κατηγορια spots jiggles songs κτλ θα σου εχει αρχεια καταγτραφης και εναν δισκο ssd οτι χειροτερο μπορεις να του κανεις ειναι να γραφεις και σβηνεις τα 60 γιγα για ποτε θα γινουν 30 free ουτε που θα το καταλαβεις αν προλαβαινεις να αλλαξεις την παραγγελια ακολουθα αυτο που σου προτεινω το εχω κανει σε ραδιοφωνο της θεσσαλονικης και μαλιστα εκανα σε 2 pc ακριβως τα ιδια το ενα δουλευει το αλλο ειναι back up για καθε ενδεχομενο σε αλλο οροφο τα windows και στα 2 ειναι xp sp3 δεν χρειαζονται αλλο λειτουργικο τους φτανει τα xp για την συγκεκριμενη δουλεια με κομμενες αχρηστες υπηρεσιες ( ασε που δεν υπηρχε λογος να αγοραστουν νεες αδειες windows οταν υπαρχουν παλιες που κανουν την δουλεια) φιλικα παντα αν θελεις παραπανω βοηθεια εδω ειμαστε. αν παλι νομιζεις οτι με αυτο που διαλεξες γινετε η δουλεια σου θα σου ευχηθω καλη τυχη γιατι μονο με τυχη δεν θα εχεις προβληματα.
kss207rc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Και γω συμφωνω με τον proalless,δεν χρειαζεσε ssd για τετοια δουλεια και ειδικα σε xp που δεν θα τον εκμεταλευεσαι ουτε στο μισο του.Στο λεω εκ πειρας γιατι και raid ειχα για ενα χρονο και βαλε με τους συγκεκριμενους wd 640 black που σου λεει ο φιλος και ειναι απλα κορυφαιοι και πριν κανα 2μηνο εβαλα ενα vertex2 60gb.Οτι εχει μεγαλη διαφορα απο τους δικσους εχει αλλα οχι για την δουλεια που το θελεις. Δεν πιστευω να εχεις προβλημα αξιοπιστειας με τους ssd αλλα αν μπορεις να αλλαξεις την παραγγελεια να παρεις δυο wd και λιγη παραπανω ram γιατι και γω υποξιαζομαι οτι κατι τετοιο παιζει θα εισαι μια χαρα.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 οι raid edition ηταν παντα καλυτεροι και πολυ πιο ακριβοι απο τους black για αυτο και η τιμη τους ειναι τσιμπημενη
tom-f Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παιδιά winxp βάζω γιατί πρέπει να έχει αρμονική λειτουργία το πρόγραμμα ραδιοφώνου (jazler). Για να μην έχω προβλήματα με τα αρχεία καταγραφής θα αλλάξω την διαδρομή και θα αποθηκεύονται στον μηχανικό. Όσο για την RAM έχω βάλει 4gb ddr3 sta 1600. Εντάξει το να είναι μειωμένη η απόδοση του SSD είναι λογικό λόγο λειτουργικού. Με μειωμένη απόδοση όμως πιστεύω ότι πάλι θα είναι γρηγορότερος από μηχανικό. Αλλά το να έχω και προβλήματα από που μπορεί να προκύπτει;
proalless Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αλλά το να έχω και προβλήματα από που μπορεί να προκύπτει; Για να μην έχω προβλήματα με τα αρχεία καταγραφής θα αλλάξω την διαδρομή και θα αποθηκεύονται στον μηχανικό ουσιαστικα αυτο εδω ελεγα γιατι ξερω ποσα αρχεια καταγραφης αφηνει ο jazler αν τα αφηνες στον ssd σιγουρα θα σου εβγαζε προβλημα με το γραψε σβησε οχι τπτ το πολυ σημαντικο για τον δισκο αλλα το οτι για να ενα ερθει ξανα στα ισια του θελει format δηλαδη μειωνουμε την ζωη του και καποιες ωρες χωρις το βασικο pc για το ραδιοφωνο και γνωριζω τι δουλεια θελει για να στρωθει ενα προγραμμα στον jazler(πικρα) ειναι κριμα να εχεις γονατισμενους ssd δικη μου αποψη επισης θεωρω κριμα τοσο γρηγουρους δισκους να τους κανεις raid anyway καλοδουλευτα και μακρυα απο προβληματα ελπιζω το ιδιο να κανεις και για τα temp αρχεια των broswer και του συστηματος και εφοσον εχεις 4 γιγα μνηνη τοτε να βαλεις το πολυ 300 mb για pagefile και αυτο μηπως κανενα προγραμμα το ζηταει και το pagefile να ειναι σε μηχανικο δισκο.
tom-f Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ασχοληθεί με ssd και δεν ξέρω τα προβλήματα τους. Από όσα έχετε πει κατάλαβα ότι γενικά πρέπει να αποφεύγονται οι πολλές και μικρές εγγραφές όσο γίνεται. Κατέληξα σε αυτούς τους δίσκους λόγο ταχύτητας. Εφόσον θέματα αξιοπιστίας δεν αναφέρονται για τους συγκεκριμένους, πιστεύω ότι με σωστή παραμετροποίηση (page file, καταγραφές αρχείων jazler κτλ) θα έχω ένα καλό σύστημα χωρίς κολλήματα. Από την άλλη με έχετε φοβίσει λίγο και ψάχνω και άλλες λύσεις. Έχω πάντως περιθώριο να αλλάξω την παραγγελία μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δεν έχουν απόθεμα στον μηχανικό δίσκο που θέλω. Προτάθηκε πιο πάνω ένας δίσκος wd black. Μήπως να πήγαινα σε μια λύση velociraptor. Μιλάω πάντα μόνο για κάλυψη λειτουργικού και 24ωρη λειτουργία.
proalless Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 κοιτα να δεις με 2 raptor σε raid 1 εισαι σαφως καλυτερος απο 2 black οπως και να εχει το σιγουρο ειναι οτι απο αντοχη θα εισαι σκυλι και απο γρηγοραδα θα εισαι στο max των μηχανικων δισκων με raptor γιατι σου προτεινα τους black και οχι ssd γιατι ναι μεν οι ssd ειναι γρηγοροι αλλα θελουν ειδικη μεταχειρηση και αν και παλια τεχνολογια οι ssd μην νομιζεις οτι ειναι τωρινη απλα τωρα αρχισαν να γινονται προσιτες οι τιμες τους δεν ειναι καθαρο το ποσο σκυλια ειναι και εσυ θελεις κατι αξιοπιστο και σταθερο με μεγαλες αντοχες.σωστα; για αυτον τον λογο και + τον λογο του λειτουργικου που δεν θα αξιοπoιησει τους ssd αν μου εβαζες να διαλεξω αναμεσα σε ραπτορ με μπλακ θα διαλεγα ραπτορ γιατι εφτιαξα τα 2 pc με black για οικονομικους και μονο λογους.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παιδιά winxp βάζω γιατί πρέπει να έχει αρμονική λειτουργία το πρόγραμμα ραδιοφώνου (jazler). Για να μην έχω προβλήματα με τα αρχεία καταγραφής θα αλλάξω την διαδρομή και θα αποθηκεύονται στον μηχανικό. Όσο για την RAM έχω βάλει 4gb ddr3 sta 1600. Εντάξει το να είναι μειωμένη η απόδοση του SSD είναι λογικό λόγο λειτουργικού. Με μειωμένη απόδοση όμως πιστεύω ότι πάλι θα είναι γρηγορότερος από μηχανικό. Αλλά το να έχω και προβλήματα από που μπορεί να προκύπτει; περα απο black Υπαρχουν και οι Re.επισης το προγραμμα αυτο δεν παιζει σε windows 7? ναι πιο γρηγορα θα παιζουν απο οτι ενας μηχανικος.συγκρινουμε ανομοια πραγματα.τον ssd ουτε sas δεν τον φτανει και ας ειναι sas 15k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.