Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μητρικής

kanellich

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και σκέφτομαι να αλλάξω το mobo γιατί έχει περάσει πολλά (στραβωμένα πινάκια,σκασμένο ολοκληρωμένο κ.α.).Βέβαια, δουλεύει κανονικά εδώ και 2 χρόνια,δεν έχει δείξει τίποτα το περίεργο,αλλά το ψιλοφοβάμαι.Επειδή δεν βρίσκω αντίστοιχο με το P45 που έχω,σκέφτομαι να βάλω Αυτό και να ανταλλάξω τα 4 gb ddr2 που έχω με 4 gb ddr3 με έναν φίλο μου.Επίσης λέω να το αφήσω με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και την 4850 να την τοποθετήσω σε ένα άλλο σύστημα που έχω με τα εξής χαρακτηριστικά:msi 790gx,amd 7750 be και 4 gb ddr2.Τι λέτε;

Δημοσ.

Εγώ λέω μείνε όπως είσαι και με το κάλο όταν μπορείς πουλάς το pc σου και παίρνεις καινούριο η πας σε καινούρια πλατφόρμα

Δημοσ.

Δεν θέλω να το δώσω με το mobo να έχει περάσει τόσες κακουχίες...Ναι μεν δουλεύει,αλλά δεν ξέρω πότε θα τα φτύσει.Το 7750 be/790gx/4gb το έχει η αδελφή μου για απλές δουλειές.Λέω να της δώσω το ε8400 με το G41 και να πάρω το amd και να κοτσάρω τη 4850 και λίγο αργότερα ένα 955 η 1055.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον rafail μείνε όπως εισαι αφου δουλεύει το μηχάνημα και οταν μαζέψεις χρήματα πας σε κατι νεότερο και καλύτερο.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως έχετε δίκιο.Σας ευχαριστώ.Θα ακολουθήσω τον κανόνα που λέει: ό,τι δουλεύει δεν το πειράζεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...