Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οταν παω να ανοιξω την αλληλογρφια των windows 7 μου λεει κατι για πιστοποιητικο ασφαλειας...Πως το απενεργοποιω ??? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ας μου επιτραπει ενα up μηπως το δει καποιος αλλος...
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Για ρίξε μια ματιά εδώ που έχουν και αλλοι το πρόβλημα και το λύσανε μήπως σε βοηθήσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω.Μαλλον δεν καταλαβα λογω ελειπων αγγλικων..
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Απο οτι λέει αν αλλάξεις στις ρυθμίσεις το pop3 με pop λύνεται το πρόβλημα. Τώρα ακριβώς που ειναι δεν ξέρω να σου πω γιατι δεν χρησιμοποιώ το windows mail.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 οι επιλογες για τον λογαριασμο ειναι μονο POP3 IMAP HTTP Ευχαριστω παντως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Σε πoioν server συνδέεσαι? σε Exchange? Απο που το βλεπουμε αυτο ??? Αν εχει σημασια εχω cyta αλλα το προβλημα παρουσιαστηκε μονο μετα το χθεσινο format.Ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εννοώ Στον email της cyta? τι βάζεις στον server?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Οχι...βαζω της cretaforce server4.cretaforce.gr που εχω δικο μου domain.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πρέπει να βάλεις πιστοποιητικό τότε στον server4.cretaforce.gr ή να πάρουν πιστοιητικό αυτοί *.cretaforce.gr
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω.θα στειλω email. Μου εστειλαν ενα πιστοποιητικο το εγκατεστησα και τωρα ειναι ΟΚ.Ευχαριστω πολυ.
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ωραία μια χαρά λύθηκε το πρόβλημα. Να βγώ λίγο offtopic και σε ρωτήσώ γιατι δεν δοκιμάζεις αλλο πρόγραμμα για να διαχειρίζεσαι τα email σου όπως τον Thunderbird ? Στο λέω γιατι και εγώ οταν είχα βάλει τα 7 δεν είχε το outlook express που ειχα τόσα χρόνια στα xp και το mail των 7 δεν με βόλευε. Τώρα μπορεί να εχεις συνηθίσει και βολευτεί με το windows mail οπότε πάω πάσο
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ωραία μια χαρά λύθηκε το πρόβλημα. Να βγώ λίγο offtopic και σε ρωτήσώ γιατι δεν δοκιμάζεις αλλο πρόγραμμα για να διαχειρίζεσαι τα email σου όπως τον Thunderbird ? Στο λέω γιατι και εγώ οταν είχα βάλει τα 7 δεν είχε το outlook express που ειχα τόσα χρόνια στα xp και το mail των 7 δεν με βόλευε. Τώρα μπορεί να εχεις συνηθίσει και βολευτεί με το windows mail οπότε πάω πάσο Aυτο εχω και στα windows 7 με καποιο τροπο που βρηκα στο internet.Οπως λες κι εσυ με εχει βολεψει απο παλια... Αν σε ενδιαφερει δωσε μου με pm ενα email να στο στειλω.Δεν ειναι κατι παρανομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.