spurakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 λοιποοοον εφτιαξα αυτο το τοπικ γιατι θα ηθελα να υιοθετησω ενα κουταβακι jack russell μεχρι 4-5 μηνων.δεν θέλω να αγορασω απλα αν καποιος δεν μπορει να το κραττησει πλεον η γεννησε το δικο του και θελει να δωσει το μικρο του τοτε οκ.ειμαι φιλόζωος,εχω αυλη στο σπιτι μου καλη για ενα σκυλι και υπαρχει κοντα παρκο.. ευχαριστω
KilliK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ειναι σαν αυτο που εχει ο Τζιμ Καρει στην Μασκα; ενα τετοιο θελει και ο αδερφος μου.
Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ναι τέτοιο είναι...αν είστε καναπεδάκηδες και σπιτόγατοι μην το επιλέξετε!
spurakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 παιδια εχω τρομερη ορεξη για βολτες κ παιχνιδια με τετοια πλασματα το θεμα ειναι οτι δν μπορω να χρηματοδοτησω ενα κουταβι γτ ερχονται πολλα μαζεμενα...τροφες σπιτακια κολαρα μπολακια κτηνιατροι εμβολια κ αλλα πολλα..γι'αυτο αν καποιος ενδιαφερεται να το δωσει θα ειναι σε καλα χερια..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πρεπει να ειναι πολυ χαζος καποιος για να χαρισει ενα σκυλι ρατσας. Ειναι πανακριβα ολα και δεν υπαρχει κανενας λογος να σου χαρισουν ενα τετοιο σκυλι. Ποσο μαλλον τα jack russell που ειναι αρκετα διασημα και τα αγοραζουν πολλοι. Τοσα σκυλακια υπαρχουν παντως σε φιλοζωικες και αλλου. Πηγαινε εκει και θα βρεις ενα.
spurakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 δεν ζητησα καθαροαιμο.εστω να ειναι μικρο και ζωντανος χαρακτηρας
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 αν μένεις Αθήνα , googlαρε και ψάξε ή αν είναι δύσκολο , ρώτα δεξια αριστερά υπάρχουν καποια pet shop τα οποία χαρίζουν κουτάβια , ράτσας και μή , σε συνεργασία με φιλοζωϊκές κλπ Ευτυχώς σιγά σιγά τέτοιες τακτικές αρχίζουν και αυξάνονται σε πολλά pet shop
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Άμα είσαι πραγματικά φιλόζωος πάρε ένα αδέσποτο να του δώσεις και χαρά ή από κανένα άσυλο
spurakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 μενω κορινθο και τν τελευταια περιοδο ψαχνω πολυ.οποια αγγελια βρισκω εχουν δωθει.ακομα και σε φιλοζωικη ενα μεγαλουτσικο που σκεφτηκα οτι κριμα να τριγυρναει μονο του η να παει για ευθανασια..
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 https://www.facebook.com/topic.php?uid=166917249473&topic=14768 έχει μια λίστα εδώ στην τελική πάς αυθημερόν και παίρνεις ένα το καλό της Ελληνικής περιφέρειας γαμώτο... Εδω στην Θεσσαλονίκη στο διαμέρισμα με το ζόρι χρυσόψαρο κρατάω..
spurakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ευχαριστω πααααααααρα πολυ!!! αυριο πρωι πρωι θα κανω τηλεφωνηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.