mavlamemos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ιδέα μου είναι ή χαλάνε πολύ εύκολα;Προσωπικά έχω διαλύσει τέσσερα μέσα σε δυο χρονια Τα μαμα ακουστικα η τα fmj? αν λες για τα fmj χτυπα ξυλο τα δικα μου δεν εχουν παθει τιποτα
an19gi75 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αυθεντικά αγορασμενα από καταστήματα κινητής τηλεφωνιας.Είτε μου χαλάει κάποιο από τα δυο ακουστικά ή (την τελευταία φορα) ακούω κανονικά μουσική αλλά δεν λειτουργεί ως handsfree. Ακούγομαι από..άλλη διάσταση. Καμμία πρόταση για handsfree από άλλη εταιριά; Με τουλάχιστον ίδια απόδοση στη μουσική.
poscaman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Τελικά πήρα 2 ζευγάρια από amazon. Φαίνονται αυθεντικά, και στην ποιότητα και στο feeling όμως.... Αυθεντικά αγορασμενα από καταστήματα κινητής τηλεφωνιας.Είτε μου χαλάει κάποιο από τα δυο ακουστικά ή (την τελευταία φορα) ακούω κανονικά μουσική αλλά δεν λειτουργεί ως handsfree. Ακούγομαι από..άλλη διάσταση. Καμμία πρόταση για handsfree από άλλη εταιριά; Με τουλάχιστον ίδια απόδοση στη μουσική. αυτό που λες (το 2ο) μου συμβαίνει κι εμένα κάποιες φορές. Επίσης μερικές φορές μου παραπονιούνται ότι με ακούν χαμηλόφωνα.... Εμένα πάντως η εμπειρία μου με τα αυθεντικά ακουστικά του iphone 1 ήταν εξωπραγματική. Σαν "μουσικός" έχω περάσει από πολλές μάρκες και ακουστικά αλλά αυτά ήταν με διαφορά τα καλύτερα. (εννοείται σε αυτού του τύπου ακουστικά). Στο 3gs που έχω τώρα και στα τελευταία ακουστικά που πήρα βλέπω ότι το ξεφτίλισαν για θέμα. Για μένα, τέλος τα αυθεντικά apple.
an19gi75 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Από amazon(uk&us) δεν νομιζω ότι παιζουν μούφα αξεσουαρ,έχω κανει πολλά ψώνια και ειναι υποδειγματικοί. Για τα ακουστικά όντως τα αυθεντικά ειναί πολύ καλής απόδοσης αλλά θεωρώ ξεφτίλα την δίαρκεια ζωής τους δεδομένου του ποσού που καταβάλλεται για την απόκτηση apple συσκευής. Μερικές φορές πιστεύω οτι όλα γινονται επίτηδες για θέμα marketing ακόμα και σε επίπεδο αρνητικού σχολιασμού. Δεν μπορω να εξηγήσω πχ ότι με την αγορά ενός ipad δεν περιέχονται ακουστικά στην συσκευασία. Είναι νομίζω προκλητικό.
tsakonass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Προσωπικα εχω τα skullcandy fmj τα οποια εχουν και μικροφωνο πανω.τα θεωρω καλυτερα απο τα μαμα με εξαιρετικο ηχο και καλο μπασο! Ειναι στην ιδια τιμη με τα μαμα. Λιγο αργα βεβαια το ειδα και ισως να τα εχεις παραλαβει ηδη. Απο που τα πήρες και ποσο? τα λιγουρευτηκα Μιας και κοπηκε το σιλικονάτο handsfree του lg μου, εαν εχουν προσγειωμενη τιμη θα τα παρω.
mavlamemos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Απο που τα πήρες και ποσο? τα λιγουρευτηκα Μιας και κοπηκε το σιλικονάτο handsfree του lg μου, εαν εχουν προσγειωμενη τιμη θα τα παρω. Θα σε απογοητευσω γιατι τα πηρα απο μαγαζι φιλου στα 35 ( η καπου εκει δεν θυμαμαι ακριβως ). Κανονικα τα ειχε στα 40+€. Απο ενα μαγαζι στο Αιγαλεω κοντα στο μετρο. Εχω μεινει παντως πολυ ευχαριστημενος. Αν παθουν κατι σιγουρα θα ξαναπαρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.