marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για να δουμε τι εχετε να πειτε τωρα. Εμενα 2 φορες. Τη μια ενας που ειχε ερθει λεει απο καποια αλλη πολη για να δει μια φιλη του φοιτητρια που δουλευε σε οικο ανοχης. Κι ηθελε λεει να παει να τη δει. Και μετα ενας μεταναστης, καινουριος, με ρωταει πως να παει σε κλαμπ και του λεω κλαμπ με μουσικη και μου λεει οχι, "κλαμπ με Πουτανες που γαμιουνται". Εχουνε απειρη πλακα κατι τετοια. Αλλα παντα ειμαι πολυ εξυπηρετικος. Σειρα σας.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στο ξενοδοχειο συνεχεια.....Θα μπορουσα να βγαλω καλα λεφτα απο αυτο το θεμα.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ένας φίλος μου όταν έκανε σκοπια σε στρατόπεδο που ήταν σχετικά κοντα σε ενα μπουρδελο τον ρωτουσαν καθε φορα. Αλλά προς τι το ερώτημα;
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πρωτοχρονια ενα ματσο μαροκινοι σε ενα αυτοκινητο ζηταγαν οδηγιες πως θα πανε στην περιοχη με τα μπουρδελα.
slipknot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Προς όσους αναρωτιούνται και θυμούνται ακόμα : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πρωτοχρονια ενα ματσο μαροκινοι σε ενα αυτοκινητο ζηταγαν οδηγιες πως θα πανε στην περιοχη με τα μπουρδελα. Ασε τα φιαρ ιμοτικονσ γιατι θα μπορουσαν ανετα να κατεβασουν εσενα απο το αμαξι και να μην πληρωσουν κιολας:-P
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ανοιξες ενα ωραιο τοπικ με τους γριφους, πηρες θαρρος και κανεις τοπικ για οτι μαλακια σου κατεβει τωρα
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ασε τα φιαρ ιμοτικονσ γιατι θα μπορουσαν ανετα να κατεβασουν εσενα απο το αμαξι και να μην πληρωσουν κιολας:-P δεν ημουν μονη μου ευτυχως, ηταν κι αλλες δυο φιλες μου μαζι.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αυτά δεν είναι τίποτα. Εμένα με παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε πότε έχει σόου ή αν γίνεται να στείλω κάνα κορίτσι. Με το που έβαλα το τηλέφωνο στο σπίτι. Στην αρχή είχε πλάκα αλλά γρήγορα κατάντησε σπαστικό να εξηγείς τρεις η ώρα το βράδυ στο κάθε καβλωμένο πως πήρε λάθος νούμερο. Το θέμα είναι ότι τον αριθμό τον έχω δυο χρόνια τώρα και παρ'όλα αυτά εξακολουθούν να παίρνουν. Πριν κάνα μήνα είχε πάρει ένας και ζήταγε τη Τζένα. Ήταν ανάγκη λέει.
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ανοιξες ενα ωραιο τοπικ με τους γριφους, πηρες θαρρος και κανεις τοπικ για οτι μαλακια σου κατεβει τωρα Ασε, μου πηρε τα μυαλα η μεγαλη ζωη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.