Kapws Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Σήμερα πηγαίνοντας μια βόλτα σταματάω σε μία τράπεζα να βγάλω λεφτά, όπου εκεί σβήνω και το αμάξι χωρίς να κλειδώσω τις κλειδαριές. Μπαίνοντας πάλι μέσα στο αυτοκίνητο και βάζοντας το κλειδί στη μίζα διαπιστώνω ότι το αυτοκίνητο δεν παίρνει μπροστά..με τπτ! Δεν ακουγόταν ούτε το "φόρτωμα" της αντλίας βενζίνης, ούτε άναβαν τα φώτα στο καντράν, αλλά ούτε και κινούνταν οι δείκτες του. Παρόλα αυτά σε κάθε προσπάθεια να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο ακουγόταν ένα στιγμιαίο "τσακ" , νομίζω χωρίς να βάλω το χέρι μου στη φωτιά από τη μίζα. Τη χτύπησα κανά 2-3 φορές μήπως είχε κολλήσει ή δεν ξέρω κι εγώ τί , αλλά μάταια. Αφού αναγκάστηκα να μετακινήσω το αμάξι λίγο πιο μπροστά γιατί έκλεινα ένα πάρκινγκ διαπίστωσα ότι παρόλο που πάλι το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπροστά κάνοντας το κλασσικό "τσακ", το καντράν δούλευε κανονικά, δείχνοντας κανονικά ενδείξεις. Μαζί με όλα αυτά διαπίστωσα ότι δεν δούλευε ούτε το ιμομπιλάιζερ για να ανοίξω/κλείσω τις πόρτες του αυτοκινήτου. Μια και δυό λοιπόν αποφασίζω και βάζω τρίτη στο κιβώτιο και το αφήνω να τσουλίσει στην κατηφόρα που είχε μπροστά μου και το αμάξι πήρε μπρος. Το έκανα μία μικρή βόλτα , διαπίστωσα ότι δεν υπήρε κάποιο κόμπιασμα/αλλαγή στη λειτουργεία του αυτοκινήτου δεν υπήρχε και έτσι πήγα και το πάρκαρα κοντά στο σπίτι σε μία μικρή κατηφόρα ώστε να το έχω αύριο το πρωί έτοιμο να το πάω σε ένα συνεργείο. Κάποιον με καλώδια να φορτίσω τη μπαταρία δεν έχω γι αυτό και αναγκαστικά θα μείνω άπραγος. Τί μπορεί να είναι? Μπαταρία? Μίζα? Δυναμό? (?!?) Κάτι άλλο...?? Σημείωση: Η μπαταρία έχει λίγο πάνω από ένα χρόνο πάνω στο αμάξι μιας και την είχα αλλάξει! Συγγνώμη για το μακροσκελές αυτό ποστ και ευχαριστώ για την όποια απάντησή σας. Φιλικά, Στέφανος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τα ίδια ακριβώς μου έκανε το citroen όταν με άφησε από μπαταρία . Αλλά 1 χρόνος είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα για αλλαγή μπαταρίας . Το είχες ακίνητο μήπως για κάποιο χρονικό διάστημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αυτό το αυτκίνητό δεν έχει μείνει ποτέ πάνω από 24ώρο ακίνητο Θα βάλω αύριο μπροστά με καλώδια ή στην κατηφόρα (όπως μου τη βιδώσει) και θα πάω να του τη φέρω στη μούρη ελπίζοντας ότι θα μου την αλλάξει τσάμπα (είναι ιδέα μου ή όντως όλα τα προϊόντα σύμφωνα με την ΕΕ καλύπτονται από τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύησης!?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αυτό το αυτκίνητό δεν έχει μείνει ποτέ πάνω από 24ώρο ακίνητο Θα βάλω αύριο μπροστά με καλώδια ή στην κατηφόρα (όπως μου τη βιδώσει) και θα πάω να του τη φέρω στη μούρη ελπίζοντας ότι θα μου την αλλάξει τσάμπα (είναι ιδέα μου ή όντως όλα τα προϊόντα σύμφωνα με την ΕΕ καλύπτονται από τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύησης!?) θα στο συνιστουσα μην το κανεις.Ειναι περιεργη η Lion Hellas http://www.insomnia.gr/topic/236985-peugeot-%ce%ae-%cf%80%ce%b5%ce%b6%cf%89-%ce%bf%cf%82/page__st__100__p__2384592__hl__peugeot__fromsearch__1#entry2384592 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Άντε να δούμε λοιπόν... Ελπίζω να είναι μόνη η μπαταρία και να μην έχει πάρει και τίποτε άλλο μαζί της , τις τελευταίες της ώρες!! :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κλασσικο προβλημα μπαταριας φιλαρακι....μπαμ και κατω.οχι σαν τα παλια που ψοφουσε σιγα σιγα η μπαταρια.βαλτο μπροστα με καλωδια και δες λιγο με το γκαζι στις 1000 στροφες σταθερα εαν οταν αναβεις τα φωτα,πεφτει λιγο η ενταση τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Θα το τσεκάρω και θα σας πω..σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 αν δεν φορτιζει η μπαταρια ισως να φταιει το δυναμο. παντως δεν κανει να το βαζεις μπροστα με ταχυτητα γιατι χαλαει ο καταλυτης ή κατι αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ο καταλύτης έχει πάρει πόδι καιρό τωρα, συνεπώς "μικρό" το κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ξεκινας συζητησεις για κραξιμο τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ξεκινας συζητησεις για κραξιμο τοτε Μα γιατί το λες αυτό; το παιδί, βγάζοντας τον καταλύτη, κέρδισε χαλαρά καμιά 200αρια άλογα, οπότε χαλάλι η ζημια στο περιβάλλον και σε όλους τους τριγύρω του που κυκλοφορεί!! Προσωπικα...εύχομαι να μην ξαναπάρει πότε μπροστά το αυτοκίνητο!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε
Kapws Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ... Προσωπικα...εύχομαι να μην ξαναπάρει πότε μπροστά το αυτοκίνητο!! ... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου αλλά δυστυχώς δεν ήτανε τόσο ισχυρές... Παρακαλώ το θέμα να κλειδωθεί και οι πικρόχολοι να πάρουν δρόμο. Φιλικά, Στέφανος! Συνδέστε για να σχολιάσετε
Alxnks Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου αλλά δυστυχώς δεν ήτανε τόσο ισχυρές... Παρακαλώ το θέμα να κλειδωθεί και οι πικρόχολοι να πάρουν δρόμο. Φιλικά, Στέφανος! Σε ευχαριστούμε όλοι για την καταστροφη του περιβάλλοντος και τον καρκίνο που μας προσφέρεις απλόχερα, προς όφελος (τουλάχιστον έτσι νομίζεις με όσο μυαλό διαθέτεις) των επιδοσεων του supercar που έχεις. Έχεις χάρη που δεν θέλω να γίνω πιο πικροχολος και να ρίξω καμιά άλλη "ευχή". Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε
Kapws Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος To έχεις ήδη κάνει από μέσα σου και αυτό μου αρκεί. Μην μας δείχνεις άλλο το επίπεδο σου σε παρακαλώ και κράτα την όποια συζήτηση σε ένα κόσμιο επίπεδο. Over & out... Συνδέστε για να σχολιάσετε
Alxnks Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 27 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μπα όχι, δεν το εχω κάνει...θέλεις; το επίπεδο το έχεις ρίξει εσυ εδώ και καιρό, μη σεβόμενος στοιχειώδη πραγματα..και πας να βγεις κι από πάνω; έλεος δηλαδή!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.