Κώστας yesman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 παιδιά εχω την μητρικη MS-7529 της MSI και δεν μπορω να βρω με τιποτα τους drivers !!! help please..!!!
Κώστας yesman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 η συγκεκριμςνη μητρικη ειναι v2 που μου εστειλες. η δικια μου μητρικη γραφει πανω ver: 1.1 ...και κατι αλλο.. που κανω κλικ για να τους κατεβασω..?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στο Download - Driver και ανάλογα ποιο λειτουργικό σύστημα έχεις κατεβάζεις το αντίστοιχο αρχείο zip.
rafail1994 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Version 1.1 δεν μπορώ να βρω . Για κατέβασε το cpu-z πάνε στην καρτέλα motherboard και ανέβασε μας μια εικόνα να δούμε
Κώστας yesman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 παιδια στον υπολογιστη δεν εχω προσβαση στο ινερνετ γιατι λειπουν οι drivers για συνδεση με LAN και ειμαι στο ιντερνετ απο λαπτοπ. κατεβασα το προγραμμα και το εβαλα στον υπολογιστη. Στην καρτελα mainboard στο motherboard λεει στο μοντελο MS-7529 1.0 και στο BIOS λεει ver2.2 ...εικονα θελετε απο την μητρικη μου..?
ninos30 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Φίλε μου, δες αυτό: how to identify BIOS and Motherboard από την MSI. Το παραπάνω γράφει: "When posting your specs, please use the model name, not the model number, as the model number can refer to several different boards.". Δες λοιπόν με πόσα ΜΒ σχετίζεται το MS-7529 (το οποίο είναι το product number): http://eu.msi.com/service/search/?kw=MS-7529&type=product (κάνε click στο products). Οπότε πες και το Model Name για να δούμε πιο ακριβώς είναι EDIT: Κοιτάζοντας τα BIOS names, και αν αυτό το 2.2 που λες είναι σωστό τότε μπορεί να είναι μόνο αυτή: http://eu.msi.com/product/mb/G31M3-L-V2---G31M3-LS-V2.html#?div=BIOS. Οι άλλες έχουν κωδικοποίηση 4.x και μία έχει 1.x Καλύτερα όμως να δεις τι γράφει ακριβώς εκεί ανάμεσα στα PCI και να μην εμπιστεύεσαι 100% τα διάφορα SW.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.