Kapws Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν έχω καταλάβει πού θελεις να καταλήξεις αυτή τη συζήτηση και τί θελεις να κερδίσεις από αυτή. Πραγματικά φένεται ότι έχεις αρκετή όρεξη και προκαλείς "χωρίς λόγο". Συνδέστε για να σχολιάσετε
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 τι εγινε τελικα,εχουμε κανενα νεο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πολλές φορές προσπερνάμε το προφανές. Δές αν έχει μπαταρία το κλειδί. Έτσι την είχα πατήσει και γω παλιότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Συγγνώμη παιδιά...είχα απαντήσει , αλλά λόγω flame ενός άλλου member ζήτησα τη διαγραφή κάποιων posts. Το πρόβλημα όπως οι περισσότεροι είπατε, ήταν η μπαταρία του αυτοκινήτου , η οποία μάλιστα από ότι μου πε ο τύπος που μου την πούλησε, πιθανότατα ήταν από ελατωματτική παρτίδα μιας και του είχαν έρθει άλλα 2 αυτοκίνητα με ίδιας χρονολογιάς μπαταρία που τα φτυσε. Έτσι λοιπόν , απλά πλήρωσα τη διαφορά και έβαλα μία καλύτερη και είμαι κομπλε τώρα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας! Θα παρακαλούσα να κλειδωθεί το παρόν θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι με το θέμα μπαταρίας στα γαλλικά δε ξέρω τι συμβαίνει. Απο πολλούς φίλους/γνωστούς παρατηρώ πως κάτι πρεπει να παίζει με διαρροές ρευμάτων(, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Πάμπολλοι έχουν θέματα με τις μπαταριες, και τι διαολο,δε μπορει ολοι μας να βάζουμε ελαττωματικές! Το χω παρατηρησει και στο σαξό μου, μιας και εχω αλλάξει μπαταρία κανα 2-3 φορές, πάντοτε μαρκας και πάντοτε λιγο μεγαλύτερες απτη προβλεπόμενη.(οχι πως ειναι απαραιτήτως καλό). Ισως παλι να εχουμε θέμα με τα δυναμό μας,ξέρω γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αν δεν ειναι μπαταρια, οπως σε εμενα καθως την ειχα αλλάξει πριν ενα χρονο, ειναι τα καρβουνακια(ετσι τα λενε?) Ειναι αυτα που ουσιαστικα γυρνανε για να παρει ρευμα κ να δωσει στη μπαταρια. Το ιδιο μου εκανε κ εμενα σε Peugeot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αν δεν ειναι μπαταρια, οπως σε εμενα καθως την ειχα αλλάξει πριν ενα χρονο, ειναι τα καρβουνακια(ετσι τα λενε?) Ειναι αυτα που ουσιαστικα γυρνανε για να παρει ρευμα κ να δωσει στη μπαταρια. Το ιδιο μου εκανε κ εμενα σε Peugeot... Χαχα καλα το λες απλα εσυ αναφερεσαι στην μιζα και οχι στην μπαταρια.και οχι δεν ειναι αυτα που γυρνανε για να δωση στην ματαρια.η μπαταρια δινει στην μιζα και η μιζα γυριζει την μηχανη για να παρεις μπροστα.αλλα καλα το πηγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Βασικα ψιλοακυρο ειναι καθως δεν ειδα το ποστ13. Αλλα τεσπα παντως παιζει να ειναι κ τετοιο προβλημα.Αν κ εμενα οταν μου συνεβει ολοι ελεγαν μπαταρια αλλα σε ολους ελεγα το ιδιο πως ειναι καινουργια κ μετα...σιωπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Βασικα ψιλοακυρο ειναι καθως δεν ειδα το ποστ13. Αλλα τεσπα παντως παιζει να ειναι κ τετοιο προβλημα.Αν κ εμενα οταν μου συνεβει ολοι ελεγαν μπαταρια αλλα σε ολους ελεγα το ιδιο πως ειναι καινουργια κ μετα...σιωπη. Ε ναι αμα μεινεις απο μιζα αυτα τα συμπτωματα εχεις.δεν περνει μπροστα το αυτοκινητο.αλλα εχεις ρευμα γενικοτερα στο υπολοιπο αυτοκινητο. Αν ακι συνηθως δυσκολα χαλανε οι μιζες στα καινουργιας τεχνολογιας αυτοκινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ε ναι αμα μεινεις απο μιζα αυτα τα συμπτωματα εχεις.δεν περνει μπροστα το αυτοκινητο.αλλα εχεις ρευμα γενικοτερα στο υπολοιπο αυτοκινητο. Αν ακι συνηθως δυσκολα χαλανε οι μιζες στα καινουργιας τεχνολογιας αυτοκινητα. Ναι κ εμενα κ γενικοτερα σε άλλους φανηκε περιεργο να θελουν τα καρβουνακι αλλαγή..αλλά τι να κανεις, να μη το αλλάξεις;;; Ε δε το λες κ καινουργιο,5ετιας ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ναι κ εμενα κ γενικοτερα σε άλλους φανηκε περιεργο να θελουν τα καρβουνακι αλλαγή..αλλά τι να κανεις, να μη το αλλάξεις;;; Ε δε το λες κ καινουργιο,5ετιας ειναι... Ε καινουργιο ειναι.αν και εαν ειδες ειπα καινουργιας τεχνολογιας. και εσενα ειναι ολοκαινουργιας τεχνολογιας. εγω ας πουμε που ειναι και 40 χρονων ακομη δεν εχω αλλαξει καρβουνακια στην μιζα. ειναι να μην σου τυχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 5ετιας αλλά μεταχειρισμενο το πηρα στα 3 χρονια.τωρα εκλεισε 5. 40χρονια;;;;Καλα τι πινακιδες εχεις;;ΑΒ12345;;;κ ποσα τελη πληρωνεις(εμενα 5ετιας αλλά τα 240 μου τα τσιμπησαν);;;Χαρα στο κουραγιο σου(κ στη τσεπη σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 5ετιας αλλά μεταχειρισμενο το πηρα στα 3 χρονια.τωρα εκλεισε 5. 40χρονια;;;;Καλα τι πινακιδες εχεις;;ΑΒ12345;;;κ ποσα τελη πληρωνεις(εμενα 5ετιας αλλά τα 240 μου τα τσιμπησαν);;;Χαρα στο κουραγιο σου(κ στη τσεπη σου) Καινουργιες πινακιδες εχω ρε συ,χαχαχα.με το gr απο διπλα.αν και θα προτιμούσα να ειχα ακομη της παλιες.... τωρα ποσο πηγαν τα τελη,260 νομιζω?κατσε αμα το πανε βαση ρυπων.....καποτε ειχα δωσει και 350 με εκεινα τα περιφημα 150 euros που ηθελαν αμα ηταν παλιο. το θεμα δεν ειναι τα τελη αλλα η βενζινη που πληρωνω Δεν πειραζει,τα γουστα πληρώνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αληθεια, τι αυτοκινητο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ποιος ρε η Mary?ναι τι αυτοκινητο εχεις να μας πεις και τις πινακιδες????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.