parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 αυτό που πρότεινες σε προηγούμενο Posτ: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvancedIOTGonRequest-p/section/Internet_E-mailwithLaptop μου φαίνεται μια χαρά Αυτό το ανέφερε ο topic starter για την ακρίβεια, εγώ αγνοούσα ότι υπήρχαν προγράμματα για mobile Internet χωρίς συμβόλαιο! η επόμενη ερώτηση είναι: skype θα δουλέψει στην Cosmote ή εχουν φραγές? Δες μερικές σχετικές μαρτυρίες εδώ, αν και ομολογουμένως όχι ιδιαίτερα πρόσφατες. δηλαδή για ένα μήνα και 5Gb το σύνολο είναι: 50 εuro (full pack) + 20 euro (ανανέωση χρόνου για να φτάσεις τα 40 ευρώ)= 70 euros? Απ' ο,τι βλέπω στην ιστοσελίδα του πακέτου: Εκπληκτική προσφορά! Τώρα 30 μέρες δωρεάν Internet με κάθε νέο πακέτο σύνδεσης (Full Pack), για να έχεις Internet, όπου και όποτε θέλεις, χωρίς δέσμευση! Η προσφορά ισχύει μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων. Άρα, 50€ σκέτο, χωρίς το +20.
bgeorgalas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Parsifal να 'σαι καλά! μου λύνεις τα χέρια, γιατί να προσπαθείς να βρεις τα πακέτα από απόσταση και να κάνεις συγκρίσεις μεταξύ των εταιριών με ζορίζει αρκετά.... επόμενη πρόταση για το site του insommnia είναι κάτι τέτοιο: http://tariffe.tomshw.it/confronto-offerte-internet-mobile/ θα έλυνε τα χέρια σε πολλούς νομίζω και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 internet με καρτα χωρις να απαιτειται κανενα συμβολαιο εχει βγαλει εδω και πανω απο ενα χρονο η vodafone. στο προτεινω σε σχεση με τη κοσμοτε που επιεικως σερνεται. και ας ειμαι φανατικος της κοσμοτε εδω και χρονια. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638
bgeorgalas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 η Vodafone ήταν από τις πρώτες που κοίταξα αλλά άπο ότι μπόρεσα να καταλάβω: "H υπηρεσία Vodafone Mobile Internet για το laptop υποστηρίζει εφαρμογές Voice over IP (VoIP) μόνο στο πρόγραμμα Unlimited" και αν πας σε χρονοκάρτα έχεις 100 ώρες.... anyway θα του πω να πάρει μάζι το διαβατήριο και να κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά (ελπίζω να μικλάνε αγγλικά) γιατί άκρη εν θα βγάλει.... edit στο link που παραθέτεις λέει: "υπηρεσία αφορά αποκλειστικά μετάδοση δεδομένων μέσω του δικτύου 3G+/3G/GPRS της Vodafone και δεν είναι δυνατή η αποστολή και λήψη SMS, η μετάδοση φωνής (και μέσω internet πρωτοκόλλου) καθώς και η περιαγωγή (roaming) σε δίκτυα του εξωτερικού." άρα skype=blocked?
parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 SpirtouLisS, αν δεν κάνω λάθος η Cosmote εκτός μεγάλων αστικών κέντρων (keyword: «διακοπές») έχει καλύτερη κάλυψη 3G από τους ανταγωνιστές της. Ενδεικτικά, στην παραλία Νέων Πλαγίων Χαλκιδικής που δοκίμασα, είχα ευχάριστη έκπληξη (πραγματικά δεν το περίμενα) με full (5/5 γραμμές) σήμα 3G και http downloading με ταχύτητες πάνω από 100 KB/sec, πάνω από 800 Kbps δηλαδή. Η δε εμπειρία κατά το browsing δε διέφερε καθόλου από το να σέρφαρα από την ενσύρματη ADSL μου. Πάντα όμως, αν έχουμε συγκεκριμένο προορισμό διακοπών στο μυαλό μας εκτός αστικών κέντρων, καλό είναι να ρωτάμε και να μαθαίνουμε από πριν τί παίζει με τη 3G κάλυψη του συγκεκριμένου παρόχου στο συγκεκριμένο μέρος.
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 δεν εχω κατι με την κοσμοτε απλα γνωριζω οτι και εγω και 2 συγγενεις μου δυσκολα κλειδωναμε 3g εκτος αστικων κεντρων και ολοι πηγαμε στη vodafone και βρηκαμε την υγεια μας. μιλαω συγκεκριμενα για Κρητη. καλο ειναι ναι να ελεγξει σε ενα χαρτη καλυψης την περιοχη που προοριζεται να λειτουργησει η καρτα για να σιγουρευτει οτι θα εχει τουλαχιστον edge συνδεση αν μιλαμε για χωριο σε δυσκολη περιοχη νσ απαντησω στο φιλο οτι οταν λεει για μεταδοση φωνης εννοει οτι δεν μπορεις να υποστηριξεις voip υπηρεσιες τηλεφωνιας μεσω του καρτοιντερνετ. skype οσο η ταχυτητα συνδεσης σου ειναι ικανη (3g) θα λειτουργησει κανονικα οπως και η βιντεοκληση με msn. εχει 2 πακετα ενα με στικακι usb και ενα μονο την καρτα. και η κοσμοτε νομιζω ετσι ειναι. εσυ αν θες χρηση με καποιο κινητο σαν hsdpa modem θα χρειαστης μονο το απλο πακετο με τη sim. μην πληρωσεις αδικα το πακετο με το στικακι την ιδια δουλεια με το κινητο θα κανει
torres9 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 θελω να χρησιμοποιησω το κινητο μου αντι για usb stick αλλα δεν ξερω πως ανοιγει το bluetooth στο netbook turbo-x που εχω!!!μπορει καποιος να με βοηθησει????
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 θελω να χρησιμοποιησω το κινητο μου αντι για usb stick αλλα δεν ξερω πως ανοιγει το bluetooth στο netbook turbo-x που εχω!!!μπορει καποιος να με βοηθησει???? Ποιο netbook έχεις και εισαι σίγουρος οτι έχει bluetooth ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.