CROM271 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ενας γνωστος μου πουλαει ενα Qtek 2020i, στα 150 ευρω. Να πως καταρχην πως ειμαι ασχετος σε οτι αφορα την τεχνολογια κινητων τηλεφωνων. Οταν το ειδα μου φανηκε καλο αλλα το εψαξα λιγο στο google και ειδα πως προκειται για αρκετα παλιο μοντελο (το 2005 μαλλον???) Εψαξα για τιμη αλλα δεν βρηκα τιποτα. Λογικα δεν πρεπει να πωλειται πλεον πουθενα. Θελω να ρωτησω τα εξης: 1. Ποιες ειναι οι δυνατοτητες του κινητου. Διαβασα καποια review αλλα ηταν παλια σχετικα. Τοτε (2005) θεωρουνταν πολυ καλο. Σημερα ομως? 2. Σε σχεση με την τιμη τι λετε? Λογικα για τοσο παλιο μοντελο ειναι πολλα ετσι?
arxaggelos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ μην το πάρεις. Μπορεί να ήταν καλο το 2004 και ο φίλος σου τότε να έδωσε έναν σκασμό λεφτά, αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν θα το έπαιρνα ούτε για διακοσμητικό. Και με WinMo Pocket 2003 πάνω;;; Πραγματικά δεν αξίζει μια να ασχοληθείς. Με 150 ευρώ, την ώρα που υπάρχουν ολοκαίνουρια αστέρια κινητά με λιγότερα, και απίστευτα κινητά με ελάχιστα περισσότερα; Για μ@λ@κες μάλλον ψάχνει ο φίλος σου.
CROM271 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ok, την περιμενα αυτην την απαντηση μολις ειδα πως ειναι τοσο παλιο μοντελο, αλλα ειπα να το σιγουρεψω μιας και ειμαι ασχετος απο κινητα. Ετχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.