Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το localhost

george_pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε Apache - > Service -> Start ?

Το εκανα αλλα δεν κανει τιποτα .. αν δουλευε θα επρεπε να δειχνει Stop service

Οποτε βλεπω πωε δεν μπορω να συνεχισω γιατι παραμενει το ιδιο προβλημα .

Εβαλα αλλο βιντεο να δειτεο .. Βλεπω πως δεν μπορω να βρω την λυση κι μαλλον θα σταματησω .. :(

http://www.youtube.com/watch?v=nKAxLdG-yHY

Δημοσ.

Να ρωτησω κστι αλλο αυτο το προγραμμα xampp κανει την ιδια δουλεια με το wampserver ? Τι λετε να το κατεβασω να δοκιμασω??

Δημοσ.

Γεια σας παιδια παλι ...

Οσο για το προβλημα μου ελυσε με βοηθησε ενας φιλος μου προχτες .. Ξερετε ποιο ηταν το προβλημα?? Οταν εκανα εγκατασταση το προγραμμα wampserver καθε φορα που το ανοιγα πηγαινα εναρξη -- ολα τα προγραμματα απο εκει δεν δουλευε.. Αρα για να το δουλεψει σωστα πρεπει να πηγαινω στο program files εκει που εχει τον φακελο wamp κι παταω το προγραμμα απο εκει κι μου εμφανισει πρασινο οχι κιτρινο .. οποτε ολα καλα θα ηθελα να σας παω ενα μεγαλο ευχαριστω που προσπαθησετε να με βοηθησετε :)

κι κατι ακομα θα ηθελα να σας κανω μια τελευταια ερωτηση ...

1) Ειχα φτιαξει μερικες εικονες απο το προγραμμα Adobe Flash Υπαρχει καποιος τροπος να τα μεταφερω στη αελιδα μου ?? αν ναι πως ??

2) Θελω να βαλω την σελιδα μου κατι λογοριασμους που να μπορουν να πληρωσουν μεσω πιστοτικες καρτες η μεσω paypal ?? Αν ναι πως??

3)Μηπως θα μπορω να φτιαχνω πολλες σελδιες με το ιδιο Domain name (.com) ή θα πρεπει να πληρωνω το καθε domain name??

4) Ποιες εταιριες προτεινετε για το Domain name ??

Φτιαχνω την σελιδα μου με το προγραμμα Joomla

Παλι σας ευχαριστω πολυ !!!

Δημοσ.

Βασικά για αρχή βρες μια free υπηρεσία web hosting για να κάνεις τα πειράματά σου και μετά αφού δεις ότι όλα είναι σωστά και δουλεύουν και ότι έχεις κόσμο μπορείς κάλλιστα να κάνεις μια μεταφορά της σελίδας σου σε paid web hosting.

Δημοσ.

1) Ειχα φτιαξει μερικες εικονες απο το προγραμμα Adobe Flash Υπαρχει καποιος τροπος να τα μεταφερω στη αελιδα μου ?? αν ναι πως ??

Εικόνες σε adope Flash;Τι εικόνες είναι αυτές;Για επεξεργασία εικόνας καλύτερα χρησιμοποίησε το Photoshop

2) Θελω να βαλω την σελιδα μου κατι λογοριασμους που να μπορουν να πληρωσουν μεσω πιστοτικες καρτες η μεσω paypal ?? Αν ναι πως??

Αν μπορείς πες μας λίγο τι θα είναι το site σου για να καταλάβουμε τι ακριβώς θες;E-shop οπότε θες να πληρώνουν με πιστωτική ή paypal,για donate στην σελίδα τα θες ή για κάτι άλλο;

3)Μηπως θα μπορω να φτιαχνω πολλες σελδιες με το ιδιο Domain name (.com) ή θα πρεπει να πληρωνω το καθε domain name??

Υπάρχει μια δυνατότητα να το κάνεις αυτό με χρήση subdomain αλλά αν οι σελίδες δεν έχουν παρόμοιο περιεχόμενο δεν θα στο συνιστούσα.Η χρήση των subdomain εξαρτάτε από το πακέτο hosting που θα πρέπει να αγοράσεις.

4) Ποιες εταιριες προτεινετε για το Domain name ??

Υπάρχουν δεκάδες.Καλύτερα να μην κάνω διαφήμιση κάποιας.Με ένα ψάξιμο στον γούγλη μπορείς να βρεις όσες θες.

Επιπλέον για να φτιάξεις ένα site εκτός από domain χρειάζεται να αγοράσει και κάποιο πακέτο hosting που θα φιλοξενήσει την σελίδα σου.Δεν μπορείς να έχεις την σελίδα σου εγκαταστημένη στο pc σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...