tsapman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Το Stanford εχει 12 courses του σχετικά με την πληροφορική online στο http://see.stanford.edu/see/courses.aspx . Μεταξύ αυτών και τα 3 κύρια μαθήματα προγραμματισμού του με όλα τα lectures/ assignments(with starter code)/ handouts/ exams with solutions. Το 106a (Programming Methodology) είναι αρκετά εισαγωγικό και απευθύνετε σε φοιτητές που δεν έχουν ξανά ασχοληθεί με υπολογιστές και μαθαίνει τα βασικά principles του προγραμματισμού και software engineering με Java. Αξίζει να το παρακολουθήσεις για τον αστείο στα όρια του κιτς καθηγητή. Το 106b (Programming Abstractions) είναι το κλασικό μάθημα με δομές δεδομένον και αλγόριθμους σε C++. To 107 (Programming Paradigms) μελετάει τα διάφορα διαφορετικά paradigms προγραμματισμού κ καλύπτει την C, μια ψευδο assembly, Scheme, Python και λίγο Haskell. Ειδικά τα πρώτα 14 lectures τα βρήκα εξαιρετικά , ουσιαστικά εκει έμαθα C. Μακράν το πιο ενδιαφέρον.
xania4ever Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Το Stanford εχει 12 courses του σχετικά με την πληροφορική online στο http://see.stanford.edu/see/courses.aspx . Μεταξύ αυτών και τα 3 κύρια μαθήματα προγραμματισμού του με όλα τα lectures/ assignments(with starter code)/ handouts/ exams with solutions. Το 106a (Programming Methodology) είναι αρκετά εισαγωγικό και απευθύνετε σε φοιτητές που δεν έχουν ξανά ασχοληθεί με υπολογιστές και μαθαίνει τα βασικά principles του προγραμματισμού και software engineering με Java. Αξίζει να το παρακολουθήσεις για τον αστείο στα όρια του κιτς καθηγητή. Το 106b (Programming Abstractions) είναι το κλασικό μάθημα με δομές δεδομένον και αλγόριθμους σε C++. To 107 (Programming Paradigms) μελετάει τα διάφορα διαφορετικά paradigms προγραμματισμού κ καλύπτει την C, μια ψευδο assembly, Scheme, Python και λίγο Haskell. Ειδικά τα πρώτα 14 lectures τα βρήκα εξαιρετικά , ουσιαστικά εκει έμαθα C. Μακράν το πιο ενδιαφέρον. Πολύ καλό φαίνεται ευχαριστούμε tsapman...
b_real Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 και αυτός εδώ ο τύπος είναι δημοφιλής στο youtube Link
SheldonOnCoffee Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Παίδες κι εγώ θα ήθελα να μου στείλετε το pm περι networks οποιος μπορεί!!
xania4ever Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Παίδες κι εγώ θα ήθελα να μου στείλετε το pm περι networks οποιος μπορεί!! Και εγώ περιμένω αν το δεί καποιος που το έχει ας το στείλει και σε μένα...Ευχαριστώ
CtrlFreak Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παίδες!!! Τέλος η εξεταστική ώρα για προγραμματισμό. Λοιπόν έχω βρει 2 τυπάδες με βίντεο tutorials για την C++. Το ένα στο site thenewboston.com και έναν στο youtube με πάρα πολλά βίντεο, αυτόν. Είμαι μπερδεμένος γιατί δεν ξέρω με τι να αρχίσω, πρώτον διάβασα εδώ σε άλλα θέματα ότι προτείνεται πρώτα να ασχοληθεί κάποιος με αλγόριθμους πριν ξεκινήσει με προγραμματισμό, επιπλέον θέλω να ασχοληθώ και με Qt. Με τι να αρχίσω?? 1) Αλγόριθμοι 2) C++ 3) Qt Με αυτήν την σειρά? Στόχος μου να μπορώ να φτιάχνω προγράμματα και με γραφικό περιβάλλον. Στις σχολές πληροφορικής πως γίνεται η εκμάθηση? Btw έχω κάποια σχέση με προγραμματισμό και από την σχολή μου αλλά κυρίως μόνος μου σε υπολογιστές και μικροελεγκτές. Sorry για το offtopic.
lexmark Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αυτοί που δήλωσαν ότι θέλουν το Pm το πήραν (sorry guys, τώρα το είδα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.