mof Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 καλησπερα σε ολους και καλοσωρηζω ολα τα μελη γιατι ειμαι καινουργιο μελος και εχω και εγω ενα θεματακι να θεσω ...εχθες καθως εψαχνα για ρουχα επαισε στη αντιληψη μου ενα μαγαζι κορεατικο το οποιο ειδα οτι εχει εντυπωσιακα ρουχα(πουκαμισα,γιλεκα).. 1)τον πληρωνεις μεσω paypal(αλλα εξελιξεις)..ποιος σου εγγυαται οτι το προιον θα σου ερθει? 2)ποσο υπολογίζεται θα χρειαστεί για να φτάσει ενα δέμα απο κει 3)υπάρχει το Standard Int'l Shipping και το Expedited Int'l Shipping το δεύτερο κοστίζει λίγο παραπάνω απ'το πρώτο και αφορά τα έξοδα μεταφοράς τα οποία προσθέτω στη τιμή όταν του στέλνω τα χρήματα για να το αγοράσω,τι διαφορά έχουν αυτά τα δυο 4)στο ειδοποιητήριο του ΕΛΤΑ λέει ότι οτι το αντικείμενο παραμένει 15 μέρες στο ΕΛΤΑ αφου φτάσει.Τι θα κάνουν στο δέμα αν παραμείνει παραπάνω απο 15 μέρες,το πετάνε?
lebron15 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Απο που το βρηκες το κορεατικο μαγαζι; Αν το ειδες απο ebay μην φοβασαι,και εγω εχω αγορασει απο χονγκ κονγκ και ηταν μια χαρα,αν δεν εχει σχεση με ebay εγω πρωτα θα εκανα μια αναζητηση για το εν λογω μαγαζι! Απο οσο ξερω το paypal ειναι ο πιο ασφαλης τροπος πληρωμης,λογικα για να το χρησιμοποιει δεν νομιζω πως θα ειναι απατεωνες αυτοι που εχουν το μαγαζι.Το ποσο καιρο θα κανει εξαρταται απο τον αποστολεα,την χωρα παραλαβης,την ταχυδρομικη εταιρια κλπ,παντως να εισαι σιγουρος πως αν το μαγαζι ειναι καλο θα κανει λιγοτερο απο 25 μερες εκτος αν τα δικα μας τα σαινια εδω ξεχασουν οτι εχουν να δωσουν καποια δεματα! 3) Λογικα με τον δευτερο τροπο αποστολης θα σου ερθε γρηγοροτερα για αυτο και πληρωνεις παραπανω, οταν αγορασα και εγω απο χονγκ κονγκ χρησιμοποιησα παρομοια υπηρεσια με 5ε παραπανω περιπου και μου ηρθε σε λιγοτερο απο 10 εργασιμες! 4)Τι σε νοιαζει τι θα κανει το ταχυδρομειο το δεμα σου; Θες να αγορασες κατι η να κανεις πλακα στον πωλητη; Φανταζομαι οτι θες να παραγγειλεις κατι και φοβασαι οτι θα σου ερθει ενω εισαι διακοπες,λογικα θα κανεις εξουσιοδοτηση σε εναν φιλο σου για να το παραλαβει για σενα,αφου του δωσεις και το κλειδακι του mailbox!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.