Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ASUS a8v deluxe με διαφοράαααααααα . ακόμα τρέχει σε γνωστό μου που το έχω δώσει.κορυφαίοι sata controllers οι πρωτοι 36αρηδες raptor πετουσαν σε αυτους τους ελεγκτες.πλήρες φορμάτ σε 15 δεύτερα(όχι quick). διαμεταγωγή 145 mb/s . τους είχα σε συστοιχία 0.

Επίσης το μόνο mobo που ενώ είχε ελεγκτές sata 150 αναγνώριζαν και λειτουργούσαν κανονικά sata 2.

asus p5e64ws professional με το bios του evolution περασμενο. οι ελεγκτες σε όλα τα ιντελ ηταν μετριοι αλλα οι 4 pci-express μου έλυναν τα χέρια από κάρτες επέκτασεις.

evga δε θυμαμαι το μοντελο αλλα είχε chipset της nvidia ,νομίζω 680sli. τρελος εξοπλισμος πάρα πολλοί μέτριοι ελεγκτές. πάντως το μοντέλο ήταν πλήρες δυνατοτήτων με το αρχικό bios.το μόνο που δεχόταν απροβλημάτιστα μνήμες ddr2 στα 1024. όλα τα άλλα bios ήθελαν και παραμετροποίηση τάσης.το chipset με την παθητική ψύκτρα καιγόταν στου 80 βαθμούς ενω με το ανεμιστηράκι που ερχόταν μαζί έπεφτε στους 50.

τιμητικές αναφορές ,αν καί δέν τις χρησιμοποίησα αρκετά ,τα p5w64 ws pro και striker extreme

Εννοείται πως η σειρά που τις έβαλα είναι η σειρά προτίμησης

Δημοσ.

Abit IS7-e2 , έχω 3 στην εταιρία , σκυλιά από το 2004 , 8+ ώρες καθημερινά μέσα στη μπίχλα και ακόμα κρατάνε.

Δημοσ.

Δυστυχώς, δεν θυμάμαι μοντέλα, ίσως οι παλιότεροι να έχουν μια ιδέα.

Μια Abit με τον Celeron 466 και μια QDI αργότερα με το Celeron 1100. Πολύ καλές μητρικές τότε για οβερκλόκινγκ.

Επειτα το γύρισα στις μοντέρνες gigabyte και κατα λάθος έχω asus τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...