giwrgos_p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Γεια σας, θέλω να κάνω κάτι αγορές απο ένα κατάστημα (αξιόπιστο) στην Αθήνα. Αυτές οι αγορές φτάνουν κοντά στα 2000 ευρώ. Και επειδή δεν υπάρχουν τόσα, θα τα βάλω με δόσεις. Εδω λοιπόν παρουσιάζεται το πρόβλημα. Δεν θέλω να δώσω την πιστωτική διότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Σκεφτικά λοιπόν να πάω να βγάλω μια προπληρωμένη και κάθε μηνα μια μέρα πριν την δόση θα βάζω τα λεφτά στην κάρτα. Αλλα στην eurobank μου είπαν οτι πρέπει να βάλω όλο το ποσό στην κάρτα. Όποιος γνωρίζει τι παίζει τελικά με την προπληρωμένη ή κάποιο άλλο τρόπο ετσι ωστε να μην χρειαστεί να δώσω την πιστωτική ας δώσει μια βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
isay Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Με λίγα λόγια: Δεν μπορείς να βάλεις δόσεις με χρεωστική ή προπληρωμένη. Χρειάζεται πιστωτική.
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Και εγώ επειδή ψωνίζω με προπληωμένη χρόνια τώρα απο οσο ξέρω δεν μπορείς να βαλεις δόσεις οπότε αναγκαστικά πας σε πιστωτική.
giwrgos_p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Στην πιστωτική μπορώ να κατεβάσω το πιστωτικό όριο στη δόση που πρέπει να δίνω? Δηλαδή αν βάλω τη δόση 200 ευρώ το μηνά μπορώ να βάλω ως ανώτατο πιστωτικό όριο στην κάρτα 200 ευρώ?
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αυτο πρέπει να το ρωτήσεις για σίγουρα την τράπεζα στην οποια έχεις την πιστωτική σου
giwrgos_p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θέμα μπορεί να κλείσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.