Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα ολοι ειχαμε mobos ασταθεις, κακοφτιαγμενες, ημιτελεις, αλλες που ηταν αψογες απο την αρχη κι αλλες που με ενα BIOS update ή καποιες ειδικες ρυθμισεις λειτουργησαν αψεγαδιαστα.

Ποια ηταν ομως η/οι καλυτερη/ες motherboard που ειχατε (ή εχετε ακομα) ποτε?

Προσωπικα μετα απο μια παλαιολιθικη Biostar οπου ειχα εναν 486DX2/66, η πιο ανθεκτικη ηταν η Abit BH6 με το θρυλικο πια 440ΒΧ. Παρολο τις ταλαιπωριες που περασε δεν με προδωσε ουτε με απογοητευσε με ποτε -- ουτε καν η μεταπωλητικη της αξια.

Αμεσως μετα η MSI 845PE η οποια αντεξε για πολυ καιρο τον Prescott με τις παραλογες θερμοκρασιες του εντελως αδιαμαρτυρητα.

Και αυτη που εχω τωρα, την MSI 790FX-GD70 απο την οποια δεν εχω και κανενα παραπονο.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
αυτη εδω αλλα την εδωσα στον μικρο αδερφο...ακομα την κλαιω :shock: :shock: :shock: τοποθετησε Core i7 Extreme Edition 965...εγω πηρα την ex58 ud3r η οπιοα ειχε προβλημα με τοποθετηση καρτας γραφικων <εβρισκε στα σατα >
Δημοσ.

Την έχω 4 χρόνια τώρα και αποδείχτηκε πώς άξιζε τα λεφτά της (Τότε 170 euro αν θυμάμαι καλά)!!!

Ο λόγος για την P35-DQ6 της gigabyte!!!

• Moderators
Δημοσ.

Ουαου, κανεις δεν ειπε IP35 PRO μεχρι τωρα....

IP35Pro λοιπόν :D, made by ABIT (rip :( ).

Την ειχα και ηταν κορυφαία, και κυριως όχι πανάκριβη.

Δημοσ.

+1 για abit γενικότερα... συγκεκριμένα η KV8-MAX3 ... ακόμα λειτουργεί άψογα και την χρησιμοποιώ σε περιπτώσεις που χρειάζεται η via sata (xbox 360 hacking):P

Δημοσ.

Κι εγώ στις 2 ABIT (τρελή αγάπη :wub: :wub: :wub:) που αναφέρθηκαν παραπάνω θα μείνω:

- BH6

- IP35 PRO

Και ως τρίτη θα πω την DFI LANParty NF4 SLI την εποχή που μεσουρανούσαν (οι καλύτερες OC ΜΒ με τους υπέροχους τότε Athlon).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ASUS K8N4E-DELUXE. λειτουργει ακομα εδω και 5+ χρονια αδιαμαρτυρητα με εναν sempronακο. το εχω δωσει σε ενα φιλο το πισι. σκυλι λεμε!!

και αυτη που εχω τωρα (AOD790GX/128M), που δεν εχει κανει κιχ ακομα...!! και αν ειχε και λιιιιιιγο καλυτερη υποστηριξη σε BIOS δεν θα ειχα και το μικροθεματακι με την 5850!!

Επεξ/σία από cabdik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...