Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γιατί μπορεί κάποιος τρίτος που θα δει τα ονόματα να γνωρίζει ότι υπάρχει κώλυμα για την τέλεση του γάμου (πχ προηγούμενος γάμος που δεν έχει λυθεί) και το έχουν αποκρύψει αυτοί που πρόκειται να παντρευτούν. Θενκ γιου, μισιζ φαιρφλάιζ.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 και ναι... ενώ έφτιαχνα τη φωλιά για τη νυν, χωρίσαμε... -Πως σου φαίνεται η σπιταρόνα μωρό μου;;; -Αχ, τέλειο είναι!!! -Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΦΤΙΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ. -Καταπληκτικό! Ξέρεις τι θα του πήγαινε πολύ;;; -Εσύ στα πλακάκια μανίτσα μου; -Χιχιχι, όχι, να, είδα ένα καταπληκτικό ντουλαπάκι στο ΙΚΕΑ... -.... "Ε και της είπα να το βάλει στο"
status Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 -Πως σου φαίνεται η σπιταρόνα μωρό μου;;; -Αχ, τέλειο είναι!!! -Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΦΤΙΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ. -Καταπληκτικό! Ξέρεις τι θα του πήγαινε πολύ;;; -Εσύ στα πλακάκια μανίτσα μου; -Χιχιχι, όχι, να, είδα ένα καταπληκτικό ντουλαπάκι στο ΙΚΕΑ... -.... "Ε και της είπα να το βάλει στο" ηιηιηιηιηιη τι σου είπεε!!!
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ενώ έφτιαχνα τη φωλιά για τη νυν, χωρίσαμε... Εγώ έφτιαξα φωλια για την γάτα μου και την χάλασε και μετέφερε τα γατιά της σε ένα βαρέλι. Τίποτα ρε φιλε καμια δεν σέβεται τους κόπους μας!
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ έφτιαξα φωλια για την γάτα μου και την χάλασε και μετέφερε τα γατιά της σε ένα βαρέλι. Τίποτα ρε φιλε καμια δεν σέβεται τους κόπους μας! λολ απλα λολ
zoranb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 -Πως σου φαίνεται η σπιταρόνα μωρό μου;;; -Αχ, τέλειο είναι!!! -Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΦΤΙΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ. -Καταπληκτικό! Ξέρεις τι θα του πήγαινε πολύ;;; -Εσύ στα πλακάκια μανίτσα μου; -Χιχιχι, όχι, να, είδα ένα καταπληκτικό ντουλαπάκι στο ΙΚΕΑ... -.... "Ε και της είπα να το βάλει στο" χαχαχα respect Αλλά έτσι για να είμαστε και ακριβείς, όλα ξεκίνησαν με το "ντουλαπάκι" και το κακό κλίμα δεν άργησε να φθάσει. Ώρες ατελείωτες με τη νέα μου αγάπη στη ταράτσα, να κόβω να φτιάχνω, να τρίβω, να τρυπάω κλπ κλπ καταλαβαίνετε ερχότανε κ με έβρισκε με μούτρα, zoran αγάπη μου, πάμε καμιά βολτίτσα, πάμε για κανά ποτάκι, πάμε με τους φίλους καζίνο κλπ. κλπ. κλπ. Ναι όλες αυτές τις ανοησίες, αλλά εγώ δεν προλάβαινα, έπρεπε να ολοκληρώσω το έργο μου. Τότε λοιπόν άρχισαν όλα... λογομαχήσαμε με έβρισε, της έριξα κι ένα χαστούκι (πλάκα κάνω) και αποφάσισα πλέον να δίνω αναφορά μόνο σε ότι γουστάρω κ όποιον σέβομαι, πο@τάνες γυναίκες σκέφτηκα και νάμαι πάλι εδώ στη προσπάθεια να συνεχίσω το μεγαλεπίβολο έργο μου
Oscar_Mike Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 πο@τάνες γυναίκες σκέφτηκα και νάμαι πάλι εδώ στη προσπάθεια να συνεχίσω το μεγαλεπίβολο έργο μου μαζι σου! http://www.youtube.com/watch?v=cHvy74ldFsc
antuansupra Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 θα βρω γυναίκα που να της αρέσει, δεν την αλλάζω την άσπρη λάκα με τίποτα και σόποια της αρέσει ελα τώρα , κανε και εσύ μια υποχωρηση :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.