tarantules Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βρήκα μια σειρά μαθημάτων του ΜΙΤ σχετικά με τον προγραμματισμό και συγκεκριμένα για Python τα οποία είναι ανεβασμένα στο youtube και το θεώρησα πολύ χρήσιμο για κάποιον που ενδιαφέρετε να τα παρακολουθήσει. Την πρώτη διάλεξη μπορείτε να τη δείτε εδώ.Για τις επόμενες διαλέξεις ή επιλέγετε στα δεξιά τα σχετικά αριθμημένα video ή εαν δεν υπάρχει στα δεξιά, με ένα απλό search βάζοντας τον αριθμό της διάλεξης που θέλουμε μας το εμφανίζει. Εγώ ήδη ξεκίνησα και είδα την πρώτη διάλεξη. Μάλιστα στο site του πανεπιστημίου έχουν ανεβασμένα μια ολόκληρη σειρά από cources διαφόρων ειδικοτήτων.Το ονομάζουν MIT Open Courseware οπότε εκτός από τον προγραμματισμό μπορείτε να βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα. -edit- Πριν λίγο καιρό μια ομάδα παιδιών του ΕΜΠ δημιούργησαν μια αξιόλογη σειρά μαθημάτων σε βίντεο και διαφάνειες με θέμα "Ανάπτυξη Web Εφαρμογών". Δεν γνωρίζω εαν έχει ήδη μπει σε κάποια ενότητα του insomnia αλλά δεν είναι κακό για όποιον ενδιαφέρετε να το ξανααναφέρω. Τα cources βρίσκονται εδώ. Για να δείτε τα βίντεο επιλέξτε εκεί που λέει Διαλέξεις
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Οι εχοντες itunes, στο iTunes U θα βρουν ολο το courseware του MIT καθως και μπολικα ακομα αντιστοιχα απο αλλα πανεπιστημια, ταξινομημενα και ετοιμα για κατεβασμα. Μονο και μονο γι αυτο, αξιζει να εγκαταστησει κανεις το υπεροχο αυτο προγραμμα (/sarcasm on προφανως)
lexmark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μιας και ξεκινήσαμε με βίντεο - μαθήματα, τίποτα από networking έχετε πετύχει πουθενά;
tarantules Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Έχω βρει εγώ αλλά είναι CBT και είναι από το θείο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αν μιλαμε για εκτος courseware και αντιστοιχων προγραμματων, μια ακομα προταση μετα τα CBT ειναι της TestOut το CCNA για αρχη.
tarantules Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μιας και ξεκινήσαμε με βίντεο - μαθήματα, τίποτα από networking έχετε πετύχει πουθενά; Έχεις PM
lexmark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Έχεις PM Ωρε κοπέλι, αυτό δεν ήταν pm, ήταν όλη η βιβλιογραφία για τα δίκτυα!! :lol: Ευχαριστώ! Αν μιλαμε για εκτος courseware και αντιστοιχων προγραμματων, μια ακομα προταση μετα τα CBT ειναι της TestOut το CCNA για αρχη. Το CCNA για αρχή... right! Θα πρέπει να νομίζεις ότι ξέρω πιο πολλά από όσα πραγματικά ξέρω, ε;! To CCNA για μένα είναι όνειρο (μην τολμήσετε να σκεφτείτε "απατηλό"... ) μακρινό
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δε ξερω για σας εγω πορώθηκα με το επιπεδο... Συγκρινοντας με το ελληνικό πανεπιστημιο που ολους τους προγραμματισμους τα καναμε με διαφανειες powerpoint και βαριοταν να σηκωθει να γραψει κατι στο πινακα.. Κανει καλη εισαγωγη ,ειδικα εκει που εδειχνε με την μνημη κανεις δεν το ειπε σε εμας.. Μονο μπλα μπλα αχρηστες θεωριες. Ακομα και τους πυργους του ανοι ειχε φερει εκει ξυλινο μοντελο
tarantules Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πάρη δεν ξέρω εαν παρατήρησες σε κάποια φάση στην αρχή τι γύρισε και είπε στους σπουδαστές... "Όσοι από εσάς γνωρίζετε ήδη το αντικείμενο και τα θεωρούν γνωστά να μιλήσουν με το συνεργάτη μου στο τέλος του μαθήματος" Προφανώς για να μην "φρενάρονται" από τους υπόλοιπους της τάξης και πιθανών για να προχωρήσουν χωρίς να χάσουν χρόνο στο επόμενο επίπεδο... Πρόσθεσα στο αρχικό post και το link του ΕΜΠ με βιντεο-διαλέξεις με θέμα "Ανάπτυξη Web Εφαρμογών"
Vlaaad Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 tarantules θα μπορουσες να μ στειλεις και μενα το pm που εστειλες στο αλλο παλικαρι? ευχαριστω
lexmark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Done as requested -> pm sent Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα tarantules
tarantules Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Κανένα πρόβλημα. Άντε και μετά θα σας θαυμάζω τρώγοντας ποπ-κορν στο γνωστό τόπικ "Σπαζοντας κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα"
lexmark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μπά μωρέ! Εγώ εκεί πέρα πλέον πατάω μόνο για κάνω κανένα ήπιο και πολιτισμένο σχόλιο! Not really
xania4ever Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Θα μπορούσα να έχω και εγώ το pm παρακαλώ? Οντως αυτά του Mit είναι πολύ καλά.Οσο για c πολύ καλά είναι του Richard Buckland από UNSW http://www.youtube.com/watch?v=hE7l6Adoiiw Και τα σεμινάρια web development του ΕΜΠ είναι φοβερά αξίζει σίγουρα τον κόπο εγώ τα είχα παρακολουθήσει από κοντά και τα παιδιά ήταν απίστευτα!! P.S Πάντως όντως αυτά τα video lectures με έχουν σώσει άπειρες φορές πχ προχθές πέρασα διακριτά χάρη σε αυτόν .Οποιος γενικά βρίσκει καλά lectures σχετικά με τον προγραμματισμό ας τα ποστάρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.