Προς το περιεχόμενο

Πιστοποιητικο ασφαλειας σε windows

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι λέει αν αλλάξεις στις ρυθμίσεις το pop3 με pop λύνεται το πρόβλημα. Τώρα ακριβώς που ειναι δεν ξέρω να σου πω γιατι δεν χρησιμοποιώ το windows mail.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε πoioν server συνδέεσαι? σε Exchange?

Δημοσ.

Σε πoioν server συνδέεσαι? σε Exchange?

Απο που το βλεπουμε αυτο ??? Αν εχει σημασια εχω cyta αλλα το προβλημα παρουσιαστηκε μονο μετα το χθεσινο format.Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εννοώ Στον email της cyta? τι βάζεις στον server?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις πιστοποιητικό τότε στον server4.cretaforce.gr ή να πάρουν πιστοιητικό αυτοί *.cretaforce.gr

Δημοσ.

Ωραία μια χαρά λύθηκε το πρόβλημα.

Να βγώ λίγο offtopic και σε ρωτήσώ γιατι δεν δοκιμάζεις αλλο πρόγραμμα για να διαχειρίζεσαι τα email σου όπως τον Thunderbird ?

Στο λέω γιατι και εγώ οταν είχα βάλει τα 7 δεν είχε το outlook express που ειχα τόσα χρόνια στα xp και το mail των 7 δεν με βόλευε.

Τώρα μπορεί να εχεις συνηθίσει και βολευτεί με το windows mail οπότε πάω πάσο :)

Δημοσ.

Ωραία μια χαρά λύθηκε το πρόβλημα.

Να βγώ λίγο offtopic και σε ρωτήσώ γιατι δεν δοκιμάζεις αλλο πρόγραμμα για να διαχειρίζεσαι τα email σου όπως τον Thunderbird ?

Στο λέω γιατι και εγώ οταν είχα βάλει τα 7 δεν είχε το outlook express που ειχα τόσα χρόνια στα xp και το mail των 7 δεν με βόλευε.

Τώρα μπορεί να εχεις συνηθίσει και βολευτεί με το windows mail οπότε πάω πάσο :)

Aυτο εχω και στα windows 7 με καποιο τροπο που βρηκα στο internet.Οπως λες κι εσυ με εχει βολεψει απο παλια...

Αν σε ενδιαφερει δωσε μου με pm ενα email να στο στειλω.Δεν ειναι κατι παρανομο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...