cyber_katsarida Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μάλλον η ΔΕΗ έκανε το θαύμα της. ξυπνάω το πρωί και βλέπω τα φωτάκια του router να κάνουν σαν χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. κάτι έπαιζε με το ρεύμα. χαμηλή τάση; πως το λένε; το βγάζω από την πρίζα για ασφάλεια. όταν ήρθε το ρεύμα το συνδέω και παώ να μπω στο νετ. είχε γίνει reset στις ρυθμίσεις οπότε τις περνάω πάλι και δοκιμάζω. συγχρόνιζε κανονικά αλλά δε συνδέοταν με τίποτα. μετά από αρκετές προσπάθειες βαρέθηκα και ανοίγω το router της hol που το είχα στο κουτί και βλέπω ότι μπαίνει μια χαρά. δοκιμάζω το linksys. τα ίδια.. λέτε να παρέδωσε το πνεύμα; περίεργο μου φαίνεται. δουλεύουν όλα και δεν συνδέεται.
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ανεβασε μου ενα screenshot απο το basic setup, το ιδιο εχουμε
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 έχω δοκιμάσει και χειροκίνητα το VPI/VCI - 8/35 έχω αλλάξει και encapsulation και το dsl modulation όλες τις δυνατές επιλογές. αποτέλεσμα κανένα. πάντως συγχρονίζει κανονικά στα 6144. έχω 6M σύνδεση. όπως είναι οι ρυθμίσεις στην Pic, μου δούλευε παλαιότερα
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 pppoa παει με vcmux. βαλε pppoe/llc, απο κατω βαλε vpi8 vci35 και εισαι ενταξει
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πάντως πάντα έτσι ήταν και δούλευε. ασ δοκιμάσω άλλη μια φορά
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 σε έχασα τώρα. llc έχω ναι αλλα το εχεις με pppoa. βαλε pppoe llc και δες το edit που εκανα απο πανω
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 γράφουμε γρήγορα μου φαίνεται και μπερδευόμαστε. φίλε μου το δοκιμασα και δουλεύει. ελπίζω να μην ήταν τυχαίο. πάντως πριν που δούλευε οι ρυθμίσεις ήταν με pppoa. το θυμάμαι σίγουρα διότι είχα δει ένα φίλο που είχε σε pppoe και του λέω: εμένα δουλεύει με pppoa ευχαριστώ.
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν ηταν τυχαιο τα ζευγαρια πανε οπως σου τα εγραψα. Να σαι καλα
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 δεν υπαρχει Pppoa με llc. ολοι πλεον οι Providers παιζουν Pppoe/llc ενω τα παλια dslam του οτε ειναι Pppoa/vc.οποτε εσυ βαλε πλεον το πρωτο.αν και καμια φορα μπορει να τυχει να μην παιζει κατι σε ενα απο τα 2 πρωτοκολλα ενω κανονικα πρεπει να παιζουν και τα 2.ενημερωτικα αν και το ελυσες το θεμα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.