Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως του λες να τα κατεβάσει με την σειρά και πως το σταματάς?

απο default κατεβαζει σε σειρα τα κομματια του αρχειου.

γιατι να σταματησεις το καλυτερο feature του client?? :shock:

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμ , τι σου λεω ζωαρα!

:P :P

Από μία ταινία που κατεβάζω έχω κατεβάσει το 37% αλλά ούτε ένα λεπτό δεν παίζει συνεχόμενα :P :P :P

Δημοσ.

Από μία ταινία που κατεβάζω έχω κατεβάσει το 37% αλλά ούτε ένα λεπτό δεν παίζει συνεχόμενα :P :P :P

πως εκανες το streaming?

Δημοσ.

Τι εννοείς? Αυτόματα δεν το κάνει? Στην αρχή πάτησα το κουμπί αλλά δεν έπαιξε.

στον αερα τα λεω..

παμε παλι:

πας στον φακελο που ειναι το αρχειο σου.

ανοιγεις το αρχειο με vlc.

αφηνεις τον client ησυχο.

Δημοσ.

στον αερα τα λεω..

παμε παλι:

πας στον φακελο που ειναι το αρχειο σου.

ανοιγεις το αρχειο με vlc.

αφηνεις τον client ησυχο.

Από τον φάκελο το ανοίγω αλλά με kmp αλλά και πάλι το αρχείο ενώ έχω κατεβάσει το 38% δεν είναι συνεχόμενο!

Δημοσ.

Από τον φάκελο το ανοίγω αλλά με kmp αλλά και πάλι το αρχείο ενώ έχω κατεβάσει το 38% δεν είναι συνεχόμενο!

οταν λες συνεχομενο?

δοκιμασε με vlc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν λες συνεχομενο?

δοκιμασε με vlc.

Το δοκίμασα με vlc αλλά τπτ. Όταν λέω συνεχόμενο εννοώ συνεχόμενα πακέτα από το torrent της ταινίας. Οπότε όταν λέω 38% εννοώ το 38% των πακέτων αλλά δεν είναι συνεχόμενα πακέτα αλλά διασκορπισμένα στο μήκος του torrent

edit: Αν δεν πατήσεις το κουμπάκι stream δεν τα κατεβάζει με την σειρά τα κομμάτια ακόμα και αν τον player τον έχεις στο pause

Επεξ/σία από pagratios
Δημοσ.

Εγω παντως εχω την 1.6.1 την τελευταια αυθεντικη εκδοση του μtorrent. Μια χαρα δουλευει οποτε δεν βρισκω λογω να την αλλαξω και εχω και το κεφαλι μου ησυχο...

Δημοσ.

Εγω παντως εχω την 1.6.1 την τελευταια αυθεντικη εκδοση του μtorrent. Μια χαρα δουλευει οποτε δεν βρισκω λογω να την αλλαξω και εχω και το κεφαλι μου ησυχο...

Μετά την 1.6.1 δεν είναι αυθεντικές εκδόσεις?

Δημοσ.

Μετα την 1.6.1 η εταιρια εξαγοραστηκε και ειχε ακουστει οτι με τους νεους ιδιοκτητες οι επομενες εκδοσεις, "στελνουν δεδομενα" ή κατι τετοιο και ξερουν τι κατεβαζεις, δεν θυμαμαι ακριβως τι, αλλα κατι σαν κενο ασφαλειας, για μεγαλο διαστημα οι εκδοσεις αυτες ήταν μπλοκαρισμένες απο private torrent sites. Και να διορθωθηκε αυτο στις επομενες εκδοσεις, αφου μια χαρα ειναι η παλια εκδοση γιατι να ρισκαρουμε να παμε σε καινουργια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...