CROM271 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Σκεφτομαι να αγορασω καποιο tablet pc. Αυτα που με ενδιαφερει να κανω ειναι τα εξης: 1. Συνδεση στο internet απο το ελευθερο ασυρματο δικτυο της πολης μου. 2. Να βλεπω καμια ταινια που εχω κατεβασει (να παιζει δηλ. και υποτιτλους srt) 3. Να μπορει να διαβασει αρχεια pdf για αναγνωση ebook 4. Να παιζω κανενα παιχνιδακι αν γινεται. Οχι τιποτα βαρυ. Κανενα mame ας πουμε. (δεν ξερω βεβαια αν στα tablet pc μπορει να συνδεθει και πληκτρολογιο ή αν ειναι μονο με οθονη αφης) Η οθονη θελω να ειναι το λιγοτερο 7 ιντσες (10 ακομα καλυτερα). Η τιμη να ειναι περιπου 100-150 ευρω. Ακουω προτασεις
efo355 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Σε αυτή τη ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις και με 150 ευρώ απλά παίρνεις καμμιά κινέζικη rebranded αθλιότητα της archos.
CROM271 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το ξερω πως δεν προκειται να παρω και apple. Αλλα ειναι κατι που δεν το χρειαζομαι πραγματικα και το θελω απλως για να σκοτωνω την ωρα μου καποιες στιγμες. Στο skroutz βρηκα αρκετα http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/5466/Tablet.html Για το Toshiba JournE Touch τι λετε? Κανενα αλλο μηπως?
efo355 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το toshiba το έχω δει από κοντά στο saturn συγγρού. Αν θες τόσο πολύ να πετάξεις 100 ευρώ γιατί δε τα δίνεις σε κάποιον άνθρωπο που τα έχει ανάγκη; Για tablet ή θα πάρεις ipad ή θα κάποιο με honeycomb όλα τα άλλα απλά δεν υπάρχουν. Το να αγοράσεις μιοα συσκευή με λίγα λεφτά και να τη χρησιμοποιήσεις 2 μέρες και μετά να φάει σκόνη δεν αξίζει. Ουσιαστικά πανάκριβη είναι όσο και αν έκανε αφού δε τη δουλεύεις. Πρόταση μου αν μπορείς πάρε το ipad 1 μεταχειρισμένο με κανα 250 αρι. Αν δεν μπορείς να δώσεις τόσα λεφτά μη παίρνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.