Προς το περιεχόμενο

Αδύνατη η διαγραφη αρχείου

fotis_lyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα μια ταινια σε μορφη .mkv και δεν μπορω τωρα να την μετακινησω-μετονομασω-διαγραψω. μονο να την κανω αντιγραφη επικολληση μπορω. δοκιμασα με Malwarebytes' Anti-Malware που λεει file assasin αλλα δεν γινετε τιποτα. καμια ιδέα?

Δημοσ.

Δοκίμασε να την σβήσεις απο safe mode εκτος και αν κάνεις seed ακόμα απο κανένα torrent όπως ειπε και ο dewn735

Δημοσ.

Μήπως την κάνει ακόμα seed το πρόγραμμα; (torrent δε χρησιμοποίησες; )

Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει. Να το διαγράψεις από την λίστα.

Αν επιμένει να μην σβήνει δοκίμασε με το unlocker (http://www.emptyloop.com/unlocker/).

Κατά την εγκατάσταση να έχεις το νου σου κατά την εγκατάσταση, μετά την άδεια χρήσης σου έχει επιλεγμένο ένα babylon toolbar. Άποψη μου, να το ξετσεκάρεις.

Δημοσ.

Παιδια δεν την κανει seed, την κατεβασα απο megaupload. και την εχω σβησει απο τον downloader. και επισης το unlocker μου το δειχνει σαν δυνητικα επικινδυνο προγραμμα. anti virus εχω το kaspersky. ειναι δοκιμασμενο? να το κανω εγκατασταση? σε safe mode πως μπαινω? πριν ανοιξει ο υπολογιστης παταω f8 και επιλεγω?

Δημοσ.

False positive είναι.

Το δουλεύω το unlocker πολύ καιρό και δεν είναι trojan. Ίσως ο τρόπος λειτουργίας του να "χτυπάει" σε μερικά a/v.

Για safe mode πατάς να ανοίξει το pc και μόλις περάσει η πρώτη οθόνη πατάς επαναλαμβανόμενα το f8. Θα σου εμφανίσει κάποιες επιλογές και θα λέει Ασφαλή λειτουργία (το σκέτο, όχι αυτά με γραμμή εντολών και με δίκτυο).

Δημοσ.

+1 για το Unlocker.

Κι εμένα μου το έβγαζε σκάρτο αλλά... άλλαξα antivirus μετέπειτα!

Χρησιμοποίησέ το άφοβα, λογικά θα σου κάνει τη δουλειά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...