kurkosdr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ενα απο τα μεγαλα προβληματα του προγραμματος παραμενει Η λανθασμενη εγγραφη δεδομενων απο την μπαφερ του στα αρχεια δημιουργει εξτρα ογκο δεδομενων (συνηθως μηδενικα) με αποτελεσμα τα τελικα αρχεια να μην ειναι οπως τα αρχικα το προβλημα υπαρχει ηδη απο τις πρωιμες εκδοσεις 1.8 αλλα μπορουσε να διορθωθει ευκολα Εθιξες μεγαλο θέμα τωρα. Οταν εννοεις "δημιουργεί εξτρα ογκο δεδομένων", εννοεις αυτο το προσωρινο αρχέιο utorrent .dat που χρησιμοποιει ως προσωρινο αρχείο (και το διαγραφεις οποτε θες), ή βαζει εξτρα δεδομενα μεσα στα αρχεια; Πως ειναι δυνατον να ισχυει το τελευταιο, και τα αρχεια να παιζουν, οταν ολοι οι τυποι αρχείων (αλλα ειδικα τα multimedia) εχουν αυστηρα καθορισμενο bitstream; Επισης, υπάρχει περιπτωση, ενα αρχειο 700ΜΒ να γινει πχ 705ΜΒ ή 710ΜΒ λογω αυτου; Για λεγε. Δυο τρεις γραμμες μονο αν δεν εχεις χρόνο.
napouser Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 den nomizw na μιλαμε για MB αλλα για μερικα bytes που πιθανοτατα θα ειναι απλως μηδενικα για να κλεισουν το size του block σε σταθερη τιμη π.χ. 128bytes δοκιμασε τη mame που εχει χιλιαδες αρχεια με 64kb κομματια που εκει παρουσιαζεται το λαθος ευκολοτερα
g1annis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι εβαλαν το ελληνικο γραμμα μπροστα?Μπορεί να ακουστεί γελοίο αλλά το "μ" μπροστά μπήκε για μια Ελληνίδα Μαρία, γκόμενα του τύπου που αρχικά ανέπτυξε το μtorrent. Τυχαίνει να το ξέρω γιατί φίλος μου που δούλευε σε μικρή εταιρία με διαδραστικούς πίνακες, είχε αφεντικό έναν τύπο που συνεργαζόταν με τον εν λόγω προγραμματιστή.
Jason13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 It gets the "µ" in its name from the SI prefix "micro-", referring to the program's small memory footprint: http://en.wikipedia.org/wiki/%CE%9CTorrent Η Βικιπεδια λεει.
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Παντα συμβαίνει αυτό; Δεν νομιζω να ειχα ποτέ προβλημα με οτιδήποτε κατέβασα. ούτε σε μένα τόσο καιρό κατεβάζω ποτέ ουτε ένα error στο log και πολύ συχνά ελέγχό και md5 όποτε το δίνουνε και ειναι ολοσοστο δεν καταλαβαίνω που είναι ρο πρόβλημα δλδ?
digimyth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 το μ που έχει σαν σύμβολό το uTorrent δεν είναι το μ που νομίζετε. Το βάλανε επειδή μοιάζει με το u. Η γη δεν είναι το κέντρο του κόσμου :P
kurkosdr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 md5 όποτε το δίνουνε και ειναι ολοσοστο δεν καταλαβαίνω που είναι ρο πρόβλημα δλδ? Αυτο με παραξενευει και εμενα. Οτι αμα κανεις ενα md5 στα αρχεία που κατεβασες απο το utorrent, παντοτε βγαίνουν ολόσωστα. Επισης δεν νομιζω να μπορεις να βαζεις μηδενικα σε τυχαιες θέσεις μεσα πχ μεσα σε ενα exe αρχειο ή mp4, χωρις να υπάρχει προβλημα. Μήπως αυτος που ανεφερε το πρόβλημα χρησιμοποιούσε καποιο "κακο" torrent; Η μήπως αναφέρονταν στο γεγονος οτι οι νεες εκδοσεις του utorrent προκαλουν προβληματα σε αλλους παλιους clients που μοιράζουν το ιδιο αρχείο; Υποθεσεις κανω δεν ξερω. Αν ξερει καποιος ας απαντήσει. το μ που έχει σαν σύμβολό το uTorrent δεν είναι το μ που νομίζετε. Για χιλιοστη φορά: το ελληνικο γραμμα "μ" εχει επιλεχθει ως το διεθνες σύμβολο για το "micro", οπως και το ελληνικο γραμμα "Δ" (Delta) εχει επιλεχθει ως το διεθνες σύμβολο για την στοιχεώδη διαφορα (Δt κλπ). Οποτε αυτο που ηθελε να δειξει ο ανθρωπος με το "μ" ήταν το... micro αποτυπωμα μνήμης που εχει ο client του σε σχεση με αλλους clients, δεν ηταν επειδη ειχει κουμπάρο Ελληνα ουτε επειδη του αρεσε ο Βοσκοπουλος. Το u επιλεχθηκε επειδη εμοιαζε με το μ (που δεν επιτρέπονταν τοτε ως χαρακτηρας σε urls), και οχι το αντιστροφο.
pagratios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Για να λειτουργήσει το stream πρέπει το πρόγραμμα αναπαραγωγής να ανοίξει μέσα από το μtorrent ή μπορώ να ανοίξω το αρχείο με όποιο πρόγραμμα θέλω από τον σκληρό?? edit: Βασικά πρόσεξα ότι επειδή χρησιμοποιώ το ipfilter.dat δεν μου επιτρέπει να κάνω stream υπάρχει τρόπος χωρίς να το κλείσω να μην υπάρχει πρόβλημα με το stream. Μάλλον αποκλείει την 127.0.0.1
sarisn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εμένα πάντως η έκδοση 3.0 μου βγάζει το εξής μήνυμα προσπαθώντας να κατεβάσω ένα αρχείο 7.92 GB: Error: File exceeds filesystem size limit Με την 2.2.1 δεν μου το είχε βγάλει ποτέ. **** EDIT **** : Wtf, τώρα μου το βγάζει και στην 2.2.1..... καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
gallaki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 και κλασικά όταν κάνεις "check for updates" από τον client δεν βρίσκει ποτέ κάτι... Check for updates -> "You're up to date! µTorrent 1.0.2 is currently the newest version available." :P :P χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
napouser Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ούτε σε μένα τόσο καιρό κατεβάζω ποτέ ουτε ένα error στο log και πολύ συχνά ελέγχό και md5 όποτε το δίνουνε και ειναι ολοσοστο δεν καταλαβαίνω που είναι ρο πρόβλημα δλδ? fysikα γιατι το αρχειο ειναι σωστο αρα και το μδ5 μεχρι το σημειο που αρχιζει το παδδινγ ειναι σωστο αυτο δεν αλλαζει το γεγονος πως σε τυχαια σημεια μπορει να υπαρχουν περιττα bytes
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εμένα πάντως η έκδοση 3.0 μου βγάζει το εξής μήνυμα προσπαθώντας να κατεβάσω ένα αρχείο 7.92 GB: Error: File exceeds filesystem size limit Ναι, πας να το κατεβασεις σε FAT32 δίσκο που δεν υποστηρίζει αρχεία πανω από 4GB το καθε ενα. Προφανως παλιοτερα κατεβαζες μικρότερα.(Ή ηταν σε κομματια πχ). Λυση : Το κατεβαζεις σε NTFS δισκο.(λογικα πας να κατεβασεις σε εξωτερικο δισκο ή φλασακι) fysikα γιατι το αρχειο ειναι σωστο αρα και το μδ5 μεχρι το σημειο που αρχιζει το παδδινγ ειναι σωστο αυτο δεν αλλαζει το γεγονος πως σε τυχαια σημεια μπορει να υπαρχουν περιττα bytes To padding τι επίπτωση εχει στο αρχείο; Αν δεν εχει καμία, τι μας νοιαζει;
pagratios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Όταν πατήσεις να γίνει stream θέλει κάποια ώρα μέχρι να γίνει ready και μπορείς να το αρχίζεις να το βλέπεις αλλά λόγω ταχύτητας δεν μπορείς να το αρχίσεις επειδή ξέρεις ότι θα το διακόψεις, συνεχίζει να τα κατεβάζει με την σειρά αν κλείσεις τον player? Αν μετά δεν θες να τα κατεβάσεις με την σειρά τι κάνεις? Η εξαναγκασμένη εκκίνηση παίζει κάποιο ρόλο αν όχι τι ακριβώς κάνει?
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εχω πει στο post 14 τον σωστο τροπο. και μονο που σου κατεβαζει με σειρα τα κομματια του αρχειου δεν θες κατι αλλο απο τον client.Tον αφηνεις να κανει τη δουλεια του και πας στο φακελο του αρχειου σου και κανεις την δικη σου. ουτε stream κουμπακια ουτε τιποτα. παλιες καλες εποχες dc ++ , kazaa κλπ 1
pagratios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εχω πει στο post 14 τον σωστο τροπο. και μονο που σου κατεβαζει με σειρα τα κομματια του αρχειου δεν θες κατι αλλο απο τον client.Tον αφηνεις να κανει τη δουλεια του και πας στο φακελο του αρχειου σου και κανεις την δικη σου. ουτε stream κουμπακια ουτε τιποτα. παλιες καλες εποχες dc ++ , kazaa κλπ Πως του λες να τα κατεβάσει με την σειρά και πως το σταματάς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα